İkizler Mart'ta çok şanslı, Teraziler gizli olaylar sizi bekliyor. İşte burç yorumlarınız.


01 MART

KOÇ
Eski alışkanlıklarınızın yavaş yavaş değiştiğini görebilirsiniz. Tutucu yanlarınızın bu dönemde oldukça azaldığını görmek sizi şaşırtmasın. Genel ilişkilerinizde uyumlu ve başarılı bir gün geçiriyorsunuz. Aşk ve sevgi konularında ise bu başarı umduğunuzun altında olabilir. Aceleci ve sabırsız olmayın. Yaptığınız işleri sözleriniz ve tavırlarınızla abartmayın. Vurdumduymaz veya sorumsuz sözleriniz olabilir. Güvenilmez bir kişilik sergilememeli ve olayları olduğu ya da göründüğü kadarıyla değerlendirmelisiniz.

BOĞA
İş ve güncel yaşamınızda yenilikler olacak. Evde bazı kimselerle bu sebeple tartışabilirsiniz. fakat ikna kaabiliyetinizin devam etmesi ile olayları tatlıya bağlayacaksınız. Yanlız iş ve ev arasında bir dengesizlik görülüyor. Birinden birisi oldukça ağır basabilir. Konsantrasyon yeteneğiniz bu gün bir hayli güçlü görülüyor, bunu kullanmak için kendinize uygun fırsatlar yakalayabilirsiniz. Sabır ve dayanıklılığınız göze çarpacak. Disiplin ve ciddiyet davranışlarınıza hakim olacak.

İKİZLER
Mantığınızı kontrollü kullandığınız sürece şansınız size destek verecektir. Yeni gelişmeler size aşk ve sevgi konularından uzaklaştırmışa benziyor. Bu da ilişkiniz açısından ufak ama tatsız sorunlarla uğraşacağınızı gösteriyor. Etkileme yeteneğiniz size oldukça yardımcı olacaktır. İlaç kullanımında dikkatli olmanızı tavsiye ederim. Gereksiz ve dikkatsiz kullanımlar sorun yaratabilir. Yaşlı kimselerle ilişkileriniz olumlu yönde gelişecektir. Çekingenlik ve güvensizlik sizi bu gün biraz zorlayacak, daha ağır koşullar altında kalabilirsiniz.

YENGEÇ
Bu gün keskin bir zekaya sahipsiniz, olayları ve gelişmeleri iyi izliyorsunuz. Yenilikler ve devrimci düşünceleriniz yoğunluk kazanıyor, alışılmamış düşüncelere ve olaylara ilginiz her zamankinden fazla olacak bunlara karşın inatçı bir tutum sergiliyorsunuz, dikkatli olun. Genelde kadınlarla olan ilişkileriniz gerilimli olabilir. Özellikle de anneniz veya eşiniz ya da kız kardeşiniz ile. Beklenmedik gelişmeler ve davranışlarınızdaki olumlu değişiklikler eski güncelliğinizi korumanızı sağlayacaktır. Olayların dengesini kurmakta biraz zorlanabilirsiniz ama genelde başarılı ve verimli bir gün geçireceksiniz.

ASLAN
Davranışlarınızı ve neşenizi kıskanan kimseler çıkabilir. Ayrıca bu gün değişik organizasyonlara katılabilirsiniz. Ve kararlarınızdaki tutarlılık şaşırtıcı olabilir, bazı dostlarınız sizden akıl danışacaklardır. İsabetli kararlarınızı kendi işlerinizde de kullanın. Bağımsızlık isteğiniz ve fikirleriniz depreşebilir, bu yönde bir hareketlilik gözleniyor. Yaşamınızda hareketliliği hemen hissedeceksiniz ve seyahat planları yapıyor olabilirsiniz. Başağrılarına dikkat.

BAŞAK
Satürn burcunuzda retro yani ters etki yapıyor, size enerji ve hareket getirirken, aynı zamanda da aceleci ve patavatsız yapıyor. Ayrıca alışılmamış olaylarla karşılaşmanız da mümkün. Sinirlisiniz ve patlama noktasına gelebilirsiniz. Sakin olun ve dinlenin. Yeni tanışabileceğiniz birisine yakınlık hissedebilir ve verimli bir dostluk kurabilirsiniz. Karşı cinsten olan bu kimse ile daha yakın olmak isterseniz bir süre beklemeniz ve zamanlamanızı iyi kullanmanız gerekiyor. Ayrıca parasal yönden açılma devresinde olduğunuzu hatırlatırım

TERAZİ
Satürn'den gelen olumlu etki işinize yarayabilir. Bu gün hayal gücünüz bir hayli gelişmiş ve zengin olacak, bunu iş ve meslek hayatınızda kullanabilirsiniz. Fantazilerinizde yoğunluk gözleniyor, daha önce kabul edemediğiniz düşünceleri kabul edebilirsiniz. Gizli ve alışılmadık olayların içine girebilirsiniz. Duygusal yönünüz yeniden canlanıyor. Birlikteliğiniz açısından oldiukça verimli bir dönem geçiriyorsunuz. Bir çok toplantıda gündemde olacak, şansınızın da yardımı ile yeni ve değişik kimselerle tanışacaksınız.

AKREP
Bu gün ve yarın aile içinde geçebilecek tartışmalar sizin olumlu ve akılcıl yaklaşımlarınız ile çözüme kavuşacaktır. Para açısından şanslı olmakla birlikte belki de sadece gösteriş uğruna aşırı masraflar yapabilirsiniz. Kendinize dönük manevi dünyanız ağırlık kazanabilir, hatta bu gibi konularda daha da bilinçlenmek isteyebilirsiniz. Genelde filozofik düşüncelerinizin yoğun olduğu bir gündesiniz. Kendinizi beğeniyorsunuz. Sağlığınızın bozulma olasılığına karşı dikkatli olun.

YAY
Hislerinizin ve sezgilerinizin kuvvetli olması size bazı gelecek olayları hissetmenizde yardımcı olacaktır. Ruhsal yönden gelişme isteğinde olabilirsiniz ve bu tür insanları her zamankinden daha çok anlayacaksınız. Yanılmalara ve aldanmalara karşı dikkatli olmalısınız. İşlerinizi ve özel yaşamınızı aksatacak bazı misafirleriniz olabilir. İsteksiz ve pasif davranışlarınız sizi kaderci bir havaya sokabilir. Çevrenizde aranır olmanıza rağmen yabancılaşma eğilimi gösterebilirsiniz.

OĞLAK
Öncelikle olayları takip etmeniz ve sonuçlandırmanız gerekiyor. Çevrenizde başarılarınızı kıskanan bir çok kimse çıkabilir. Aceleciliğiniz sonucu yapacağınız bir hata en çok bu kimseleri sevindirecektir. Genel çevrenizde veya kendi içinizde kargaşa yaşayabilirsiniz, bundan doğabilecek algılama hataları neticesinde yanlış kararlar verebilirsiniz. Hoşunuza gitmeyecek bir davranışa maruz kalabilirsiniz.

KOVA
Beklentilerinizin arttığını ve bununla birlikte maddi gelirinizin de biraz yükseldiğini göreceksiniz. Ama aceleci olmayın çünkü bir süre yeni gelişmeleri dengelemek ve düzene koymak için uğraşacaksınız. bu da gelişmelerin hızını biraz kesecektir. Daha çok ikili ilişkiler bu gün gündemde olacaktır. Başkalarını etkileme çabasına girebilirsiniz, düşüncelerinizi çevrenizdeki insanlara aktarma eğilimindesiniz. Güçlü ve ani kararlar veya düşünce değişiklikleri yaşamanız olasıdır.

BALIK
Manevi dünyanız ağırlık kazanabilir hatta bu yoldan rahatlayabilirsiniz. Beklentileriniz için biraz daha sabırlı olmanızda yararlar var. Satürn ile zıtlaşan Güneş etkisi sonucunda bazı düşüncelerinizi değiştirebilirsiniz. Aşırı bir gayret içersindesiniz, inatçılık bu gün ön planda olacaktır. Kendinizi tanımakta güçlük çekeceksiniz. Çevrenizdeki insanları etkileme çabasındasınız ama sert eleştiriler alabilirsiniz.

02 MART

KOÇ
Bu gün mesleki konularda yakın ilişkiniz olan insanlarla aranızda sorun çıkmasını istemiyorsanız onları yapamayacakları şeyler konusunda zorlamayın. İlişkilerinizin yolunda gitmesi için soğukkanlılığınızı kaybetmemeye önem vermelisiniz. Oysa, bir çok açıdan olumlu bir gündesiniz. Maddi konularda şanslısınız. Ummadığınız yerlerden hediye alabilirsiniz. Bu arada yararlı ve giderek değer kazanacak şeyler de satın alabilirsiniz.

BOĞA
Bugün sizin için biraz karışık ve olaylı bir gün olabilir. Eğer karamsarlığa kapılır veya cayarsanız zararlı çıkarsınız. Üzerinizdeki etkiler hem iyi, hem kötü sayılabilir. Bu durumda cesaretli davranın ve verdiğiniz kararlarda sebat edin. En karışık anlarda bile olumlu bir çıkış yolu bulabilirsiniz. Duygusal ilişkilerinizde de heyecanlı ve hoş bir gün yaşayabilirsiniz fakat bazı ailevi sorunlar duygusal ilişkilerinizi gölgeleyebilir. Astrolojik etkilerin çoğu da sizi desteklemekte. Önem verdiğiniz işleri bugün harekete geçtiğiniz takdirde daha kolay halledebilir veya halledilebilir hale getirebilirsiniz.

Kaynak: ReformTürk http://www.reformturk.com/showthread.php?p=91238
İKİZLER
Bugün birçok burçtan daha şanslısınız. Hemen hemen her istediğinizi yapabilecek durumdasınız. Parasal durumunuzla ilgili ani bir rahatlama bekleyebilirsiniz. Fakat çekingenlik ya da güvensizlik önemli kayıplara sebep olabilir. Herkesten güçlü olduğunuza inanmanız lazım. Gerekeni yapmaktan çekinmeyin. Başarabilecek ve elde edecek güçtesiniz. Gelişmelere ümitsiz bakmayın. Günün son yarısında şartlar birdenbire değişebilir ve herşeyin size yardımcı olabilecek şekilde yönlendiğini görebilirsiniz.

YENGEÇ
Çıkabilecek anlaşmazlıklarda karşılıklı bir anlayışsızlık ikiniz içinde son derece kırıcı bir hava yaratacaktır. Onun duygularını anlamaya, ancak size ters gelen yanları varsa orta bir nokta bulmaya çalışmalısınız. Özellikle aranızda sorun haline gelebilecek meseleleri herhangi bir şekilde gündeme getirmeyin. Sert bir tavırla insanlarla diyalog kurmamalısınız, o zaman isteklerine ulaşmanız daha kolay olacaktır. Profesyonel davranmanız gereken yerde öyle davranın. Gezegensel olumsuz etki, kuşku ve tartışmadır, bu olay tüm aile ilişkilerinizde ortaya çıkabilir.

ASLAN
Bu gün yapmanız gereken işler fazlalaşarak hayli zamanınızı alabilirler. Yorgunluk ve zaman kaybına rağmen fazla şikayetçi olacağınız da söylenemez çünkü bütün bunların sonunda kazançlı çıkacağınızı bilin. Ama eğer hayatın eğlenceli yanlarını da yaşamak istiyorsanız günlük işlerinizin ayrıntılarını da gözden uzak tutmamalısınız. Karşı cins ilişkilerinde de şansınız oldukça açık, bugün özellikle, bu konulardaki bir hayalinizi gerçekleştirmeniz de olasıdır. Genel ilişkileriniz verimli bir döneme girmekte, eğer gerilimleriniz varsa önümüzdeki birkaç gün içinde bunlar ortadan kalkabilirler.

BAŞAK
Bugün oldukça mantıklı düşünceler geliştirmeniz, sadece beraber çalıştığınız kişiler üzerinde değil, genelde olumlu izlenimler bırakmanızı sağlayabilir. Bunun etkilerini hemen göremesiniz bile önümüzdeki günlerde meydana gelecek olan gelişmeler size ne kadar olumlu davrandığınızı belli edeceklerdir. Ufak tefek olumsuzlukların ya da gecikmelerin sizi etkilemelerine izin vermediğiniz takdirde, daha başanlı bir gün geçirmeniz mümkün. Maddi açıdan oldukça iyi bir gün geçirebilirsiniz. Maddi bazı yeni kaynaklar bulmanız mümkün olabilir.

TERAZİ
Bugün çekicisiniz. Ama özellikle yakın çevrenizdeki hemcinslerinizin tepkilerine açık bir konuma gelebilirsiniz. Belki çevrenizin kıskançlığını tahrik edebilirsiniz. Bir tatsızlık çıkmaması, tamamen sizin davranışlarınıza bağlı. Gereken çabayı göstermelisiniz. Mesleki açıdan yapıcı ve enerjiksiniz. Çıkması olası bir iş sorununu son anda önleyerek ya da gözden kaçmış olan birşeyi yakalayarak takdir toplayabilirsiniz. Bazı kimselerin sizi aramaları ya da sizin bir süreden beri ilişki kurmaya çalıştığınız kimselerle istediğiniz ilişkiyi kurmanız mümkündür.

AKREP
Oldukça değişik çevrelere girmeniz olasıdır. Bu durum sizin için iyi de olabilir, kötü de. Garip kimselere dikkat edin. Davranışlarınızda, duygusal ve gereksiz eğilimler olabilir. Bir kadına karşı bilinçaltı kıskançlıklarınız aniden yüzeye çıkabilir. Kolay etkilenebilir ve baştan çıkabilirsiniz. Bu gün herşeyin heyecanlı olacağı fakat kötü olmayan etkiler altındasınız. Beklenmedik şeyler yapmaya eğilimlisiniz. Kafanızda son derece zengin, orijinal ve yararlı düşünceler olabilir. Yeni şeyler öğrenebilir ve bir çok şeyin daha pratik yolunu keşfedebilirsiniz.

YAY
Bu gün sizi fiziksel olarak takviye edebilecek olan güçlü açılar altında bulunmaktasınız. Kısacası, fiziksel olarak dinç ve güçlüsünüz. Ailenizden kaynaklanan bir sevinç yaşamanız da ayrıca mümkündür. Bu gününüzün en olumsuz yanı biraz abartılı olmanızdır. Hayatınızı pozitif yönde etkileyebilecek olan bazı haberler duyabilir veya bilgiler edinebilirsiniz. Fiziksel yorgunluklardan ve aşırı güç isteyen işlerden kaçınmalısınız. Yeterince dinlenememiş olmak sizi zorlayabilir. Boşuna zaman kaybetmeniz olasıdır.

OĞLAK
Özellikle yakın zamanda yapmanız gereken ve sizi düşündüren bazı ödemeleriniz varsa onlarla ilgili ferahlatıcı gelişmeler olabilir. Duygusal ilişkilerinizde heyecanlı ve hoş bir gün yaşayabilirsiniz fakat bazı ailevi sorunlar duygusal ilişkilerinizi gölgeleyebilir. Karşı cins ilişkilerinizle ilgili olarak verdiğiniz sözleri tutmalı ve karşılıklı alınmış kararlardan tek yanlı olarak caymamalısınız. Bedensel isteklerinizi dile getirmekte zorlanıyor ve kendinizi karşı tarafın arzularına uydurmaya çalışıyor gibisiniz. Yalnız bir insansanız bu gün yeni bir ilişkinin ilk adımlarını atabilirsiniz. Bu gün herşeyi başarabilecek ve elde edecek güçtesiniz.

KOVA
Karşınızdaki kimsenin fazla üzerine düşmeniz sizin hakkınızda olumsuz düşünülmesine sebep oluyor. Bu gün, yeni tanıştığınız kimselerden gelen her şeyi şüpheyle karşılamalısınız. Siz bir erkekseniz sağlık olarak zayıfsınız ayrıca kendinizi riske sokacak şeylere eğilimlisiniz. Bu gün duygusal olarak aşırı hassas durumdasınız romantik ilişkileriniz iyidir. Karşı cinste de romantizm uyandırabilir, kendinizi iyi ifade edebilirsiniz fakat özellikle yeni başlayan ilişkilerde yaklaşımlar zor olabilir.

BALIK
Önemli veya başarılı bir insan size iş, ortaklık ya da benzeri birşey teklif edebilir. Aşk ve iş hayatınızda iyi haber ve gelişmeler olabilir. Sadece kendinize güvenerek yapacağınız bir şey büyük beğeni kazanabilir. Ama üzerine giderseniz ilerde çok önemli olabilecek bazı gelişmeler başlayabilir. Her durumda bu gün duygusal açıdan da bazı mahrumiyetleriniz olabilir. Eğer yalnız bir insansanız hatalı bir arkadaşlık kurabilirsiniz. Günün iyi yanı, ailenizle olan ilişkilerinizin güçlenmesidir.