Giriş


REFORMTÜRK 17. YIL


2 sonuçtan 1 ile 2 arası
  1. #1
    Always - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    25 Eylül 2006
    Yer
    istanbul
    Mesajlar
    1,679
    Tecrübe Puanı
    45

    Küçük SUV Frankfurt'u bekliyor


    Volkswagen’in Touareg’den sonra pazara sunacağı yeni SUV modeli Tiguan’ın resmi fotoğrafları dünya basınına dağıtıldı. VW’nin 14. model serisi unvanını taşıyan VW Tiguan, ilk olarak Eylül ayında Frankfurt Otomobil Fuarı’nda tanıtılacak!
    Kaynak: ReformTürk http://www.reformturk.com/araba-hastalari/27731-kucuk-suv-frankfurtu-bekliyor.html#post53369

    Alman otomobil üreticisi VW’nin gerçek anlamda ilk safkan arazi aracı olarak tasarlanan Touareg’den sonra geliştirilmeye başlanan Tiguan, tüm dünyada artış gösteren SUV pazarına giriş yapmak için gün sayıyor. VW Touareg’e göre daha kompakt çizgilere sahip olan VW Tiguan’ın resmi fotoğrafları, tüm dünya basınına dağıtıldı. VW’nin 14. model ailesi unvanına sahip olarak yollara çıkmaya başlayacak olan Tiguan, ilk olarak Eylül ayındaki Frankfurt Otomobil Fuarı’nda tanıtılacak.

    VW’nin Touareg’den sonraki ikinci SUV modeli olan Tiguan, VW’nin Concept A isimli öncü çalışmasının temel tasarım öğelerinin seri üretim versiyonuna başarıyla taşındığının kanıtını oluşturuyor. Köşeli tekerlek yuvaları, VW’ye özgü C sütunu ve ön/arka tasarım detaylarıyla dikkat çeken VW Tiguan’in iç mekanında da yeni tip geniş orta konsol tasarımı ön plana çıkıyor.

    VW kompakt SUV’u Tiguan’da, üçü benzinli olmak üzere toplam beş farklı motor seçeneğine yerverilecek. VW Tiguan’da kullanılacak bütün motorların aşırı besleme sistemiyle desteklenmesi de yine bir ilk olma özelliği olarak ön plana çıkıyor. VW’nin güncel modellerinde kullanılan TSI teknolojisinin kullanıldığı 150 HP, 170 HP ve 200 HP’lik benzinli motorlara ek olarak, VW’nin TDI teknolojisiyle donatılmış ve şimdiden Euro 5 normlarını sağlayan 140 HP ve 170 HP’lik güçlü dizel motorları da Tiguan’ın güç ünitesi yelpazesinde yer alacak.

    Elektronik anlamında ise Tiguan, kompakt SUV sınıfında yeni standartları belirlemek üzere geliştirilmiş olmasıyla dikkat çekiyor. Yeni tasarlanmış radyo ve navigasyon sistemi bunun önemli bir göstergesi olarak ön plana çıkıyor. Navigasyon ve eğlence verileri 30 GB’lık sabit diskte saklanırken aynı zamanda telefon kumandası, iPod ve *** çalar gibi aksesuarların da sisteme eklenmesi mümkün olacak.VW Tiguan’da yer alan sayısız yüksek teknoloji ürünlerinden bir diğeri de, dünya üzerinde bir SUV’da ilk park yönetim destek sisteminin kullanılmış olması. Park Asistansı denilen bu sistem, park alanına otomatik yönlendirme sağlamaktadır.

  2. #2
    Bölüm Sorumlusu RüZGaR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    15 Eylül 2006
    Yer
    Konya
    Yaş
    28
    Mesajlar
    1,185
    Tecrübe Puanı
    41

    Standart --->: Küçük SUV Frankfurt'u bekliyor

    eline sağlık tşk:beer:

Benzer Konular

  1. Citroën çevrecileriyle Frankfurt'ta
    By Always in forum Araba Hastaları
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 13.Eylül.2007, 21:35
  2. Honda Frankfurt'a hazır
    By Always in forum Araba Hastaları
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 08.Eylül.2007, 20:40
  3. Clio Grand Tour Frankfurt'ta tanıtılacak
    By Always in forum Araba Hastaları
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 11.Ağustos.2007, 20:47
  4. GT2, Frankfurt'ta tanıtılacak
    By Always in forum Araba Hastaları
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 21.Temmuz.2007, 08:47
  5. 207 SW Frankfut'u bekliyor
    By Always in forum Araba Hastaları
    Cevaplar: 1
    Son Mesaj: 21.Haziran.2007, 10:37

Bu Konudaki Etiketler


Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.