Yeni Kristal tasarımlı TV'ler aynı zamanda SAMSUNG'un çevre sorumluluğu bilinciyle tasarlandı. Yeni kristal tasarımının geliştirilmesi, çerçeve üretimini ve renk verme süreçlerini tek adımda birleştiren benzersiz çift enjeksiyon kalıplama methodunu beraberinde getirdi. Elde edilen sonucun sadece kristal özüne sahip arıtılmış yeni bir malzeme olmasının yanı sıra, çevreye verilen zarar da önemli ölçüde azaltılmıştır.

8 serisi LCD TV’ler (40'', 46'' ve 52'') yeni ve kendine özgü, zarif, minimalist ve usta bir işçiliğin ürünü olan kristal tasarımı en üstün teknoloji ile birleştirerek TV tanımını değiştiriyor. SAMSUNG 8 serisi TV’ler tüketicilerin yaşam tarzlarını ve deneyimlerini zenginleştirmek için tasarlanmış teknolojileri ile bağlantı dünyasında yeni bir çığır açmaktadır. SAMSUNG’un ileri multimedya özellikleri, 8 serisini doğrudan ev eğlencesinin kalbine taşıyor.
SAMSUNG 8 Serisi Full HD LCD TV, WISELINK Pro, DLNA ve İçerik Kütüphanesi olmak üzere 3 medya özelliği ile tüketicilere sunulmaktadır:
Kaynak: ReformTürk http://www.reformturk.com/tekno-yenilik/56403-kristallestirilmis-incelik-samsung-8-serisi.html#post114856




WISELINK Pro özelliği kullanıcılara, USB 2.0 bağlantısı ile internetten indirilmiş zengin multimedya (resim, video ve müzik) içeriklerini hızlı ve rahat bir şekilde kullanabilmelerini ve görüntülemelerini sağlamaktadır.

8 serisinin çakıl taşını andıran ikinci bir kumandası stil ve tasarım olarak dikkat çekerken, döner tuş ve Akıllı İçerik Yöneticisi (Smart Content Manager) sık izlenenler gibi özelliklere hızlı geçiş imkanı sağlamaktadır.

4 adet HDMI bağlantısı, oyun konsolları, ev sinema sistemleri ve Blu-Ray bağlantılarında ekstra kolaylık sağlamaktadır.

DLNA teknolojisi ile evlerdeki kablosuz ve kablolu cihazlar, bütün AV, cep telefonu, bilgisayar ve yazıcı gibi teknolojik araçlarla içeriği paylaşmasına olanak tanıyor.
DLNA teknolojisi, eş zamanlı olarak bilgisayardan indirilen verilerin evin farklı noktalarındaki televizyonlardan görüntülenmesini sağlamaktadır.

SAMSUNG 8 serisinde bulunan üstün bir özellik olan Full HD 100Hz(Tek Eksisi 200 Hz Olmaması) Motion Plus teknolojisi, hızlı sahnelerde görüntü bulanıklıklarını en aza indirgerken, Ultra Clear Panel en koyu renkteki objelerin bile en ince ayrıntılarıyla görüntülenmesini sağlamaktadır. Mükemmel kontrast oranlarına sahip olması, 8 serisinin kalitesini daha da arttırmaktadır.




Ayrıca!
Alıntı değildir.İsteyen alıp kaynak göstermeden paylaşabilir(yayınlayabilir)