Yenilikçi otomotiv ürünlerini ve özelliklerini yaratmaya yabancı olmayan Dodge markası orta boy spor araç pazarını yepyeni Dodge Nitro ile canlandırıyor.
Kaynak: ReformTürk http://www.reformturk.com/showthread.php?p=54124
Avrupa ve diğer uluslararası pazarlara sağdan ve soldan direksiyonlu olmak üzere sunulan yeni Nitro, seçkin stil, sportif performans, güvenlik ve kargo esnekliğini birarada sunuyor.Yeni orta boy spor araç, mükemmel performansı ve rekabetçi yakıt ekonomisi, kapsamlı koruma yöntemleri, güvenlik ve rahatlık özellikleri ile göz dolduruyor. Ayrıca Nitro’nun geniş iç mekanı; beş yolcu için rahat mekana, yenilikçi taşıma özelliklerine ve yolcuların gereksinimlerini karşılamayı ve eşyalarını taşıyabilmelerini kolaylaştıran yer imkanına ve eşya taşıma esnekliğine sahip.
Dodge Nitro'nun ürün gamında ikisi benzinli, biri dizel olmak üzere üç farklı motor seçeneği bulunuyor. Bu motorlar 4 litrelik V6 benzinli, 3.7 litrelik V6 benzinli ve 2.8 litrelik tamamen yeni bir common-rail turbo dizel motor.
Dodge Nitro, SE, SXR ve R/T olmak üzere üç farklı donanım seviyesiyle 47.000 ile 55.000 € arası değişen fiyatlarla satışa sunuluyor.
Dodge Nitro'nun resimlerini görmek için tıklayın...
Dodge Nitro'nun videosunu seyretmek için tıklayın...