05 MART

KOÇ
Yerleşik alışkanlıklarınızdan vazgeçmek sizi bir hayli korkutuyor. Oysa siz sıradan bir insan değilsiniz. Kendi hatalarınızın yüzünden ne başkasını suçlayın ne de kendiniz zor durumlarda kalın. Kendinizi tanıdığınız ölçüde tepkilerinizi kontrol edebilir ve yapacağınız işleri dengeli bir ortamda yürütebilirsiniz. Aslında zaman zaman kendinizi denetlemenin yararı olacaktır. Gerilimli gelişmelere fazla önem vermemeli ve kanınızın kaynadığını hissettiğiniz an hemen kendinizi kontrol etmelisiniz. Ağırbaşlı ve yumuşak olmanız başarınızın derecesini belirleyebilir. Beraberinizdeki kişilerle birlikte aynı şeylere ilgi gösteriyorsunuz, bağlantılarınızda bir hayli hareketlilik gözleniyor.

BOĞA
Başkalarına ve yakınlarınıza karşı sorumluluk hissediyorsunuz, sevdiğinizle beraber olmak isteğinizde yoğunluk gözleniyor. Bu gün yakın çevreniz ile veya yakınlarınız ile düşünce alışverişlerinde bulunacaksınız, kendiniz ile ilgili düşüncelerinizde bazı değişiklikler olacak. Bazı olayların içinde bulunmak zorunda kalabilirsiniz. Yakınlarınız ile ilgili sorunlar bir dönem daha devam edecek. Fakat sonuçta olayları yaşca büyük birisinin halletmesi ile rahatlayacaksınız. Evinizde bazı sorunlarla karşılaşmanız olasıdır. Bu dönem bazı duygusal patlamalara da açıksınız. Duygusal ilişkide olduğunuz kimseyle aranızda önemsiz bir kırgınlık olabilir.

İKİZLER
Bazı kimselerle, dini, felsefi ya da ideolojik konularda düşünce ayrılıklarınız olabilir. Soğukkanlılığı elden bırakmaz ve mantığınıza duygularınızdan fazla şans tanırsanız fikir münakaşalarında kazanan taraf olabilirsiniz. Küçük bir maddi sarsıntı yaşamanız olasıdır fakat fazla moralinizi bozacak bir şey yok. İş ve para konularında hala sıkıntılı dönemdesiniz. Gelir kaynaklarınızda tıkanıklıklar olabilir. Buna karşılık duygusal hayatınızda yeni bir heyecan yaşayabilirsiniz. Sevgi konuları oldukça verimli. Bunların yanında özellikle de aile fertlerine karşı düşüncesiz davranışlarda bulunabilirsiniz. Özellikle de kendinizi kanıtlama isteğiniz artacak ve ilişkilerinizi bu düzeyde davam ettireceksiniz.

YENGEÇ
Beklemediğiniz kimseler size kalıcı misafir olarak gelebilirler. Eğer iş hayatında veriminizin düştüğünü görürseniz hemen harekete geçmeli ve daha çok yoğunlaşmaya çalışmalısınız. Harcamalarınız oldukça artacak, maddi gelirinizin üstünde bazı borçlara girmiş olabilirsiniz. Bu borçların ödenmesinde bu aralar bir hayli zorlanacaksınız. Özel bağlantılar ve atılımlar yapmak istiyorsunuz ama mesleğiniz yönünden şüpheye düşebilirsiniz aslında kararsızsınız. Kendinizi eleştirmekten yoksunsunuz, atılımlarınızda dikkatli davranmalısınız. Bir arkadaşınızın bilerek ya da bilmeyerek, bir işinizi engellemesi mümkündür. Bu ara sosyal ilişkileriniz rahat değil, bir kadın hakkınızda bazı olumsuz söylentiler çıkmasına sebep olabilir.

ASLAN
İstek ve sevgi ile çalışmak arzusundasınız, bu gün iş hayatınızda sizi sevindirecek bir haber olabilir. Sempatik davranışlarınız ile ilgi çekiyorsunuz, sevgi duygunuz bu gün bir hayli gelişmiş durumda ve sevilmek ihtiyacı duyuyorsunuz. Sanatsal içgüdüleriniz iyi çalışıyor. Olaylar belki de size şanssız olduğunuzu düşündürebilir. Ama bu gelişmelerden oldukça fazla tecrübe edineceğinizi ve umduğunuzun altında bir zararla kurtulacağınızı söylemeliyim. Böyle olunca biraz daha rahatlayacağınızı umarım. Yanlız kişisellikten Sağlık konusunda dikkatli olmanız gerekmekte. Bazı minik rahatsızlıklar sizi bezdirebilir.

BAŞAK
Bu gün rahat, huzurlu ve küçük mutlulukların yoğunlukta olduğu bir gün olacaktır. Aşk hislerinize hakim olmıyorsunuz, bu sizi zor durumlara düşürebilir. Hislerinizi iyi anlatabildiğiniz ve aktarabildiğiniz bu gün iyi iletişim kurmanıza yardımcı olacaktır. Yeni ve kalıcı bir ilişki düşünüyorsanız iyi değerlendirmeniz gerekecek. Şansınızın aşk ve sevgi konularında size daha çok destek vermesi iyi bir fırsat olabilir. Savurganlığa ve gereksiz harcamalara eğilimlisiniz. Sosyal etkinler içinde son derece başarılısınız fakat bu durumlar size masraf açabilir. Kalabalık ortamlarda bazı konuşmalar yapmanız olasıdır.

Kaynak: ReformTürk http://www.reformturk.com/showthread.php?p=91240
TERAZİ
Aile ilişkilerinizin düzene girdiğini görmek sizi rahatlatabilir. Bu moralle günü başarılı ve verimli sonuçlarla bitirebilirsiniz. Çok yakın geleceğe oldukça romantik ve duygusal bir giriş yapacaksınız. Kalbi boş olanlara aşkta oldukça heyecanlı anlar yaşayacağınızı müjdelemeliyim. Gereksiz eşyalar alabilir veya ihtiyacınızın üstünde para harcayabilirsiniz, isteksizlik ve moral bozukluğu veriminizi ve aktivitilerinizi düşürecektir daha da önemlisi fazla yemekten sağlığınız bozulabilir, dikkatli olmalısınız.

AKREP
Bu günlerde olaylar lehinize gelişiyor ve siz bu gelişmelerden memnunsunuz, bunun yanı sıra genelde bir memnunluk havası içersindesiniz. Arzularınızın artışı sizi oldukça karışık düşüncelere götürebilir. Bu sebeple dikkatli ilişkiler kurmanızda yarar var. Hisleriniz ve duygularınız şuursuzca yükselebilir. Rahatlık, sessizlik ve huzur isteğiniz de yoğunlaşacak, her zamankinden daha fazla hissedeceğiniz güçsüzlük duygusu sizi olayların gelişimine karşı ilgisiz kılacak çünkü duygusal yönden bugün bir hayli zayıfsınız. İş yerinizde bazı huzursuzluklar ve çıkar çatışmalarının olması da söz konusu olabilir.

YAY
Düşündüklerinizi ve yapmak istediklerinizi rahatlıkla gerçekleştirebileceğiniz bir gündesiniz. Fakat kararsız kalmanız olumsuz sonuçlar doğurabilir. Ayrıca gecikebilirsiniz. Kararsızlığınızı çabuk yenmeye çalışın. Bunun için de yakın bir dostunuzdan manevi yardım göreceksiniz. Bu teşvik ile işlerinizi halledebiliyor ve isteklerinizin ne olması gerektiğine karar verebiliyorsunuz. Yeni stratejiler geliştirme imkanını bulabileceksiniz. Aile içinde birlikte yapmanız gereken bazı işler olacaktır. Gerek genel yaşamınız ve gerekse duygusal ilişkileriniz hakkında insanlar olur olmaz dedikodular üretebilirler, bazı dostlarınız emanet ettiğiniz sırlarınızı yayabilirler.

OĞLAK
Genel yaşam tarzınızda sorumsuz bir yaşam isteğindesiniz bunlara rağmen aşk düşünceleriniz yoğun. Sosyal yönünüzün ağır basması ile değişik ortamlarda bulunmak isteyeceksiniz. Gücünüz sizi ve beraber olduğunuz kimseyi oldukça şaşırtabilir. Günün sizin için en şanslı yanı iş ve para konularıdır. Olumlu haberler alabilirsiniz. Bütün enerjiniz iş ve para konularına odaklanmış. Hemen her yerde büyük konuşma konuşmayın, gülünç duruma düşebilirsiniz. Ayrıca yerine getirmeniz imkansız sözler verebilir ve sonra da bu yüzden kendinize dünyayı zindan edebilirsiniz.

KOVA
Eğer gereksiz uğraşlarla vakit öldürmez ve elinizden geleni yaparsanız gönlünüzdeki sonuçlara ulaşabilirsiniz. Özellikle sizden daha genç yaşta olan kimselerle olumlu işbirlikleri kurabilirsiniz. Bu gün bazı duygusal patlamalara da açıksınız. Ayrıca ilişkilerinizde bir hareketlilik gözleniyor. Eğlence yönünden bir hayli hareketli geçebilecek bir gün olabilir ve bunun yanında dinlenmeye de fırsat bulacaksınız ya da bulun. Ailevi anlaşmazlıklar döneminden çıkmış bulunuyorsunuz ve bu süreçte istediğiniz her şey için ailenizden köstek değil, destek görebilirsiniz.

BALIK
Duygusal ilişkide olduğunuz kimseyle aranızda önemli bir kırgınlık ve hatta ayrılık olabilir. Eğer sürekli bir duygusal ilişkiniz yoksa sizden büyük birisiyle ilişki içine girebilirsiniz. Bu kimse sosyal çevrenizden veya statü açısından önemli konumda olan birisi olabilir. Her zamankinden daha fazla kendinizi eğlenceye yakın hissediyorsunuz, lüks düşkünlüğü yüzünden savurganlık yapabilirsiniz. Genelde bu devre içinde gelişen her türlü olayı abartma eğilimindesiniz, bunun yanında haberleşme ağındaki yoğunluk da sizi yorabilir. Aşırı heyecanlanmayın, önem verdiğiniz bir işi karıştırabilirsiniz.