Flort etmeyi biliyor musunuz?


Asansorde hos bir adamin size baktigini hissettiniz.
Siz de bu yakisIkliya bakar misiniz yoksa gozlerinizi kacirarak aynadaki yansimanizi izlemeye mi baslarsiniz?


Boyle bir durumda karsinizdaki kisiyle flort etmeye baslamaniz an meselesi.
Onemli olan dogru hareketleri uygulamak.


Gulumseyin

Barda ya da markette, nerede karsilasirsaniz karsilasin karsinizdaki yakisIkliyi etkilemenin en iyi yolu ona gulumsemektir. ‘The Art of Kissing’ adli kitabin yazari Michael Christian konuyla ilgili bakin neler soyluyor:
Kaynak: ReformTürk http://www.reformturk.com/ask-sevgi-ve-evlilik/6988-flort-etmeyi-biliyor-musunuz.html#post10588

"Karsinizdaki adami etkilemenin en iyi yollarindan biri ona gulumsemektir. Ona gulumserken direk olarak gozlerinin icine bakin. Karsilikli gulumsemek aranizda kurulan ilk iletisim seklidir. Bu isareti aldiktan sonra ona bulundugunuz mekânla alakali bir soru sorabilir ve bir sohbet baslatabilirsiniz. "

Onu guldurun

Onunla flort etmeye baslarken dikkat etmeniz gereken en onemli konulardan biri ona esprili yaninizi gostermektir. Christian erkeklerin komik kizlardan cok hoslandiginin altini cizerek sunlari soyluyor: ‘Erkekler esprituel ve kendine guvenen kadinlari sever. Onu gulumsetecek tek bir cumle karsinizdaki yakisIklinin ilgisini cekecektir. Soylediginiz komik seyler aranizdaki buzlari kiracaktir. Yaptiginiz espriden sonra sizinle konusmaya basladiysa o zaman daha ciddi konulardan bahsetmeye baslayin’.

Ona takilin

Erkekler kendilerini ti’ye alan kadinlara bayilir. Bir barda ilginizi ceken adama o ‘ilginc’ dans figurlerini nereden ogrendigini ya da flort etmek istediginiz is arkadasiniza taktigi o komik kravatla cizgi film kahramanlarina benzedigini soyleyin. Christian bu konuyla ilgili sunlari soyluyor: ‘Hoslandiginiz adam yakisIkliysa muhtemelen etrafindaki herkesten ovgu dolu sozler duyuyordur. Siz ona ait bir seyle dalga gecerek fark yaratabilirsiniz’ .