Mahmut Toptaş
Hasbi olan, yani Allah için, üzerinde secde ettiği vatanın kafirler tarafından işgal edilmemesi için, bu yola baş koyanlar canlarını verirlerse onlara "Ölü" denmez "Şehit" denir.
Ancak dolar peşinde, benzin peşinde, makam, mevki, yal veya dinimizin düşmanlarına hizmet peşinde koşarken ölenlere başka bir şey denir.

Bin yıldır bu topraklarda Allah'ın adını en yüksek yerlerde yankılandıran, bin dört yüz yıldır bu dini koruyan ve yüreklere yerleştiren ecdadımız, bu yolda malını ve canını vererek bu değerli mirası bize bırakıp gitmişler.
Kaynak: ReformTürk http://www.reformturk.com/showthread.php?p=76996

Dini uğruna can ve kan verenler kalıcıdır. Dünyalık uğruna cana kıyanlar gidicidirler.

Güneş batmayan İngiliz imparatorluğundan çok çeken babam, o imparatorluğun, güneş doğmayan bir adada sıkışıp kaldığını gördü.

Bizler de İngiliz başbakanının durumunu yine bir İngiliz şarkıcının klipinden gördük.

O aşağılanmış durumu, bir İngiliz şarkıcı, klipi çekenler ve o CD'yi satın alan İngilizler içlerine sindirseler bile ben, kendi canına, dinine düşmanlık yapan Mekke müşriklerinin bile şahsiyetlerini inciten bir kelime kullanmayan bir peygamberin ümmeti olduğumuzdan klipteki görüntüyü ifade etmekten kaçınıyorum.

Amerikan imparatorluğunun çöküşünü de bizim neslimiz görecektir inşallah.

Buna benzer sözü vaizlerimiz kürsülerden "Sovyet Rusya'nın çöküşü yakındır" sözünü söylediklerinde bu söze sosyalistlerimiz inanmadığı gibi onun düşmanı gibi görünen kapitalistlerimiz de inanmıyorlardı ama yıkıldı.

Bunlar bir kehanet değil. Sevgili peygamberimiz buyurur: "Kim, zalime yardım ederse Allah, o zalimi ona musallat eder." Acluni, Keşf-ül Hafa 2/227'de hadisin manasının sahih olduğunu söyler ve

En'am suresi 129. ayeti delil getirir "İşte böyle yapmaları sebebi ile zalimlerin bir kısmını diğerinin üzerine musallat ederiz."

"Zulüm ile abat olanın sonu berbat olur."

Bir günde tonlarca balık yiyen balinanın nesli tükeniyor, hamsiler ise her geçen gün çoğalıyor.

Günde onlarca serçe yiyen kartalların yaşaması için özel paralar harcanırken akşamüzerleri binlerce serçe mahalle halkına çok sesli konser vermeye devam ediyor.

Rabbimiz, Maide suresinin 32'inci ayetinde "Haksız yere bir adamı öldüren bütün insanları öldürmüş gibidir" buyurur.

Sevgili peygamberimiz de "Müslüman bir insanın öldürülmesinden, insansız bir dünyanın yok olması Allah katında daha ehvendir" buyurmuş.(Tirmizi, Diyat 5, İbni Mace, Diyat, 1)

Bu imanla büyüyen İmamı Gazali'nin hocası, İmam-ül Harameyn-el Cüveyni (H.419-478) "Bir damla kanla bir dünya tartılsa kan ağır gelir"der. (el-Ğıyasi s:256) Aynı ma'nayı İmam Gazali de el-Müstasfa 1/314 de tekrarlamış. Aynı kültürden sulanan Mehmet Akif merhum da:

"Bütün dünya için bir damla kan çoktur" diyorlar, sen,

Şu ma'sum ümmetin seller akıttın hûn-i pâkinden" deyivermiş.

Kendisini hep Osmanlı'ya benzetmeye çalışan ve bunu açıklamaktan da kendini alamayan Amerika şunu bilsin ki, Osmanlı'nın altı yüz yılda öldürdüğü insan sayısı, Hıristiyan Hitler'in beş yılda öldürdüğüne denk değildir. Hitlerin ki de Amerika'nın öldürdüğüne denk değil.

Üç bin Amerikalının ölümüne sebep olan Üsame'ye terörist deniyor, yalnız Irak'ta bir buçuk milyon Müslüman öldüren Bush'a terörist denmiyor.

Amerikalı kovboyların yirmi milyon yerli halkı nasıl yok ettiklerini öğrenmek için bu katliamın canlı şahidi olan ve gördüklerini yazan İspanyol asıllı papaz Bartolome'de las Casas'ın "Kızıl derililer nasıl yok edildi" adı altında Türkçe'ye çevrilen eserini bir okuyuverin. (Şule yayınları)

11 Eylül 2001 olayının hemen ardından İkiz Kulelerin harabelerin yıkıntısının olduğu meydana gelen ünlü boksör, Muhammet Ali'ye Amerikalı bir provokatör gazeteci "Talibanla aynı dinden olmak nasıl bir duygu?" diye sorduğunda ringlerde "kelebek gibi uçan, arı gibi sokan" Muhammet Ali'nin bedeni Parkinson hastalığı nedeniyle ağır hareket ediyor ama; aklı aynı cevvaliyeti gösteriyor ve "Adolf Hitler'le aynı dinden olmak nasıl bir duygu?" sorusuyla gazeteciyi susturuyor.

Fethettiği ülkenin bahçelerinden geçerken yediği üzümlerin parasını üzüm çıbığına bağlayan Osmanlı askeri nerede, bir varil petrol için milyonlarca çocuğun ölümüne sebep olan Amerikan aydınları, siyasileri, askerleri nerede.