............................ LİSESİ 2009- 2010 EĞİTİM-ÖĞRETİM BEDEN EĞİTİMİ DERSİ SENE SONU ZÜMRE ÖĞRETMENLERİ TOPLANTI TUTANAĞI




Toplantı Tarihi :15.06.2010
Karar No :3
Toplantı Saati :16.00
Toplantı Yeri :Öğretmenler odası
Toplantıya ........................ (Beden Eğitimi Öğretmeni)



GÜNDEM


1. Açılış ve yoklama
2.
Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı

3. I.ve II. Dönem başındaki zümre toplantılarında uygulanmak üzere alınan kararların ele alınması
4. Yıl sonu öğrenci başarılarının değerlendirilmesi

5. Sportif Faaliyetlerin değerlendirilmesi
Kaynak: ReformTürk http://www.reformturk.com/lise-ders-zumreleri/59420-2010-sene-sonu-beden-egitimi-zumre-lise.html#post121144
6. Yıllık ve Günlük Planların değerlendirilmesi
7. Ölçme ve değerlendirme
8. Ders işlenişinde uyğulanan yöntemler ve karşılaşılan sorunlar

9. Okul –veli işbirliğinin değerlendirilmesi
10. Atatürkçülük konularının derse yansıtılması
11. Gelecek yıla dönük olarak alınması uygun görülen tedbirlerin görüşülmesi
12. Dilek –temenniler

13. kapanış



GÜNDEM MADDELERİNİN GÖRÜŞÜLMESİ


1. Toplantı Zümre Başkanı .................... başkanlığında yapıldı ve toplantıda Beden Eğitimi Öğretmeni ....................in hazır olduğu görüldü.


2.Zümre Başkanı ....................... tarafından, Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşları anısına bir dakikalık Saygı Duruşu ve akabinde İstiklal Marşı okundu



3. I. Ve II. Dönem başındaki zümre toplantılarında uygulanmak üzere alınan kararların eksiksiz uygulandığı tespit edilmiştir.

4.Yıl sonu başarı olarak Anadolu Lisesinde başarı100/100 Genel lisede 100/100 olduğu Beden Eğitimi öğretmeni ................. tarafından söylendi.


5. Okulumuz 2009-2010 Öğretim yılında il içinde yapılan yarışmalara Futsal,Voleybol,Masa Tenisi branşlarında katılmış ve önemli dereceler elde etmiştir..2010-2011 öğretim yılında da yapılan faaliyetlere okulumuzun imkanları dahilinde katılmasına ve bu sene görülen eksikliklerin giderilmesine karar verilmiştir.


6. Beden Eğitimi dersi yıllık ve günlük planları Beden Eğitimi dersi öğretim programına göre hazırlanmıştır ve planda yer alan bütün konular amacına uygun olarak işlenmiştir.



7. Beden eğitiminde ölçme ve değerlendirme yapılırken öğrencilere sene başı zümrede alınan karara göre her dönem için 3 uygulama sınavı notu, Proje ödevi sadece bir dönemde isteyen öğrencilere verilmiş ve ölçme ve değerlendirme konusunda hiçbir eksiklik görülmemiştir.


8.Ders işlenişinde öğrencilerin seviyesine göre uyğulamalı olarak verilmeye çalışılmış olup fakat öğrencilerin ilköğretimden eksik gelmeleri nedeni ile branşların taktik konularında istenilen hedefe tam olarak ulaşılmadığı beden eğitimi öğretmeni tarafından belirtilmiştir.


9-Beden Eğitimi Öğretmeni ........................ velilerin çocukların durumunu sormak yada gözlemek için gelmediklerini ancak öğrencilerde karşılaşılan sağlık sorunları nedeni ile davet edildikleri zaman geldiklerini söyledi.

10.Zümre Başkanı ..............Atatürkçülük konuları olarak Atatürkün sporla ilğili sözleri öğrenciye verilmesinin spor ve sporcu açısından önemini belirtti ,beden eğitimi öğretmeni .................. de Bayrak,Vatan konularınında derslerde işlendiğini ayrıca Anayasamızın spor ve gençlikle alakalı 58 ve 59 maddelerininde öğretildiğini söyledi.

11. Gelecek yıla yönelik olarak spor kulübünün eksikliklerinin giderilmesine Spor malzemelerinin sene başında bakım ve onarımının yapılmasına karar verilmiştir.


12.Zümre Başkanı öğrencilerimizin yıl içerisinde kutlanan bayramlarda ve sportif faaliyetlerde öğrencilerimiz tarafından çok iyi temsil edildiğini başarıların devamını dilediğini söyledi.


13.2009/2010 yılının başarıyla tamamlandığı 2010/2011 yılınında artan başarıyla devam etmesi dileğiyle toplantıya son verildi.




Beden Eğitimi Öğretmeni
. Okul MÜDÜRÜ
Zümre Başkanı

15/06/ 2010

UYĞUNDUR

alıntıdır