Megane HB Extreme, tüm çekiciliği ve sportifliği ile Türkiye pazarında. Megane Sedan Extreme’in ardından pazara sunulan Megane HB Extreme ile Megane ailesi, dinamizmi ve yenilikleri ile müşterilerin ilk tercihi olmaya devam edecek. Tüm artı donanımlarıyla Megane HB Extreme, bir Megane’da bulabileceğiniz her şeye ve daha fazlasına sahip.

Şık görünümüyle Extreme, tüketicinin otomobilinde ihtiyaç duyduğu özellikleri cazip fiyat seviyesi ile bünyesinde barındırıyor. Özel Seri Megane HB Extreme, 33.830 YTL’den başlayan anahtar teslim fiyatlar ile pazara sunuldu.

Megane HB Extreme’de, Authentique versiyonunda standart olarak sunulan tüm ekipmanlara ek olarak, 16” alüminyum alaşımlı jantlar, sis farları, gövde rengi yan çıtalar ve koruma bantları, özel koltuk döşemesi ve iç dekor sunuluyor. Megane HB Extreme’de, 1.6 16V 110 bg benzinli ve 1.5 dCi 80 bg dizel olmak üzere 2 farklı motor seçeneği bulunuyor. Yakut Kırmızı rengi ise yine sadece Extreme’e özel yeniliklerden biri olarak müşterilerin beğenisine sunuluyor.
Kaynak: ReformTürk http://www.reformturk.com/showthread.php?p=45672

Megane HB Extreme’de güvenlik olarak ABS+EBV, Acil Fren Destek Sistemi, çift kademeli açılan sürücü ve yolcu hava yastıkları, yan hava yastıkları, perde hava yastıkları, yükseklik ayarlı ön gergili ve güç limitörlü ön emniyet kemerleri, ön gergili arka emniyet kemerleri, ani durmalarda 4lü flaşörlerin otomatik yanması, kapıların hareket sonrası otomatik kilitlenmesi, immobiliser bulunuyor.

Konfor ve iç ekipmanlar olarak klima, Renault Card sistemi, türkçe uyarı ekranı, yol bilgisayarı, 4x15w radyo mono CD, direksiyondan kumandalı müzik sistemi, elektrikli ön camlar, far yükseklik ayarı, soğutmalı torpido gözü, yükseklik ve derinlik ayarlı direksiyon, değişken takviyeli direksiyon, sürücü koltuğu yükseklik ayarı yer alıyor.

Estetik ve dış ekipmanlar olarak ise gövde rengi tampon, kapı kolları, yan çıtalar ve aynalar, sis farları, alüminyum alaşımlı jantlar standart olarak sunuluyor.