1930'ların gangster ve mayfa dünyasında geçen oyun statüye, paraya ve saygıya dayanır. Oyuncular suç işleyerek, araba çalarak ve arkadaşlarını hapisten kurtararak kıdem puanı alırlar. Hatta kendi organize suç zincirinizi kurarak banka soyabilir ve sessiz yollarda arabalara bile el koyabilirsiniz. Karanlık suç dünyasının derinlerine indikçe, birçok oyuncu kumar, kaçak içki satışı ve hatta uyuşturucu satıcılığı gibi başka iş olanakları bulabilir.

Yeni oyuncular hala bile mafyanın etkin olduğu Amerika veya İtalya'da başlamayı seçerler.En büyük kumar şehirlerinden biri olan Las Vegas'ta gangsterler şanslarını çok çeşitli slot makineleri,black jack masaları ve hatta rulet masalarında şanslarını deneyebilirler.

Ölümcül ve bazen de zalim olan bu dünyada hem korunma için hem de servet için müttefiklerinizin olması yararlıdır Birçok oyuncu en sonuna kadar birbirlerine destek olmak için aile kurarlar. Aileler zengindir,güçlüdür ve şehrin pek çok bölgesini yönetirler.O nedenle onların tarafında kalmayı isteyebilirsiniz. Tahmin edebileceğiniz gibi,başka bir oyuncu yada düşman bir aile onlardan birini vurursa yada kumarhanelerinden birini alırsa pek te mutlu olmazlar!

Güvenlik için oyuncular için bazı korunma şekilleri, bodyguardlar,hızlı kaçış arabaları ve hatta kurşun geçirmez kıyafetler de edinirler.

Meydan okumaya hazır mısın? Ücretsiz oyuna katıl, ve eğer yeterince iyiysen güçlen ve en önemlisi, hayatta kal, bir sonraki Don Barafrancayı arıyor olabiliriz



http://www.barafranca.com/