Giriş


REFORMTÜRK 17. YIL


2 sonuçtan 1 ile 2 arası
  1. #1
    yoLcu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    05 Aralık 2006
    Yer
    bartın
    Yaş
    50
    Mesajlar
    1,756
    Tecrübe Puanı
    67

    Fabrikayı evinden yönetiyor

    Helvacızade Gıda ve İhtiyaç Maddeleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili Tahir Büyükhelvacıgil, Konya'daki yağ fabrikalarını bilgisayarla evden yönetiyor.Konyada 1991 yılında kurulan ve ileri teknoloji kullanarak yağ fabrikalarını tamamen bilgisayarla; evden, başka bir şehir ve ülkeden yönetebildiklerini söyleyen Helvacızade Gıda ve İhtiyaç Maddeleri A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Vekili Tahir Büyükhelvacıgil, ayçiçeği, zeytin, mısır, fındık, pamuk, palm, soya ve kanola gibi bitkisel yağların üretildiği tesislerde sadece dolum, paketleme ve sevkıyat bölümlerinde işçi çalıştırdıklarını söyledi.




    Gıda ticaretiyle 1950 yılında faaliyete başlayan Helvacızade A.Ş., 1989 yılında temeli atılan ve 1991 yılı ekim ayında üretime başlayan, 102 bin metrekare açık 42 bin metrekare kapalı alan üzerine kurulu tesislerde ayçiçeği, zeytin, mısır, fındık, pamuk, palm, soya ve kanola yağları üretiyor. Dünya’nın en ileri teknolojisi kullanılarak üretim yapılan tesisleri, Türkiye’nin ISO 9002 Kalite Sistem Belgesi ile tescil edilen ilk bitkisel yağ tesisi unvanını taşıyor. Helvacızade Gıda ve İhtiyaç Maddeleri A.Ş. fabrikalarında "Zade" markasıyla üretilen yağlar, Türkiye'de ve dünyada bir çok ülkede satışa sunuluyor.
    Kaynak: ReformTürk http://www.reformturk.com/showthread.php?p=17282

    “FABRİKAYI İSTEDİĞİMİZ YERDEN YÖNETİYORUZ”

    Helavcızade Gıda ve İhriyaç Maddeleri A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Vekili Tahir Büyükhelvacıgil, Bitkisel Yağ Rafinasyon Tesislerini, teknoloji seçiminden uygulama aşamasına kadar dünyaca ünlü danışman firmaların desteğini alarak kurduklarını anlattı. Üretimde kullanılan makineler, Belçika ve İsveç gibi sektörde öncü olan ülkelerden alındığını, bunun yanında Almanya, Hollanda ve Japonya ürünü ekipmanlarla desteklediklerini belirten Büyükhelvacıgil, her şey, kusursuz, mükemmel bir ürünün üretimini hedefiyle, insan hatasından bağımsız, PLC Otomasyon sistemi kullanarak fabrikayı yönettiklerini söyledi. Fabrikanın üretim bölümünde işçi çalıştırmadıklarını, üretimin el değmeden yapıldığını, yağ fabrikasının vanalarını yüksek teknolojili kullanarak oluşturdukları sistemle, evden, başka bir şehirden veya başka bir ülkeden bilgisayar aracılığıyla açıp kapayabildiklerini ifade etti.

    İŞÇİ SADECE PAKETLEME, DOLUM VE SEVKIYATTA ÇALIŞIYOR"

    Büyükhelvacıgil, Konya’da dünyanın en modern yağ üretim tesislerinden birini kurduklarını dile getirdi. Büyükhelacıgil, 24 çeşit bitkisel sıvı yağ üretilen tesiste 9’u idari toplam 75 kişinin çalışanın bulunduğunu, bunların da dolum, paketleme, sevkiyat bölümlerinde çalıştıklarını bildirdi.

  2. #2

    Üyelik tarihi
    12 Eylül 2006
    Yer
    konya
    Yaş
    47
    Mesajlar
    3,709
    Tecrübe Puanı
    65

    Standart --->: Fabrikayı evinden yönetiyor

    bu Konyalılar çok zeki oluyorlar...:)


Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.