Giriş


REFORMTÜRK 17. YIL


2 sonuçtan 1 ile 2 arası
  1. #1
    Always - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    25 Eylül 2006
    Yer
    istanbul
    Mesajlar
    1,679
    Tecrübe Puanı
    45

    Mercedes güvenliğini kanıtladı


    GÜVENLİK TESTİNİ SEYRETMEK İÇİN TIKLAYIN
    Mercedes-Benz otobüs, kamyon ve hafif ticari araçlarında sunulan en güncel güvenlik ve çevre koruma teknolojileri DaimlerChrysler AG uzmanları tarafından İstanbul'da tanıtıldı.

    Hazerfen Havaalanı'nda gerçekleştirilen tanıtıma Mercedes-Benz Türk Direktörler Kurulu Başkanı Jürgen Ziegler, DaimlerChrysler Yönetim Kurulu Temsilcisi Prof. Harmut Marwitz, şirket yöneticileri, çok sayıda işadamı ve basın mensubu katıldı. Tanıtımda bir konuşma yapan Mercedes-Benz Türk Direktörler Kurulu Başkanı Ziegler, son teknolojiyi kullandıklarını belirterek, bununla birlikte sürücülerin de eğitildiğini dile getirdi.
    Kaynak: ReformTürk http://www.reformturk.com/araba-hastalari/24405-mercedes-guvenligini-kanitladi.html#post46468

    Sürücünün eğitiminin trafikte güvenliğin en önemli koşulu olduğunun altını çizen Mercedes-Benz Türk Direktörler Kurulu Başkanı Ziegler, Mercedes-Benz'in geçmişten bu yana nasıl geliştirilerek bir marka haline getirildiğine değindi.

    Ardından söz alan DaimlerChrysler Yönetim Kurulu Temsilcisi Prof. Harmut Marwitz, trafik kazalarında insanı üzüntüye boğan ölümlerin gerçekleştiğini belirterek, amaçlarının araçların trafikte güvenle ilerlemesini sağlamak olduğunu söyledi. Aktif ve pasif güvenliği ön planda tuttuklarını dile getiren DaimlerChrysler Yönetim Kurulu Temsilcisi Prof. Harmut Marwitz, "Pasif güvenlik kaza anında ve sonrasıyla ilgili alınan önlemlerdir. Aktif güvenlik ise, kazanın önlenmesi için yapılan çalışmaları kapsar.
    Aktif güvenlik, pasif güvenlikten önceliklidir" dedi.

    Sorumluluğun her zaman sürücüde olduğunu belirten DaimlerChrysler Yönetim Kurulu Temsilcisi Prof. Harmut Marwitz, "Bizler teknik olarak yardım ediyoruz. Onların dikkat etmesi gerekiyor. Sürücülerin eğitimi çok önemli. Biz bir çok ülkede olduğu gibi Türkiye'de de sürücülere eğitim veriyoruz. 50'yi aşkın ülkede yılda 56 bin sürücünün eğitiliyor" diye konuştu.

    Geliştirilen Blue Tec dizel teknolojisinin motor performansını artırdığını ve yakıt tüketimi sağladığını belirten DaimlerChrysler Yönetim Kurulu Temsilcisi Marwitz, son olarak trafik içinde davranışın çok önemli olduğuna ve bu konudaki eğitimin küçük yaşlarda verilmesi gerektiğine değindi.

    Konuşmaların ardından Mercedes-Benz'in satışa sunduğu tüm güvenlik önlemleriyle donatılan kamyon, otobüs ve spriterlerin kullanıldığı uygulamalı tanıtım gerçekleştirildi.

    Güvenlik önlemlerinin alındığı piste gerçekleştirilen tanıtım nefes kesti. Zaman zaman adrenalinin arttığı tanıtımda kullanılan içinde 15 kişinin bulunduğu otobüsün tekerleğinin patlaması yürekleri ağızlara getirdi. Meydana gelen küçük kazanın bir faciaya dönüşmemesi, son teknoloji ürünü sistemin güvenliğini ortaya koydu.

  2. #2
    Bölüm Sorumlusu RüZGaR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    15 Eylül 2006
    Yer
    Konya
    Yaş
    28
    Mesajlar
    1,185
    Tecrübe Puanı
    41

    --->: Mercedes güvenliğini kanıtladı

    Saol Ellerine Sağlık Paylaşım İçin Saol

Benzer Konular

  1. Mercedes
    By RüZGaR in forum Araba Hastaları
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 19.Haziran.2007, 11:09
  2. Temel´e Mercedes Lazım
    By best_boy in forum Komik Yazılar
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 08.Şubat.2007, 12:27
  3. Mercedes'e bir bakış
    By Always in forum Araba Hastaları
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 01.Şubat.2007, 15:45
  4. Mercedes Ailesi
    By Always in forum Araba Hastaları
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 17.Ekim.2006, 07:59
  5. Mercedes F400
    By Osman in forum Araba Hastaları
    Cevaplar: 2
    Son Mesaj: 13.Ekim.2006, 10:58

Bu Konudaki Etiketler


Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.