Citroën hafif ticari araç ürün gamının ortanca modeli Jumpy, farklı motor seçenekleriyle yenilendi!

Citroën ticari araçlarda Berlingo ve Yeni Jumper arasında yer alacak olan Yeni Jumpy, Citroën’in toplam satışlarında önemli bir yer tutan Hafif Ticari araç gamına yeni bir soluk getiriyor. Tamamen yenilenen görünümü ve teknik özellikleri ile yeni Jumpy, Citroën modellerinde yaşanan değişime iyi bir örnek teşkil ediyor.

Yeni Jumpy, markanın diğer modelleri üzerinde geliştirilen ve uygulanan konfor ve güvenlik özellikleriyle donatılmış. Hafif ticari araç müşterilerinin artan beklentilerine en iyi şekilde cevap vermeyi hedefleyen Yeni Jumpy 5 ileri vites, 1000 kg istiap haddi ve 5 m3 kargo hacmi ile 1.6 HDi 90hp ve 6 ileri vites, 1200 kg istiap haddi ve 5/6 m3 kargo hacmi ile 2.0HDi 120hp olmak üzere iki farklı motor seçeneğiyle satışa sunuyor. Panelvan versiyonunda her iki motor tipiyle yer alan yeni Jumpy, combi versiyonunda sadece 2.0HDi seçeneğiyle tüketicilere sunuluyor. Ayrıca hem panelvan hem de combi modellerinde kısa ve uzun şasi seçeneği bulunuyor.

Yenilenen dış görünümünün yanı sıra panelvan seçeneğinde yer alan direksiyondan kumandalı radyo-CD, kabin ve kargo kısmının ayrı ayrı kumanda edilmesini sağlayan üç fonksiyonlu uzaktan kumandalı merkezi kilit, arka cam sileceği ve rezistansı ile desteklenen kanatlı camlı arka yük kapıları, yükseklik ayarlı hidrolik direksiyon, elektrikli ve sekansiyel yan cam ve atermik ön cam, elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar gibi pek çok özellik sayesinde ticari araçlara yeni bir konfor anlayışı da getiriyor.

Bu özelliklere ek olarak, combi seçeneğinde yer alan 6 ileri düz vites, elektrikli katlanabilir yan aynalar, ön sis farları, yukarı açılan arka yük kapısı, isofix çocuk koltuğu bağlantıları , çift sürgülü kapı, klima, 6 kişilik oturma kapasitesi, yan ve taban kaplamaları, soğutmalı torpido gözü ve 16” jantlar, konfor, güvenlik ve performansı bir arada sunuyor.
Kaynak: ReformTürk http://www.reformturk.com/showthread.php?p=48231

Yeni Jumpy monospace gövde yapısı sayesinde bir yandan yükleme kolaylığı sağlarken diğer yandan da tüketiciye binek araç konforunu sunuyor. Hem panelvan hem combi seçeneğinde standart olan ABS, AFU ve sürücü hava yastığı ile yeni Jumpy güvenliğe verdiği önemi de kanıtlıyor.