Eğer ekmek mayasının güzellikle hiçbir ilgisinin olmadığını düşünüyorsanız yanılıyorsunuz...
Etken maddesi bildiğimiz “ekmek mayası” olan Skincode güzellik ürünleri hem cildinizi güzelleştirme hem de cilt sağlığını koruma iddiasında.

İsviçreli dermakozmetik markası Skincode’un kurucusu ise bir Rus prensi: Niclas Massalski. Hiçbir kimyasal katkı maddesini içermediğini söylediği ürünlerinin özelliğini şöyle anlatıyor:
“Bütün Skincode ürünlerimizde ekmek mayasından elde edilen CM glukan maddesi var. 'Hassas cilt’ kadınların en büyük sorunu. Cilt hassaslığı ve iritasyonuna da özellikle parfüm, ürünün bozulmasını engelleyen paraben isimli kimyasal madde, boyalar ve hayvansal katkı maddeleri yol açıyor.
Kaynak: ReformTürk http://www.reformturk.com/showthread.php?p=97283

Biz de bunların hiçbirini içermeyen bir ürün yapmaya karar verdik ve 10 yıl önce üniversitelerdeki bilim adamlarına danışarak CM glukan içeren ürünlerimizi piyasaya sürdük. CM glukan maddesi kırışıklıkların giderilmesinde yardımcı oluyor ve cilt esnekliğini artırıyor. Bu madde aynı zamanda ciddi yanık ve egzama hastalıklarında da tedavi amaçlı kullanılıyor.”
Dünyanın “en saf ürünleri”ni piyasaya sürdüklerini iddia eden Massalski toplam 22 ürünle, 45 ülkede satış yaptıklarını belirtiyor.