Kardeşini götürdü, kendiside ameliyat oldu

Antalya'nın Alanya ilçesinde, kalp rahatsızlığı geçiren kardeşini hastaneye götüren kişi, kalp damarlarının tıkalı olduğunu öğrenince kardeşiyle birlikte by-pass ameliyatı oldu.
25 Haziran 2007 12:58
Yazı boyutunu büyütmek için


Antalya'nın Alanya ilçesinde, kalp rahatsızlığı geçiren kardeşini hastaneye götüren kişi, kalp damarlarının tıkalı olduğunu öğrenince kardeşiyle birlikte by-pass ameliyatı oldu. Edinilen bilgiye göre, İbrahim Çetin (46), kalp rahatsızlığı geçiren kardeşi Necati Çetin'i (45) özel hastaneye götürdü.

Kardeşinin by-pass ameliyatı olması gerektiğini öğrenen İbrahim Çetin, kendisinin de kolunda uyuşma olduğunu anlatınca anjiyoya alındı. Anjiyo sonucu kalbinde üç damarının tıkalı olduğunu öğrenen ağabey Çetin ile kardeşi Necati Çetin'e, Dr. Oktay Aslaner tarafından birer gün arayla by-pass ameliyatı yapıldı.

İbrahim Çetin, yaptığı açıklamada, hastaneye kardeşi için geldiğini belirterek, daha önce de anjiyo olduğunu ve stend takıldığını anlattı. Herhangi bir sıkıntısı olmadığını, kardeşini hastaneye getirdiğinde kontrol yaptırırken üç damarının tıkandığını öğrendiğini kaydeden Çetin, ameliyatının erken dönemde yapılmasından mutlu olduğunu söyledi.
Kaynak: ReformTürk http://www.reformturk.com/saglik/27287-kardesini-goturdu-kendiside-ameliyat-oldu.html#post52349



Dr. Oktay Aslaner de hastalara, genç olmaları nedeniyle by-pass önerdiklerini, iki kardeşin sağlık durumlarının iyi olduğunu bildirdi.



AA