İstanbul CNR Expo Fuar Merkezi’nde kapılarını yarın açacak olan Tuning Show 2007 3. Oto Modifiye, Oto Hi-Fi ve Aksesuarları Fuarı heyecanlı gösterilere ev sahipliği yapacak. CNR Ekspo Fuarcılık tarafından 05-08 Nisan 2007 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Tuning Show 2007’de modifiye edilerek yeni bir kimlik kazanan otomobiller adrenalini yükseltecek. Haluk Levent’in konser vereceği fuarda, Türkiye Otodrag Şampiyonası’nda derece elde eden Sertuğ İplik de drift show yapacak.

MODA GÜÇLE BULUŞACAK
Estetik kaygıları bir kenara atıp gücün değişimini yakalayan profesyoneller, otomobildeki varyantı fuara taşıyor. Tuning Show 2007’de güç kılık değiştiriyor, limiti zorluyor.

Fuarda podyuma bu kez ünlü mankenler değil, modifiye otomobiller çıkıyor. Değişik tip ve aksesuarlarıyla ilgi yaratacak olan Tuning Güzellik Yarışması 51 modifiye otomobilin rekabetine sahne olacak. Fuarın en güzel aracı, verilecek oylarla belirlenirken, katılımcı ve ziyaretçilere zevkli dakikalar yaşatılacak.

HALUK LEVENT KONSER VERECEK
Ünlü rock sanatçısı Haluk Levent Tuning Show 2007’nin üçüncü gününde sahne alacak. İstanbul CNR Expo Fuar Merkezi’nde birbirinden güzel şarkıları seslendirecek olan sanatçı, sahne performansıyla da gençleri ve modifiye araç tutkunlarını coşturacak. Sanatçının konser biletleri Biletix ve fuar kapı girişlerinden temin edilebilecek.
Kaynak: ReformTürk http://www.reformturk.com/araba-hastalari/17330-tuning-show-kapilarini-aciyor.html#post33136

SERTUĞ İPLİK DRİFT SHOW YAPACAK
2001 yılından bu yana lisanslı otomobil sporları yarışçısı olarak Türkiye pist, drag, tırmanma yarışlarına katılan Sertuğ İplik yarın 13.00’de yapacağı drift showla büyük beğeni toplayacak. 2003’de Otodrag Şampiyonası Türkiye ikinciliği elde eden İplik, bir yıl sonra 2004’te de Türkiye Pist Şampiyonası’nda Super Production üçüncüsü oldu.

Ziyaretçi profilini oto yedek parçacıları, satın almacılar ile ithalat ve ihracat kuruluşlarının oluşturduğu fuarda; hava filtreleri, egzos, eksantrik, silindir kapakları, jantlar, nitrox sistemleri, hard modifiye, oto müzik sistemleri, turbo charger, fren disk ve balataları, rollbar, güneşlik, cam filmi, play station, depo kapaklar, pedal kitleri ve monitörlerin de aralarında bulunduğu pek çok ürün grubu yer alıyor.