32 yaşındaki iki çocuk annesi Selma Sarı hemcinslerinden biraz farklı. O Eskişehir'de yaşıyor kocası ve iki çocuğuyla birlikte. Onu İnternethaber'e manşet olmasının nedeni kıskançlığı..

Öyle ki bu kıskançlık kocasının yanından bir dakika bile ayrılamayacak kadar ileri boyutta. Kocasının her hareketini takip etmek isteyen Selma Sarı, çözümü kocasının yanında çalışmakta buldu.
Kaynak: ReformTürk http://www.reformturk.com/showthread.php?p=16065

Evet yanlış duymadınız Selma Sarı kıskançlığı nedeniyle tam 6 yıldır kocası ile birlikte dekorasyon işinde çalışıyor. Kocasının yanında çalışmadan önce de Sarı, eşinin iş yaptığı yerlere temizliğe gidiyordu. Ancak eşine güvenemeyince 6 yıldır birlikte çalışmaya karar verdiler..

15 yıllık evli kadın, bu ilginç durumu şöyle izah ediyor:

Kocamın önceden kaçamakları vardı. Bu mesleğe başlamamın ilk sebebi, kıskançlık duygumdur. Kocamla beraber çalışınca, kuşkularım ortadan kalktı. Artık hep beraberiz. 6 yıldır birlikte çalışıyoruz. İlk başlarda eşime yardım ediyordum, daha sonra baktım ki bu işi yapabileceğim. İlk başlarda zor, şimdi kolay geliyor. İlk çalıştığımda kollarım ağrıyordu. Şimdi, çıraklığı bıraktım, ustalığa geçtim. Bütün kadınlara tavsiye ederim.