Kaynak: ReformTürk http://www.reformturk.com/araba-hastalari/32604-yeni-impreza-gorucuye-cikti.html#post66912
Subaru'nun ralli parkurlarında efsaneleşmiş modeli Impreza, yenilenen gövde yapısıyla Antalya Auto Show 2007'de otomobil severlerin beğenisine sunuldu. Hatcback segmentine geçerek cesur ve iddaalı bir değişim sergileyen Yeni Subaru Impreza, Eylül başından itibaren Subaru showroomlarındaki yerini aldı.

Yeni Impreza Galerisi İçin Tıklayın...

Yenilenen Impreza ile Subaru markasının çok daha iddialı bir konuma geleceğinin altını çizen Subaru Marka Direktörü Çınar Noyan verdiği demeçte: "Tüketici beklenti ve beğenilerindeki değişime parelel olarak Subaru da kendi modellerinde radikal değişimlere gidiyor.Bunun en önemli kanıtı Impreza modelindeki yenilik. Impreza, bundan sonra C Premium segmentindeki kalitesi, farklılığı ve şık tasarımı ile çok ilgi çekecek. Bizim en büyük iddiamız C Premium segment araçların artık çok daha uygun fiyatlara tüketicilere ulaştırılabilir olacağını göstermektir" diye konuştu.

Bir Subaru geleneği olan Sürekli Simetrik Dört Çeker Sistemi (S-AWD) ve yatay yerleşi Boxer Motor yeni Impreza'da da standart olarak sunuluyor. Yeni Subaru Impreza tamamı benzinli olmak üzere 1.5 lt, 2.0 lt ve 2.5 lt WRX olmak üzere üç farklı motor seçeneği ile Türkiye pazarında satışa sunuluyor.

Yeni Subaru Impreza 4-9 Eylül tarihleri arasında açık olacak olan Antalya Auto Show 2007 Fuarı'nda ve tüm Subaru showroomlarında görülebilir.