Msn de sanal kamera ile karşı tarafa istediğiniz görüntüyü izlettirebilirsiniz
Diyelim ki msn de konuşuyorsunuz. Kameranız olmasa da sanal kamera ile msn de konuştuğunuz kişiye istediğiniz görüntüyü seyrettirebilirsiniz.
Kameranız normalde varsa da, istediğinizde msn ye sanal kamera programını tanıtıp karşıya istediğiniiz görüntüyü izlettirir ve istediğinizde tekrar kendi kameranızı devreye alıp kendinizi gösterebilirsiniz.

Bu yolla bir çok erkeğe açık bayan görüntüleri gösterilerek "bana kontor al karşında gösteri yapayım" denildiğine şahit oldum.Tabi kontoru alıncada size gösteri yapacağını söyleyen videodaki kadın (aslında kadın değil sanal kamera ile sizi kandıran bir erkek büyük ihtimalle) kamerayı kapatıp hemen listeden silip engelliyolar çünkü işleri bitiyoruyanık olun arkadaşlar bu yüzden bunu açıklıyorum.
Bu program msn 7,5 tan daha alt sürümde çalışmıyor haberiniz olsun.En azından öyle biliyorum.Ben msn 7.0 kullanırken bunu kurdum ama çalıştıramadım. Ama msn 7,5 kurunca program çalıştı bilginiz olsun.

İsterseniz önce bu konu hakkında sitenin ana sayfasını vereyim, ufaktan bir göz atın
http://www.splitcamera.com/turkish/
Şimdi programı indireceğiniz adresi veriyorum, aşağıdaki adresten programı indirebilirsiniz

http://www.splitcamera.com/setup.exe

programı indirin ve kurun.Kurunca program masaüstüne kendi kısayolunu atacaktır. Kısayolu çalıştırın ve açılan kutudan source düğmesine tıklayın, alt menü açılacak ve bu alt menünün en altında video file ye tıklayın. İstediğiniz videoyu seçebilmeniz için kutu çıkacak, bu arama kutusundan çalıştırmak istediğiniz videoyu gösterip çift tıklayın,sonra da msn de kameranızı açın. böylece artık msn de karşı taraf kamera açmanızı kabul edince bu çalıştırdığınız dosyayı izleyecektir.
Kaynak: ReformTürk http://www.reformturk.com/showthread.php?p=16363
not: programı kurduktan sonra bu programı kullanabilmek için önce msn ye bunu tanıtmanız gerekiyor. Bu programı kurduktan sonra msn programında araçlar dan ses ve görüntü kurulumu na tıklayın. hoporlor ve mikrofon ayarlarını hiç değiştirmeden direkt geçerek web kamerası ayarlarına gelin ve burada msn ye kamera olarak splitcam capture seçeneğini gösterin ve son diyerek kutuyu kapatın. Artık masaüstündeki splitcam kısayoluna ordan da source düğmesine tıklayarak az yukarda anlatığım şekilde istediğiniz video yada görüntüyü devreye alıp sonrada kameranızı açarak bu görüntüyü karşıya izlettirebilirsiniz