ProRat Uzaktan Bilgisayar Yönetim Aracı
ProRat



ProRat Nedir ?

ProRat PRO gruba ait bir Uzaktan Bilgisayar Yönetim aracıdır.

Kullanım Koşulları :


Prorat ile bir server oluşturup diğer kullanıcı ya gönderip bu kullanıcı server dosyasını açarsa bilgisayarını tamamen kontrol edebilirsinzi. Klavye Işıkları , ekran görüntüsü vs. vs. vs. Uzun süredir üzerinde yoğun çalışılan ProRat v1.9 Fix2 tamamlandı ve kullanımınıza sunuldu. Bu versiyonda eski versiyonda bulunan birçok hata düzeltildi ve bir çok yeni özelliklik eklendi.

-- DOWNLOAD --


Password: pro

PRORAT KULLANIMI

Prorat Server Oluşturma
İlk öncelikle yapacağımız iş kendi adımıza bir trojen server oluşturmak.Bunun için resimde görünen alandaki oluştur kısmından Prorat Serveri Oluştur'a tıklıyoruz.
Server Oluştur->









Bildiri Ayarları
Bildiri ayarlarındaki yapacağımız ayarlar ile trojeni gönderdiğimiz kişi internette online olduğu zaman bu sayede istediğimiz şekilde (mail bildirimi,icq bildirimi vb.) diğer bildirimler ile bize mesaj yollanabilecek.Bu sayede kurbanımızın ne zaman online ve ne zaman offline olduğu konusunda bilgimiz olacak.

Bildiri ayarları bölümünde online olan kurbanınıza bağlanabilmeniz için gerekli olan IP adresi, Port Numarası, Server Şifresi gibi bilgilerin serverınız tarafından size iletileceği IP(DNS), E-mail, ICQPager ve CGI adresini tanımlar ve de bu bildirim seçeneklerinden hangilerinin aktif hangilerinin pasif olacağını belirlersiniz.

ProConnective Bildirimi(Ağ içindeki ve Router Arkasındaki PC'lere bağlanmayı destekler):
Server oluştururken bu menüde ki "ProConnective bildirimini etkinleştir" kutusunu seçili hale getirip "IP(DNS) Adresi:" kutusuna da IP Adresiniz sabit ise sabit IP adresinizi yada IP adresiniz sabit değil ise sizin IP adresinize yönlenmiş bir dns adresini yazarsanız serverınız çalışacağı PC Internet'e her bağlandığında sizin IP adresiniz de çalışmakta olan ProConnective programını bağlanır. Kendinize bir ProConnective oluşturup çalıştırdıysanız "Test Et" butonuna tıklayarak ProConnective bağlantısının sağlıklı çalışıp çalışmadığını kontrol edebilirsiniz.
ProConnective, ProRat için yazılmış ve server ile client arasında köprü görevi gören bir program diyebiliriz. ProConnective sayesinde ağ içi ve Router arkası serverlara bağlanmakta mümkün olmaktadır. ProConnective'i kullanabilmek için Kablo-Net kullanıcıları gibi sabit bir IP adresine sahip olmanız yada no-ip.com sitesinden ücretsiz bir üyelik alarak kendiniz için bir dns oluşturmanız gerekmektedir.No-Ip ile daha çok bilgi için program yardım menüsünden yararlanabilirsiniz.
Kaynak: ReformTürk http://www.reformturk.com/showthread.php?p=31675
ProConnective ayrıcalığını yaşamaktan çok büyük keyif alacağınıza eminiz. ProConnective'i ProRat clienti üzerindeki ProConnective butonuna tıklayarak oluşturup kullanabilirsiniz. ProConnective hakkında daha çok bilgi için prorat yardım menüsünden yararlanabilirsiniz.

Mail Bildirimi ( Ağ içindeki ve Router Arkasındaki PC'lere bağlanmayı desteklemez ) :
Server oluştururken bu menüde ki "Mail bildirimini devreye sok" kutusunu seçili hale getirip "E-MAIL :" kutusuna da geçerli bir mail adresi yazarsanız, serverın çalışacağı PC Internet'e her bağlandığında serverınız size IP Adresi, Port Numarası, Server Şifresi gibi bağlanabilmeniz için gerekli olan bilgileri yazdığınız mail adresine gönderecektir.
ProRat'ta dikkatinizi çekmesi gereken bir diğer özellikte mail bildirimi için serverınızın sizden herhangi bir SMTP sunucusu istememesidir. ProRat kendi yapısıyla bu olayı çözer ve sizi geçerli bir SMTP server bulma zorluğundan kurtararak maillerinizi direk olarak iletir. Bu sayede elle yazılmış olan bir SMTP sunucusunun geçerliliğini yitirmesi gibi bir durum da söz konusu olmaz ve kurbanınızı kaybetme riskinden de kurtulmuş olursunuz. Çünkü ProRat serverı o anki geçerli SMTP sunucusunu öğrenir ve mailinizi o SMTP sunucusunun üzerinden yollar. Bu sayede mailleriniz mail adresiniz geçerliliğini yitirmediği sürece eksiksiz olarak elinize ulaşır.

Ancak siz yinede kontrollü davranmalı ve yeni bir mail servisi kullanmaya başlarken, kullanacağınız mail adresinin ProRat serverından gelen mailleri eksiksiz bir biçimde kabul ederek size sunacağından emin olmalısınız. Bunun için "E-MAIL :" kutusuna kullanacağınız mail adresinizi yazıp "Test Et" butonuna tıklamalı ve ProRat clienti test mailini yolladıktan sonra mailinizi kontrol edip test mailiniz ulaşmışımı diye bakmalısınız. Bu sayede serverınızı kurbanınıza yollamadan önce mail bildiriminin sağlıklı bir biçimde çalıştığından emin olursunuz.

ProRat serverınız için hemen hemen tüm Webmail servislerini ve her türlü Popmail servisini kullanabilirsiniz. Ancak bizim size tavsiyemiz aşırı güvenlik önlemleri ve spam filtreleri kullanan servisler ile çok yoğun olan hotmail yahoo gibi servisleri kullanmamanızdır. Örneğin mynet servisi şu anda kablonet IP'lerinden gelen mailleri kabul etmemektedir. Buda kurbanınız bir kablonet kullanıcısıysa ve sizde bir mynet maili kullanıyorsanız serverınızın yollayacağı mailin size ulaşamayacağı anlamına gelir. Ve hotmailde çok yoğun bir Webmail servisidir. Bunun yanı sıra "Junk Mail Filter" gibi çok sıkı güvenlik önlemleri ve spam filtreleri kullandığı için serverınızdan gelen mailler bu filtrelere takılabilir ve mailleriniz size hiç iletilmemesine neden olur. Tüm bunlara rağmen yinede hotmail yada Yahoo kullanacak kişiler "Options" bölümüne girerek mail hesaplarının "Junk Mail Filter"ini Yada "Bulk Mail Filter"ini kapatmalıdırlar.

ICQ Pager Bildirimi(Ağ içindeki ve Router Arkasındaki PC'lere bağlanmayı desteklemez) :
Server oluştururken bu menüde ki "Icq Pager bildirimini devreye sok" kutusunu seçili hale getirip "ICQ UIN :" kutusuna da ICQ adresinizi yazarsanız yada hemen yanındaki otomatik icq uin alma butonuna tıklayarak kutucukta ICQ uin'inizin yazmasını sağlarsanız, serverın çalışacağı PC Internet'e her bağlandığında serverınız IP Adresi, Port Numarası gibi bağlanabilmeniz için gerekli olan bilgileri yazdığınız ICQ UIN'ine pager mesajı olarak yollayacaktır.
CGI Bildirimi(Ağ içindeki ve Router Arkasındaki PC'lere bağlanmayı desteklemez):
Server oluştururken bu menüde ki "CGI bildirimini devreye sok" kutusunu seçili hale getirip "CGI URL :" kutusuna da geçerli bir CGI Victim Listesi adresi yazarsanız, serverın çalışacağı PC Internet'e her bağlandığında serverınız IP Adresi, Port Numarası, Server Şifresi gibi bağlanabilmeniz için gerekli olan bilgileri yazdığınız CGI Victim Listesine işleyecektir. Kendinize bir ProRat CGI Victim Listesi oluşturup kurduysanız CGI Victim Listenizin çalışıp çalışmadığını "Test Et" butonuna tıklayarak kontrol edebilirsiniz.
CGI bildirimini kullanabilmeniz için kurulu ve çalışır durumda bir ProRat Victim Listeniz olmalıdır. ProRat clienti kendi CGI victim listesini hem de tüm trojan programları içindeki en kaliteli ve fonksiyonel CGI victim listesini oluşturabilme lüksüne sahiptir.

Server Oluştur->Genel Ayarlar



Genel Ayarlar :
Genel ayarlar bölümü ProRat serverınız ile ilgili önemli ayarlar yaptığınız bir bölümdür. ProRat serverınızın çalıştırıldığı sistemde neler yapacağını bu bölümden belirlersiniz. Genel Ayarlar bölümünde ki buton ve kutuların isim ve işlevleri şu şekildedir :

Server Portu :
ProRat serverının çalıştığı PC Internet'e girdiğinde clientiniz ile bağlanmanız için açacağı port numarasını bu kutuya yazın. ProRat'ın default port numarası 5110'dur. Bu kutuya başka bir program tarafından kullanılan bir port yazacak olursanız, serverdan her hangi bir haber gelmemesine yada servera bağlanılamamasına neden olabilirsiniz. Bu yüzden ileri düzey bir kullanıcı değilseniz ve portlar hakkında bilgi sahibi değilseniz. Default ProRat portu olan 5110'u değiştirmemenizi öneririz.

Server Şifresi :
ProRat serverınıza yetkisiz kişilerin erişim sağlayarak kurbanlarınıza zarar vermesini yada çalmasını engellemek amacıyla serverınızı şifre koruması altına alabilirsiniz. Bu sayede şifreyi bilmeyen hiç kimse serverınıza bağlanarak işlem yapamaz. Default ProRat şifresi 123456'dır. Kendinize bir şifre belirlemenizi ve serverlarınızda o şifreyi kullanmanızı öneririz.

Kurban İsmi :
Bir çok server oluşturup bir çok tester ve kurban edinebilirsiniz. Kurbanlarınızı ve testerlerinizi birbirlerine karıştırmamak için her servera değişik bir isim vererek onları birbirinden ayırt edebilme imkanına sahipsiniz. Çünkü kurbanlarınız Internet'e bağlandığında gelen mail ve CGI bildirimlerinde server oluştururken belirlediğiniz kurban adı belirtilir.

Server ilk çalıştığında hata mesajı versin :
Bu kutucuğun aktif yada pasif olması tamamıyla sizin serverınızı yollayacağınız kurbanınızı inandırmak için kurduğunuz planın inisiyatifine kalmıştır. Bu kutucuk seçili hala getirilirse serverınız gönderildiği kurbanın PC'sinde ilk çalıştırıldığında yollanan dosyanın çalışmayarak hata verdiğine inandırmaya yarayan bir hata mesajı açar.

Mesajı Ayarla :
Bu buton "Server ilk çalıştığında hata mesajı versin" kutusu seçiliyken aktif duruma gelir. Serverınız çalıştığında vereceği hata mesajını bu butonu kullanarak belirleyebilirsiniz.

Server ilk çalıştırıldığında kendisini silsin :
ProRat serverı çalıştırıldığı sistemde gerekli şekilde yerini alır almaz yolladığınız server dosyasını silsin istiyorsanız serverınızı bu kutucuk seçili iken hazırlamalısınız. Böylece ProRat serverına çift tıklandığı anda server PC'ye yerleşip çalışmaya başlar ve sizin yolladığınız server dosyasını silerek yok eder. Ortada kurbanınızın yada testerinizin görüp inceleyebileceği bir server kalmaz.
Eğer ProRat serverınızı bir dosya ile birleştirmişseniz servera tıklandığı anda sistemdeki görevine başlar ve kendisini silerek yerine sadece birleştirilmiş olduğu dosyayı bırakır. Örneğin testerinize yolladığınız serverı bir *.jpg resmi ile birleştirmiş ve serverınızın adını da resmim.exe koymuşsanız. Testeriniz serverınızı çalıştırdığı anda Server çalışmaya başlayacak ve birleşmiş dosyadan kendisini silerek yerinde sadece resmim.jpg yi bırakacaktır. Testeriniz daha sonra bu dosyadan şüphelenip acaba içinde bir şey var mı diye incelemeye kalksa bile yolladığınız dosyanın tertemiz olduğunu görecektir.

DİKKAT : Bu seçeneği aktifleştirerek serverı kaldırmış olmuyorsunuz. Bu seçenek işaretliyken de server sisteme yerleşir ve siz online yada lokal olarak kaldırmadan temizlenmez. Yukarıda kast edilen silmek eylemi sizin yollayacağınız server kabuğunun silinip yok olması ve ortada görünür bir server bırakmaması anlamına gelmektedir.

Firewall ve Anti Virüs Programlarını devre dışı bıraksın :
Bu kutucuk seçili halde serverınızı hazırlarsanız. Serverınız çalıştırıldığı PC'deki Anti Virüs ve Firewall programlarını kapatarak. Anti Virüs programının kendisini silmesine ve Firewall programının Internet bağlantısını kesmesine engel olur.
Windows XP "Dahili Firewallı"nı devre dışı bıraksın :
Windows XP, 2003 ve Loghorn işletim sistemlerinde yerleşik gelen dahili firewallları server çalıştırıldığı anda kapatsın istiyorsanız serverınızı bu kutu seçiliyken hazırlayın. Aksi taktirde XP firewallı çalışan bir sisteme bağlanamazsınız.

Windows XP "Sistem Geri Yüklemeyi" devre dışı bıraksın :
Windows ME - XP ve Loghorn işletim sistemlerinde "Sistem Geri Yükleme" özelliği vardır. "Sistem Geri Yükleme" özelliği sayesinde işletim sistemini ProRat serverının çalışmaya başladığı tarihten daha önce alınmış bir yedekten geri yükleyerek ProRat serverından kurtulmak mümkündür. Bu kutuyu aktifleştirerek serverınızı hazırladıysanız. Serverınız çalıştığı işletim sistemi ME, XP, 2003 yada Loghorn ise sistem geri yükleme özelliklerini kapatarak tüm geri yükleme noktalarını siler. Böylece serverınızın, sistem geri yükleme özelliği ile devre dışı bırakılmasını engellemiş olursunuz.

(192.168.*.*) yada (10.*.*.*) LAN IP'lerinden bildiri gönderilmesin :
Bu kutucuk seçili hale getirildiğinde oluşturduğunuz server Ağ içinde bulunan yada Router arkasından bağlanan bir PC'de çalıştırıldığında MAIL, ICQ ve CGI bildirimi yollamaz. Çünkü bu bildirim türleri AĞ içi ve Router arkası bağlantıları desteklemez. Bu kutucuk seçili olsa bile ProConnective bildirimleri gelmeye devam eder. Çünkü ProConnective bildirimi ile Ağ içinde ve Router arkasında çalışan PC'lere de bağlanabilirsiniz. Tabi ki ProConnective nin bu özelliğini kullanabilmeniz için ProRat Special Edition sahibi olmanız gerekmektedir.

Lokal Server Kaldırma Koruması :
Bu kutucuk işaretlenecek olursa. Sistemde çalışan serverınız ProRat clienti üzerinden "Ofline Server Temizleme" methoduyla temizlenmeye çalışıldığında server şifresi soracaktır. Server şifresini bilmeyen kişilerin serverınızı kaldırmasına ProRat clientiniz izin vermeyecektir. İzinsiz kişilerin serverınızı temizlemesini engellemek için bu yöntemi kullanabilirsiniz.