11) 2482 sayılı Tebliğler Dergisi’ndeki Yazı Dersi Programı konularına göre yapılmasına ve Bakanlığımızın 07.02.1983 tarih ve 1983/26 sayılı genelgesine göre Türkçe dersinin haftalık bir saatinin yazı dersine ayrılmasına karar verildi.

12) Önemli gün ve haftaların kutlanması sırasında diğer bütün zümre öğretmenleriyle, ulusal bayramların kutlanması sırasında ise sosyal bilgiler dersi zümresiyle işbirliği yapılmasına karar verildi. Aynı zamanda işlenen konularla ilgili yeri geldikçe diğer zümre öğretmenleriyle işbirliği yapılmasına karar verildi.

13) Okulun ve sınıfların kullanılması ve korunması konusunda diğer zümre öğretmenleri ile işbirliği yapılmasına karar verildi. Öğrencilerin bu konuda eğitilmesi ve uyarılmasının yararlı olacağı kanaatine varıldı.
Kaynak: ReformTürk http://www.reformturk.com/turkce-dersi/32393-i-donem-turkce-dersi-zumre-ogretmenleri-toplanti-tutanagi-post66203.html

14 ) Özel gün ve haftaların kutlanması sırasında öncelikli olarak ilgili kulüp rehber öğretmenleri ile ve diğer zümrelerle işbirliği yapılmasına, konuların yıllık planlara yerleştirilmesinde önemli gün ve haftaların dikkate alınmasına karar verildi.

15)Herhangi bir olağanüstü durum olmadığında bir sonraki zümre öğretmenler toplantısının ikinci kanaat döneminin başında yapılmasına karar verildi.

1) Görüşülecek başka gündem maddesi bulunmadığından bu eğitim-öğretim yılının hepimize hayırlı ve uğurlu olması dileğiyle toplantıya son verildi.

Ufuk SARI …………………. ………………….
Türkçe Öğretmeni Türkçe Öğretmeni Türkçe Öğretmeni


/ 09 /2007
………………… ……………….
Zümre Başkanı Okul Müdürü