VDSL2 TÜRKİYE'DE. ŞİMDİ TTNET'TE!
TTNET VDSL2
Türkiye'de ses-görüntü-veri alışverişinde sınırların kalktığı yepyeni bir dönem başlıyor! TTNET VDSL2 ile saniyede 32 megabite ulaşan hızlarda, yani Türkiye'nin en hızlı İnterneti* şimdi evinizde, iş yerinizde!




İşte TTNET VDSL2'nin avantajları:
İnanılmaz hızlarla İnternete bağlanın: TTNET VDSL2 ile evinizden, iş yerinizden internete seçtiğiniz pakete göre 32 Mbps'ye ulaşan hızlarla bağlanırsınız. İstediğiniz filmi bir kaç dakikada indirin: 700MB büyüklüğündeki bir filmi 4 Mbps hızla bilgisayarınıza indirmek yaklaşık 23 dakikanızı alırken, 32 Mbps hızındaki TTNET VDSL2 ile bu işlemi yaklaşık 4 dakikada tamamlarsınız.(Hikaye_İmkanı Yok)* Geleceğe hazırlanın: TTNET VDSL2 ile internet televizyonu gibi yeni nesil servislerden de yüksek performans ile faydalanırsınız. Pek çok servisi ücretsiz kullanın: TTNET VDSL2'ye abone olduğunuzda TTNET MÜZİK, TTNET AİLE KORUMA ŞİFRESİ, TTNET WiFi, TTNET OYUN, TTNET GÜVENLİK, TTNET WEBİM gibi servislerinden ücretsiz yararlanırsınız.
TTNET VDSL2'ye şimdi abone olun, kablosuz VDSL2 modeminizi hediye alın! Üstelik bağlantı ücreti yok , kurulum da ücretsiz!
TTNET VDSL2 hizmeti ile ilgili sorularınız için Türkiye'nin her yerinden 7 gün 24 saat 444 0 375 TTNET Müşteri Hizmetleri'ni arayabilirsiniz.
Tüm TTNET VDSL2 paketlerinde upload hızı 1 Mbps'dir.
VDSL2 teknolojisi bakır hatlar üzerinden sunulan DSL hizmetlerinin en hızlı üyesidir. VDSL2 hizmeti ve erişim hızı altyapı olanakları ile sınırlıdır. 32 megabit hız ve 4 dakikalık indirme süresi fiziksel bağlantı koşulları nedeniyle, garanti edilen hız ve süre olmayıp ulaşılabilecek en yüksek hızı ve en düşük süreyi göstermektedir.
4 portlu kablosuz VDSL2 modem kampanyası TTNET VDSL2 hizmetine 24 ay taahhüt ile abone olan müşteriler için geçerli olup stoklarla sınırlıdır.
Bağlantı ücreti alınmamasına yönelik uygulama 30.04.2009 tarihine kadar tüm abonelikler için geçerlidir.



TTNET VDSL2 Paketleri
VDSL2 Hız 16 Mbps Limitsiz Aylık 119 TL
VDSL2 Hız 32 Mbps Limitsiz Aylık 149 TL

TTNET İŞYERİM VDSL2 Paketleri

VDSL2 Hız 16 Mbps Limitsiz Aylık 129 TL
VDSL2 Hız 32 Mbps Limitsiz Aylık 159 TL







Ayrıca!
Alıntı değildir.İsteyen alıp kaynak göstermeden paylaşabilir(yayınlayabilir)