..................... ANADOLU LİSESİ
20../20.. EĞİTİM ÖĞRETİM YILI
BEDEN EĞİTİMİ DERSİ ZÜMRE ÖĞRETMENLERİ DEĞERLENDİRME RAPORU


.....................Lisesi Beden Eğitimi Öğretmenleri ....................,.................ve .................... ‘in Katılımı ile Beden Eğitimi dersi sene sonu değerlendirmesi yapmak üzere toplanmış ve 2009-2010 Eğitim Öğretim yılı için Beden Eğitimi dersi hakkında şu değerlendirmelerde bulunmuşlardır.
2009-2010 Eğitim Öğretim Yılı Değerlendirmesi;
1.Okulumuz 2009-2010 Öğretim yılında aşağıda belirtilen branşlarda il ve ilçe düzeyinde yapılan okular arası spor müsabakalarına katılmıştır.
a)Basketbol (Kız-Erkek)
b)Futbol (Erkek)
c)Voleybol (Kız-Erkek)
d)Masa Tenisi (Kız-Erkek)
e)Yüzme (Kız)
Bu müsabakalar neticesinde Okulumuz Kız Yüzme Takımı İl Birincisi,Kız Basketbol Takımı İlçe İkincisi,Erkek Basketbol Takımı İlçe Üçüncüsü,Erkek Futbol Takımı İlçe Birincisi,Kız Voleybol Takımı İlçe Üçüncüsü,İlçede yapılan Ferdi Masa Tenisi müsabakalarında Erkeklerde Okulumuz öğrencilerinden ................ilçe birincisi,....................ilçe ikincisi,Kızlarda .................... İlçe birincisi,...................... ilçe üçüncüsü olmuştur.
2.2009-2010 1.Dönem Zümre Öğretmenler Kurulu kararı doğrultusunda okulumuzda sınıflar arası turnuvalar şu branşlarda düzenlenmiş ve dereceye giren sınıflar aşağıda belirtilmiştir.
Sınıflar Arası Düzenlenen Müsabakaların Branşları
*Futbol
*Basketbol (Kız-Erkek)
*Voleybol (Kız-Erkek)
*Masa Tenisi (Kız-Erkek)
Yapılan müsabakalar sonucunda Futbol branşında 12 Fen C Sınıfı,Erkek Basketbol branşında 11 TM A Sınıfı,Kız Basketbol branşında 11 Fen A Sınıfı,Kız Voleybol branşında 10 TM C Sınıfı,Erkek Voleybol branşında 12 Fen E Sınıfı,Ferdi düzenlenen Erkek Masa Tenisi branşında 11 Dil A Sınıfından ....................,Kız Masa Tenisi branşında 10 Fen A Sınıfından ............................1. Olmuştur.
Dereceye giren sınıflardan takım halinde yapılan branşlara Kupa,Ferdi yapılan branşlarda dereceye giren öğrencilerimize Madalya verilmiştir.
Kaynak: ReformTürk http://www.reformturk.com/lise-ders-zumreleri/59421-beden-egitimi-dersi-yil-sonu-degerlendirme-raporu-lise.html#post121146
Okul içinde bu tür organizasyonların yapılması öğrencilerimiz arasındaki dayanışma,birlik ve beraberlik,yardımlaşma,arkadaşlarına karşı saygılı olma,kurallara uyma ve grupla birlikte hareket etme duygularının kazandırılması açısından çok faydalı olduğu gözlemlenmiştir.

3.Yıllık planda belirlenen bütün konular sene sonuna kadar işlenmiş ve yıllık planların işlenmesi açısından herhangi bir aksaklık görülmemiştir.
4. Okulumuzda toplam 31 sınıf bulunmaktadır,bu sınıflardan aidat ve bağış olarak toplam ……………… TL toplanmış ve her sınıftan toplanan aidat ve bağış karışlığında spor kulübü gelir makbuzundan kesilerek sınıflarda toplanan gelir ilan edilmiştir.
Spor Kulübü Parası 2008-2009 öğretim yılından …………….TL 2009-2010 Öğretim yılına devir etmiştir,bu devir eden rakamla birlikte 2009-2010 yılında Spor Kulübü Toplam Geliri ……………… TL olmuştur.
Toplanan Gelirin …….. TL si İl ve İlçe Lig Heyetine Spor Müsabakalarına Katkı ve Katılım Payı olarak, ………………. TL Spor Malzemelerine (Top,Forma;Raket,File vb.),………… TL Sporcuların Yemek Gideri Olarak,………… TL Basketbol ve Voleybol Sahalarının etrafına çekilen tel örgü demirleri için ödenmiştir.
2010-2011 Eğitim Öğretim Yılına ………. Kuruş devretmiştir.

Beden Eğitimi Öğretmenleri İmza
...............
......................... …………………………
................

………………………………….
Okul Müdürü
…./…./……..
alıntıdır