Giriş


REFORMTÜRK 17. YIL


2 sonuçtan 1 ile 2 arası
  1. #1
    soleil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    10 Eylül 2006
    Yer
    konya
    Mesajlar
    4,856
    Tecrübe Puanı
    110

    Nisan'da neler olacak

    Boğalar çok şanslı, İkizler çok duygusal, Yengeç para var. Nisan neler olacak. Ata Nirun yazıyor...


    01
    KOÇ
    Bugün bazı karmaşık olaylarla karşılaşabilir ve bir anda kendinizi sorunların altından kalkamayacak kadar güçsüz hissedebilirsiniz. Duraklar, karamsarlığa kapılır veya cayarsanız zararlı çıkabilirsiniz. Bu durumda daima cesaretli davranmanız ve verdiğiniz kararlarda ısrar etmeniz etmeniz şarttır. Söylenenler sizi yıldırmamalıdır çünkü en karışık anlarda bile olumlu bir çıkış yolu bulabilirsiniz
    BOĞA
    Bugün birçok açıdan şanslı günlerinizden birisindesiniz. Para ve iş ilişkilerinizde olumlu gelişmeler olacak. Zekanızla yeni iş ve kazanç imkanları yaratabilirsiniz. Özellikle iş hayatınızda üstünüz konumunda olan kimselerden beklenmedik destekler görebilirsiniz. Yeni bir işe girmeniz ya da mevcut işinizde yeni bir şeyler yapmanız ya da terfii etmeniz olasıdır.
    İKİZLER
    Bugün duygusal yönünüzün ağır basacağı, dengeli bir gün geçireceksiniz. Her şeye büyük bir incelik ve hassasiyetle yaklaşabilirsiniz. Diğer alanlarda aşırı derecede şanslısınız ve her işiniz kendiliğinden yürüyebilir ancak üzerinizde otorite sahibi olan kimselerle bazı anlaşmazlıklarınız da olabilir.
    YENGEÇ
    Bugün sizi oldukça heyecanlandıran bir öneriye para harcayabilir ya da yatırım yapabilirsiniz. Ama bunu gerçekleştirmeden önce, bir kez daha düşünmeniz gerekiyor. Yatırımın kendisi çok cazip olabilir, ancak daha fazla kazanmak için doğru karar vermeniz gerekiyor. Bugün karşı cins ilişkilerinde epey şanslısınız. Heyecanlı maceralar ve yeni birlikteliklere açıksınız.
    ASLAN
    İşinizde aşırı yoğun olmanız nedeniyle son günlerde aşk hayatınızı ihmal etmiş olabilirsiniz. Bu ihmalin affedilmeyeceğini ve büyük bir sorun yaratacağını düşünebilirsiniz. Ancak bugün yapacağınız güzel bir jest sevdiğiniz kişiyi yumuşatmaya yetecektir. İnsanlarla iletişiminiz ve etkileşiminiz güçlü olmasına rağmen gruplaşmak yerine yalnızlığı tercih edebilirsiniz.
    BAŞAK
    Sizi uzun süredir uğraştıran ve hatta gizliden gizliye korkutan konuları bir arkadaşınızdan yardım görerek halledebileceksiniz. Bugün kendi ortamınızdan fazla uzaklaşmamalısınız. Yapmak zorunda kalabileceğiniz çok önemli ve yorucu bazı şeyler çıkabilir. Kendinizi hazır tutmalı ve daha iyimser düşünmeye çalışmalısınız.
    TERAZİ
    Bugün çevrenizde sarf edebileceğiniz sözler yada sinirli hareketleriniz nedeniyle bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz. İleri geri konuşmanız yüzünden başınız derde girebileceği gibi tutamayacağınız vaadler de de bulunabilirsiniz. Size verilen sözlere de dikkat etmelisiniz çünkü size vaad edilen bazı şeylerin yerine getirilmemeleri de mümkündür.
    AKREP
    Bugün, içinde bulunduğunuz sorunları sürekli düşünmek yerine kendinize zaman ayırmalı ve hoşlandığınız şeylerle ilgilenmelisiniz. Bir süreden beri farkında olmadığınız bir zihinsel yorgunluk içindesiniz ve bugün bir iki saat farklı konularla ilgilenerek bu yorgunluğunuzdan kurtulabilirsiniz.
    YAY
    Geçtiğimiz günlerde sorun yaratmış olan özel ilişkilerinizle iş ilişkilerinizi dikkatle gözden geçirmeli ve kendinize yeni bir yön vermelisiniz. Her zamankinden daha hareketli bir gün yaşayabilirsiniz. Yapmanız gereken işler daha da fazlalaşarak hayli zamanınızı alabilirler. Yeterli gayreti gösterdiğiniz takdirde bütün engelleri yıkabilir ve başarılı olabilirsiniz.
    OĞLAK
    Bugün başkalarının fikirlerine göre değil, kendi sezgilerinize göre hareket ederseniz daha başarılı olabilirsiniz. Size telkin edilmek istenilen fikirleri iyice süzgeçten geçirin. Özellikle iş konularında bazı baskılarla karşılaşabilirsiniz. Bunlar aslında sizin iyiliğinize olacak şeylerdir fakat ilk anda boyun eğmiş durumda kalmak size zor gelebilir ve bu yüzden de stres yaratabilirsiniz.
    KOVA
    Kendinizi zorlamaktan ve olumsuz düşünmekten vazgeçmelisiniz. Üzerinizde otorite sahibi olan kimselerle karşılıklı olarak gerilimleriniz olabilir. Bazı iş teklifleri almanız ve kararsız kalmanız ihtimali güçlüdür. Sizi uzun zamandan beri aramayan birisinin ortaya çıkması ve güzel gelişmeler olması mümkündür.
    BALIK
    Bugün maddi konularda çok dikkatli davranmalısınız. Çok fazla güvenmediğiniz kimselere borç vermeyin ve harcamalarınızı kendiniz yapın. Aksi takdirde ummadığınız bir zararla karşılaşabilirsiniz. Herkesin dikkatini çekmeye, sevilmeye ve aranmaya uygun bir gününüzdesiniz. Önemli işlerinizden de iyi sonuçlar alabilirsiniz.
    02
    KOÇ
    Bugün başınıza gelecek olaylar karşısında, duygularınızı bastırmanın bir yolunu bulmanız gerekiyor. Hislerinizin etkisinde kalarak vereceğiniz kararlarla acele olarak harekete geçerseniz, sonradan pişman olacağınız sözler sarfedebilirsiniz. Kendinizi duygusal bir kaosun içinde bulacaksınız ve bu durum sizi şaşırtacak ve öfkelendirecek. Soğukkanlı olun.
    BOĞA
    İlham gücünüzün ve buna bağlı yaratıcı fikirlerinizin güçlendiği bir gündesiniz. Bu, son derece etkili ve çekicilik uyandıran bir güçtür. Ancak çok fazlası çekememezlikle karşılanabilir. Fikirlerinizi savunabilirsiniz ancak çevrenizde bulunan aslında size göründükleri kadar dost olmayan kişilerin eleştirileri karşısında da, öfkeye kapılmadan, soğukkanlı ve kararlı bir biçimde hareket edin.
    İKİZLER
    Sizi sıkan şeylerden, özellikle iş hayatınızdaki sorunlardan, hatta belki aşkla ilgili sürtüşmelerden uzak tutacak şeylerle ilgilenmek için bulunmaz bir gün. Kendinizi eğlendirecek, kafanızı tazeleyecek ve size hoşça vakit geçirtecek meşgalelerle uğraşmalısınız çünkü fiziksel ve zihinsel olarak buna ihtiyacınız var. Tek ihtiyacınız, beraber zaman geçirmekten hoşlandığınız, sizi sorunlarıyla veya sorularıyla sıkmayacak bir partner.
    YENGEÇ
    Her ne kadar uygun bir gün gibi görünmüyorsa da, bugün işe biraz zaman ayırmalısınız. En azından zihinsel olarak. Ortaya attığınız ve kabul gören teklifler, ayrıca sorumluluk altına girdiğiniz projelerle ilgili olarak yakın geleceğe yönelik önerilerde bulunmanız, karşılaşacağınız küçük sorunların büyümeden hallolmasına yardımcı olacaktır. Şu anda feda edeceğiniz iki üç saatle, ilerde maddi manevi yorgunluk verecek problemlerden koruyacağını gözardı etmeyin.
    ASLAN
    Oldukça tuhaf bir ruh hali içindesiniz. Romantizminizle birlikte, işe yönelik hırsınız da güçlenmiş ve davranışlarınız üzerinde etki kazanmış durumda. Bu nedenle, bu aralar gün içinde kendinize ayıracak, vücudunuzu ve kafanızı dinlendirecek zaman bulamıyorsunuz. Sürekli hareket halindesiniz ve zihniniz de meşgul. Ve işte bu durumu kolaylaştırmak için bulunmaz bir gün. Zaten zekanız da bu yönde parlamak üzere açlık çekiyor.
    BAŞAK
    Uzun süredir vermeniz gereken ama bocaladığınız kararı vermeniz ve hatta açıklamanız gerekiyor artık. Süreniz doldu. Üstelik öyle bir noktaya geldiniz ki, bunun baskısı davranışlarınıza, düşüncelerinize yansımaya başladı. Dolayısıyla, vereceğiniz karar ne olursa olsun, en azından bu karmaşık konuyu başınızdan attığınız için rahatlayacaksınız. Hata yapmış olsanız bile, telafisi imkansız değil. Yeter ki harekete geçin, bir adım atın.
    TERAZİ
    Bugünü iyi değerlendirirseniz, yakın gelecekteki günlerde, aklınıza koyduğunuzu başarıyla gerçekleştirebilecek güç ve kararlığı depolayabileceksiniz. Karşılaşacağınız olumsuzluklarla mücadele etmek ve onları en sorunsuz şekilde geride bırakmak, sizin için zorlu bir mücadeleden ziyade, kendi kendinize oynadığınız bir oyun gibi gelecek. Öte yandan, bugün gireceğiniz topluluklarda kendinizi arka planda kalmış hissedebilirsiniz. Fakat bunun bir önemi olmayacak.
    AKREP
    Gündüz, özellikle sabah vakitleri sizin için çok sakin geçecek ama bilmelisiniz ki bu sadece fırtına öncesi sessizlik. Sizi çok hareketli bir akşam bekliyor. Bütün duygusal enerjinize ihtiyacınız olacağı insanlar ve olaylar arasında kalacaksınız. Özellikle hakkınızda yapılacak yorumlar, sarfedilecek sözler konusunda derin analizlere girmekten kaçının. Varacağınız sonuçların hatalı olması olasılığı çok yüksek. Unutmayın ki, söylenen sözler her zaman görünen anlamı taşımazlar.
    YAY
    Bugüne, çok da üretici olmadığınızı hissederek, biraz tatsız başlayabilirsiniz. Ama zaten dinlenmeye ve tatile ihtiyacınız olduğu bu anda, çalışma dürtüsü sizin için sakıncalı. Kendinizi bu karamsar ve olumsuz havadan kurtarmaya çalışarak, istirahatin keyfini çıkarmaya bakın. Aklınız başka şeylerle meşgul olma eğiliminde. Biraz iradenizi kullanın ve bu durumu engelleyin. Günün ikinci yarısında, karşılaşmayı ummadığınız insanlar yüzünden duygusal gerginlik içine girmeniz olası.
    OĞLAK
    Bu aralar, alıştığınız normal ev yaşantınızı sürdürememe konusunda şikayetleriniz var. İşte sorunlarınızı çözümlemeniz için ideal bir gün. Ailenizle bol bol zaman geçirin, onlarla yakınlaşın ve bir süredir anlamını unuttuğunuz "dertleşme" sözcüğünü hatırlayın. Belki karşılaşacağınız eleştiriler başta sizi üzecek ama hayal kırıklığına kapılmadan önce, karşınızdakilerin kimler olduğunu bir kez daha aklınıza getirin.
    Kaynak: ReformTürk http://www.reformturk.com/burclar-ve-astroloji/47968-nisanda-neler-olacak.html#post97708
    KOVA
    Hayatınızda büyük önem taşıyan, hatta bulunduğunuz yere getiren bilgi ve kültür avantajı, düşüncesiz davrandığınız takdirde ayağınıza dolanabilir. Unutmayın ki, herkesin takdir ettiği, saygı duyduğu özelliğinizi, başkalarını dinleyerek ve her kaynaktan edindiğiniz bilgilere eşit önem vererek kazandınız. Şu anda ise ilgilendiğiniz tek şey, sadece konuşmak ve fikirlerinizi iletmek. Bazı kişileri aşağı görüyorsunuz. Bu sadece sizin kişiliğinizi zedeler ve çevrenizde saygınlığınızı azaltır.
    BALIK
    Silkinmenin, toparlanıp kendinize gelmenin zamanıdır artık. Gözünüz açık hayal görmeyi bırakın ve gerçeklere dönün. Bu şekilde hiç bir probleminizi, değil halletmek, farketmeniz dahi mümkün değil. Zaten sizi çok seven ve her zaman destekleyen yakınlarınız da bu halinizden sıkıldı. İçinizdeki gücü, potansiyeli açığa çıkarmanızı ve hem kendinizi daha iyi bir duruma taşımanızı, hem de gerektiği anda yardımınız için size güvenebilmeyi istiyorlar.
    03
    KOÇ
    Bugün aile ilişkilerinizin gündemde olacağı ve onların sorunlarıyla ilgilenmeniz gereken bir gündesiniz. Aile büyükleriniz sizin istediğiniz ya da planladığınız bazı şeylere karşı çıkabilirler. Ancak mantıklı açıklamalarla onları ikna edebilirsiniz. Yapacağınız en kötü şey sert tepki göstererek konuyu kestirip atmaktır.
    BOĞA
    Bugün başkalarının yarattığı aksaklıkları düzeltmek yerine onları kendi hallerine bırakıp, kendinizle ilgilenmelisiniz. Çünkü sürekli başkalarının işleriyle uğraşırken bu kez de kendi işinizi aksatabilirsiniz. Dışardan bakınca komik veya önemsiz görünen fakat sizin için üzücü olabilecek bazı şeylerle uğraşmak zorunda kalabilirsiniz.
    İKİZLER
    Bugün sakin ve olaysız bir gün geçireceksiniz. Uzun süredir ilgilenemediğiniz yarım kalan işlerinizi sonuçlandırmak için iyi bir fırsat. Kendinize yeterince zaman ayıramamaktan dolayı kafanız oldukça yorgun düşmüş. Aslında problemleriniz çözülemeyecek kadar zor değiller. Tecrübeli ve sürekli destek aldığınız bir arkadaşınızın sayesinde moral kazanacak geleceğe daha güvenle bakabileceksiniz.
    YENGEÇ
    Bugün duygusal açıdan oldukça karmaşık bir gün sizi bekliyor. Aşk ilişkilerinizi aşırı kıskançlık hisleri yüzünden ya da herhangi bir sebepten karıştırmaya eğilimlisiniz. Eğer kıskançlık duygularınızı bastıramazsanız çok zararlı çıkabilir, birlikte olduğunuz kişiyi kaybedebilirsiniz. Fakat bütün bunlar birer uyarı, tabii ki önemserseniz.
    ASLAN
    Bugün birçok konuda yenilikler yapabilir, önemli fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Her konuda iddialı bir yapıdasınız ve bunun da karşılığını göreceksiniz. Teşebbüs ettiğiniz işlerde sizi bile şaşırtan ani başarılar kazanabilirsiniz. Çalışma isteğinizin artması ile olaylara bakışınız yeniden değişebilir. Sorumluluk duygunuzun yeniden artmasıyla aile yaşantınız da yeniden düzene girecek.
    BAŞAK
    Bugün iş hayatınızda yeni olanaklar ve sorumluluklarla karşılaşabileceğiniz bir gündesiniz. İşinizde, üstünüz konumunda olan bazı kimselerin desteğini ve beğenilerini kazanarak önemli ilerlemeler yapabilirsiniz. Kendi gayretinizin ve çalışmalarınızın sonucu da iyi olacaktır. Emeğinizin karşılığını görmeye uygun bir gündesiniz.
    TERAZİ
    Bugün her konuda kararlılık ve istikrar gösterebileceğiniz bir gün. Kendinize ve arkadaşlarınıza zaman ayırmak için fırsat yaratabilirsiniz. Ekip çalışmaları ve organizasyonlarda başarılı olabilir, dikkat çekebilirsiniz. Olumlu düşünmeniz ve duygularınızı doğru yönlendirmeniz gereken bir gündesiniz. Alacağınız davetleri de eğer sizin için çok zor olmayacaksa kabul etmelisiniz.
    AKREP
    Bugün duygusal açıdan oldukça hassas ve alıngansınız. Çevrenizde sizinle ilgisi olmayan konuşma ya da tavırları bile üzerinize alarak üzülmeniz ya da moralinizi bozmanız mümkündür. Biraz vurdum duymaz yapıda olmaya gayret ederseniz dengenizi daha iyi koruyabilirsiniz. Heyecan veya öfke gibi duygularınıza teslim olmanız sizi yanılgılara ve sonradan düzeltilmesi mümkün olmayan hatalara sürükleyebilir.
    YAY
    Bugün işinizde başarı göstermeniz, belirsiz durumdaki bir maddi soruna çare bulmanız ya da üzerinizden bir yükü atmanız olasıdır. Bazı iyi niyetli dostlarınızın yardımıyla önemli bir işi çözüme ulaştırabilirsiniz.. Bu durum size moral vererek işinizde ya da hayatınızda büyük değişiklikler yapmayı düşündürebilir. Duygusal olarak değişken bir gün geçirebilirsiniz.
    OĞLAK
    Bugün maddi açıdan kendinize yeni imkanlar yaratabileceğiniz fırsatlar yakalayabileceğiniz bir gündesiniz. Bu fırsatları değerlendirdiğiniz takdirde güzel kazançlar elde edebilirsiniz. Elinize beklenmedik paralar geçebilir ya da borçlarınızı tahsil edebilirsiniz. Sizin için önemli sayılabilecek ve önerilerine değer verdiğiniz kişilerin sözlerini muhakkak dinlemelisiniz.
    KOVA
    Bugün işlerinizi başarıyla yürütecek şansa ve enerjiye sahipsiniz. Çalışmalarınızın karşılığını alabilir, gösterdiğiniz performans sayesinde üstlerinizin takdir ve beğenisini kazanabilirsiniz. Şans oyunlarında şansınızı denemek için güzel bir fırsat. Fikirlerinizle ve olaylara yaklaşımlarınızla çevrenizin dikkatini çekiyorsunuz. İşyerinizde olumlu gelişmeler kaydetmeye devam edeceksiniz.
    BALIK
    Bugün duygusal hayatınızda inişli ve çıkışlı bir gün yaşayabilirsiniz. Moralinizi fazla bozarsanız sevdiğiniz kimselere karşı kırıcı tutumlara girebilirsiniz. Bir süredir görmediğiniz bir dostunuz sizi arayıp çok önemli bilgiler verebilir. Ona zaman ayırmalısınız. Değişen mevsim koşullarını gözardı etmeden, kendinize dikkat edin.
    04
    KOÇ
    Ümit verici bile olsa bugün de bazı teşebbüşleriniz sonuçsuz kalmaya mahkum, ayrıca onun zannettiğiniz gibi olmadığını anlayıp, pişmanlık duyabilirsiniz. Yine bugün genelde karşı cins ilişkileriniz olumludur fakat kadınlarla olan sosyal ilişkiler biraz sakat sayılabilir. Ya da diğer kadınların neden olabilecekleri anlaşmazlıklar ve düşmanlıklar ortaya çıkabilir.
    BOĞA
    Yapmak istediğiniz ve ya bir türlü fırsat bulamadığınız ya da yapmaya muvaffak olamadığınız herşeyi bu günlere sıkıştırmaya kalkışmayın. Gün boyunca şehir içinde bir ya da birkaç güzel ve verimli ilişki kurabilir bu arada duygusal ilişkilerinizi düzene sokabilir veya istediğiniz yeni ilişkileri geliştirebilirsiniz.
    İKİZLER
    Zihinsel olarak kendi hatalarınızı görecek, gerekirse düzeltebilecek ve ayrıntıları daha iyi anlayabilecek hale geliyorsunuz. Sağlık açısından geçtiğimiz günlere göre daha hassas durumdasınız, özellikle üşütme ve hava değişimlerine karşı önlemler almalı ve sağlığınıza daha fazla dikkat etmelisiniz. Bununla beraber sağlık konusunda çok aşırı bir tehlike karşısında da değilsiniz.
    YENGEÇ
    Bu gün ilişkilerinizde dikkatli olmalısınız. Bir kadın tarafından ihmal edilebilir, önemsenmeyebilir ya da siz onunla ilişki kurabilecek vakit bulamayabilirsiniz. Günün ikinci yarısında duygusal olarak biraz daha karışık olacaksınız. Bugün de karşılık alamayacağınız bazı kadınlardan korkmanız gerekir. Bu son uyarım her iki cinsiyet için de geçerli.
    ASLAN
    Yolculuk ihtimalleri bugün daha daha güçlü. Önemli konuşmalar yapabilir, bazı şeyler satın alabilir, önemli ve sevinçli haberler alabilirsiniz. Bu günlerde sosyal ilişkileriniz son derece güçlü. Yeni insanlarla tanışmanız, dostluklar kurmanız, eski dostlarınızla sık görüşmeniz olasıdır. Bugün astrolojik etkiler hafifliyor fakat kötüye gitmiyor.
    BAŞAK
    Bazı toplantılara katılabilir ve aktif rol oynayabilirsiniz. Arkadaşlarınıza bazı iyilikler yapmanız ve gerek duyduğunuz her konuda onların yoğun desteğini görmeniz olasıdır. Bugünlerde, eğlence gezileri, bir veya birkaç arkadaşınızla uzak bir yere gitmek gibi şeylere de açık ve uygunsunuz. Zamanı biraz daha iyi değerlendirin hatta biraz da egonuzu tatmin edin.
    TERAZİ
    Duygusal ilişkileriniz akışkan sayılmaz fakat cinsiyetinize göre ilişkiler değişebilir. Erkekseniz kadınlar ilişki konusunda önünüzdeki üç günden sonra daha iyisiniz. Bugün saat 15'den sonra sıkıntılısınız, erkeklerden bazı terslikler gelebilir ama o kadar da ciddi sayılmazlar. Bir haber sizi korkutabilir ama sonuç korktuğunuz gibi değil.
    AKREP
    Bugün süregelen ilişkilerde gerilimli olmanız mümkündür. Olayların akışı nedeniyle sevdiğiniz kimseden uzakta kalabilir ya da kıskançlıktan doğan gerilimler yaşayabilirsiniz. Özellikle saat 18-21 arasında dikkatli olmalısınız. Sadece duygusal ilişkiler değil sosyal ilişkileriniz de bozuk olabilir, bu arada bunun güncel bir etki olduğunu unutmayın. Öte yandan zihinsel aktiviteniz çok güçlü.
    YAY
    Sanat ve sanat olayları ilginizi çekebilir. Evinizle ilgili masraflar çıkabilir. Böyle bir zorunluluk olmasa bile zaten siz yeteri kadar savurgansınız. Karşıt cins ilişkilerinde yeniliklere açıksınız. İleri seviyede bir ilişki geliştireceksiniz denilemez fakat ümit ve heyecan verici olaylar yaşayabilirsiniz. Heyecanınızı kontrol edin ve daima önce bir kez düşünün.
    OĞLAK
    Arkadaş toplantılarına, sohbetlere veya ciddi konuşmalara ve yeni bağlantılara açıksınız. Size yönelik büyük olumsuzluklar yok fakat aile büyükleriniz ve özellikle de bunlardan kadın olanlarla ilgili sorunlar çıkabilir. Bu sorunlar onların bazı sorunları da olabilir. Örneğin sağlık bozukluğu, başka kimselerle olan kavga ve dargınlıklar sizi doğrudan veya dolaylı olarak etkileyebilirler.
    KOVA
    Siz bir kadınsanız öğleden önce, erkekseniz öğleden sonra duygusal ilişkileriniz daha sıcak ve olumlu bir atmosfere girecektir. Duygusal ilişkilerinizde sizin yaptığınız ya da size yapılan bazı hatalar veya kalp kırıklıkları varsa bunlar kısa zamanda size hatırlatılacak. İş ortamında veya ortamınızda bir tartışma olabilir. Bunu geçiştirmeye ya da konuyu saptırmaya çalışın.
    BALIK
    Elinizdeki konuları baştan gözden geçirmeli ve olası hataları düşünmelisiniz. Aksayan ve şimdiye kadar farkında olmadığınız bazı şeyleri yakalayacaksınız, bunu yapmazsanız ve önemli işlerinizde de bazı hatalar varsa bugün bunların bir sonucu ile karşılaşabilirsiniz. Duygusal ilişkilerinizde çok rahat olmamakla birlikte kendi normallerinizdesiniz.

  2. #2
    soleil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    10 Eylül 2006
    Yer
    konya
    Mesajlar
    4,856
    Tecrübe Puanı
    110

    --->: Nisan'da neler olacak

    05
    KOÇ
    Bugün enerjik yapıdasınız fakat bazı ailevi karışıklıklar ve aile ilişkilerindeki gerilimler de kaçınılmazdır. Bazı yeni karşı cins arkadaşlıkları kurmanız mümkün. Duygusal hayatınızda yeniliklere açıksınız. Siz yalnızsanız karşı cinsten birisinden önemli teklifler alabilirsiniz fakat bunları düşünmeden kabul ederseniz size bazı sıkıntılar da getirebilirler. İyisi mi, iyice bir düşünün.
    BOĞA
    Bugün zaman zaman iradeniz dışında sürüklenebilirsiniz. En iyi çözüm ise heyecanlara ve hayale kapılmadan davranabilmeniz olacaktır. O zaman gelişmeleri değerlendirebilirsiniz. Çünkü bunu yapacak enerjiniz ve yaratıcılığınız olacak. Değişik insanlar sizi etkileyebilirler. Eğer süregelen bir ilişkiniz varsa birlikte olduğunuz kimseyle, başkalarının etkileri yüzünden aranız açılabilir.
    İKİZLER
    Bugün zaman zaman aşırıya kaçabilecek bilimsel bir titizlik ve kuralcılık sizi yanıltabilir. Daha doğrusu karşınızdaki insanların size tepki göstermelerine neden olabilir. Bu duruma biraz dikkat ederek söz konusu olabilecek aksaklıkları ortadan kaldırabilirsiniz. Sosyal hayatınız ve entelektüel ilişkileriniz sizin için sıkıcı bir hal alabilir. Tüm bunları bir araya getirmekte güçlük çekebilirsiniz. Ama sezgilerinize güvenebileceğinizi bilmelisiniz.
    YENGEÇ
    Bugün yakın arkadaşlarınızla aranızda çıkabilecek tartışmalar ya da anlaşmazlıklar sizi sıkan bir sorun halini alabilirler. Bu tür birlikteliklerde umduğunuzu bulamayabilirsiniz. Hayal kırıklığının etkisiyle moraliniz bozulabilir. Kısa yolculuklarda da can sıkıcı olaylar meydana gelebilir. Bu arada enerjiniz de oldukça iyi. Ancak koşuşturmaktan yorulabilirsiniz.
    ASLAN
    Maddi olarak bazı sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Öncelikle sosyal etkinliklerdeki harcamalarınızda bazı aşırılıklar görülebilir. Bugün içinde yapacağınız harcamalarda ölçüyü aşmamanız gerekiyor. Ancak gene bu gün boyunca kazancınızın artma olasılığının da yüksek olduğunu da belirtmek gerekir. Fakat bu artış ancak güncel çözümler düzeyindedir.
    BAŞAK
    Olmadık bir zamanda yapmak zorunda kalacağınız bir tartışma da sizi şaşırtabilir. Bu kafa dağınıklığı içinde hiçbir alanda önemli birşeye girişmenize imkan yoktur. Ciddi şeyler için harekete geçmeden önce mümkün olduğunca dinlenmeniz ve gün içinde karşılaşacağınız ve sizi sarsacak olan bazı durumları da daha rahat karşılamanıza yeterli olacaktır.
    TERAZİ
    Aile içinde çıkabilecek anlaşmazlıkları ortadan kaldırmak için bütün enerjinizi harcamanız gerekebilir. Enerjinizi sizin için uzun vadede yararlı olabilecek alanlara akıtabilirseniz maddi olarak kazanç sağlayabilirsiniz. Ancak aniden gelişebilecek değişikliklere dikkat etmelisiniz. Eğer siz bir kadınsanız bu sıralarda etrafınızda karşı cinsten pek çok insan toplanabilir.
    AKREP
    Kendi yargılarınıza güvenmelisiniz. Zekanızın keskinliğine karşılık duygusal olarak aynı derecede güçlü değilsiniz. Kendi duygularınızı yanlış değerlendirme eğilimindesiniz. Duygusal karışıklığınız yüzünden bazı önemli hatalar yapabilirsiniz. Hislerinizi bir yana bırakıp, mantığınızı kullanmaya çalışmalı ve gelişmelere hemen tepki vermekten kaçınmalısınız.
    YAY
    Yoğun bir çalışma günü içine girmektesiniz. Önceden göremediğiniz bugün sizi oldukça terletecek fakat sonuç olarak maddi ve manevi ödüller alabileceksiniz. Bugünü kendinizi disipline ederek yoğun konsantre ile geçirmeniz tavsiye edilir. İletişimle ilgili konularda şanslısınız. En merak ettiğiniz konulardaki bilgi ve haberler size kolaylıkla ulaşabilir.
    OĞLAK
    Bugün parayla ilgili konularda şanslısınız. Elinize bir miktar para geçebilir veya önümüzdeki günlerde gelecek olan paranın belirtilerini görebilirsiniz. İyi etkilerine rağmen bugün sizin için iç sıkıcı olabilir. İçinizden gelmese de bazı dostlarınızı ararsanız bu sıkıntıyı atabilirsiniz. Karşı cinsle yeni ilişkiler geliştirmek için zorlayıcı istekler duyduğunuz bir zamandasınız.
    KOVA
    Gerilimlerinizi atmaya gayret etmelisiniz. Gerek zihinsel, gerekse bedensel olarak fazla gerilmiş durumda olabilirsiniz. En azından fiziksel olarak belli bir gevşekliğe ulaşmalısınız. Gerilimleriniz için huzursuzlanmanız gereksiz. İyi bir dinlenmeden sonra son derece sakinleştiğinizi göreceksiniz. Duygusal ilişkilerinizde insiyatifi ele almalı ve isteklerinizi çekinmeden ortaya koymalısınız.
    BALIK
    Bugüne kadar düşünmediğiniz bazı işler hakkında planlar yapmaya başlamanız olasıdır. Bir haber üzerine aşırı telaşlı davranışlara girmeniz olasıdır. Fazla acele etmeniz gereken bir durum yok ve sakin davransanız da bir şeyi kaçıracak değilsiniz. Bu yüzden kendinizi frenlemeli ve soğukkanlı düşünmelisiniz. Beklemediğiniz bir dostunuzun hoş bir teklifi bazı maddi sıkıntılarınıza çözüm getirebilir.
    06
    KOÇ
    Sevdiğiniz kimsenin yapacağı hoş sürpriz ilişkiniz açısından oldukça verimli olacaktır. Birbirinizi daha çok düşünecek ve yakınlaşacaksınız. Hatta çevrenizdeki kimseler bu ilişkinizi kıskanabilirler. Beraberce vereceğiniz bazı kararları uygulamaya sokuyorsunuz. Daha önce başladığınız girişimler bugüne kadar bazı ufak aksaklıklarla devam ediyor. Bu gün şansınızın da desteği ile birlikteliğinizin pekişmesi ve yeni gelişmelerin olması sizleri oldukça sevindirecektir.
    BOĞA
    Eğitim sorunlarının gündeme gelmesi ile uzun konuşma ve tartışmalara gireceksiniz, tanıdığınız yakın bir dostunuzun eğitim ile ilgili sorunlarını birlikte çözmek için hareket ediyorsunuz. Genelde beklediğinizin dışında hareketli bir gün olacaktır. Yanlış insanlara doğruyu söylerseniz bir çok olumsuzluklarla karşılaşabilirsiniz. Daha sakin ve ağırbaşlı olun. Tabiri caizse kendinizi dizginleyin.
    Kaynak: ReformTürk http://www.reformturk.com/burclar-ve-astroloji/47968-nisanda-neler-olacak.html#post97709
    İKİZLER
    Özel bir macera yaşamak istiyorsanız harekete geçmeniz yeterli olacak. Bugün gizemli ve mistik bir havaya bürünebilirsiniz, böyle daha etkileyici olacağınızı düşünüyorsunuz. Bugün ikili ilişkilerinizdeki yoğunluk başka işlerinizi engelleyecektir. Bu nedenle önemli gördüğünüz işleri bir yakınınıza devredebilir veya öncelik tanıyarak halledebilirsiniz.
    YENGEÇ
    Dış uyarılara açıksınız. Bu yüzden de gelen tesirlere karşı alıcı rolü üstlenmişsiniz. her olay ve konuşma sizi oldukça etkileyecek. Bu nedenle daha duyarsız olmaya çalışıyor olabilirsiniz. Bu bir çözüm olamayacak çünkü duyarlılığınız oldukça güçlü olacak. Hareketli günler sizi bekliyor. Karşı cinsin ilgisi sizin üzerinizde olabilir. Hedeflerinizin doğrultusunda aktif olarak atılımlarda bulunacaksınız. Ayrıntıları unutmadan kullanabilmek size çok şey kazandıracaktır. Olaylara tarafsız olarak yaklaşmanız ise, sandığınız gibi kazanç getirmeyecek.
    ASLAN
    Konuşmalarınızda daha sakin ve sabırlı olmanızı tavsiye ederim. İhmalkar davranışlardan kaçının. Aşktan yana olan şansınızı bu tür sorumsuz davranışlarınızda geri tepmemelisiniz. Yine gün içinde süpriz dost ziyaretlerine kendinizi hazırlıklı tutmalısınız. Beklemediğiniz kimseler size kalıcı misafir olarak gelebilirler. Biraz hayal kurabilir ve biraz da romantik olabilirsiniz. Bir deneyin, bu bir zaaf sayılmaz, değil mi?
    BAŞAK
    Aile ilişkileri bugün sizin açınızdan fazla iç açıcı olmayabilir. Aranızdaki ilişkilerden hoşnut kalmamanız mümkün. Daha çok kafanızda yarattığınız bir ortamın gelişmesini isteyeceksiniz ki, bunu geliştirmeniz de zor olacaktır. Olmadık zamanlarda diğer aile bireylerini eleştirebilir ve ilişkilerinizi daha da olumsuz bir boyuta getirebilirsiniz. Maddi açıdan yargılarınızın zayıf olacağı bir gündesiniz.
    TERAZİ
    Bugün yoğun geçecek. Özellikle de kendinizi kanıtlama isteğiniz artacak ve ilişkilerinizi bu düzeyde devam ettireceksiniz. Tartışma gerektiren bir konu bir şekilde yakın çevrenizde görebilir. Aşk ve sevgi konularında bugün oldukça verimli geçecek. Bunların yanında özellikle de aile fertlerine karşı davranışlarda bulunabilirsiniz. Sinirli hareketlerden kaçının. Eğlence hayatı ve zevkli anlar iyidir ama gerektiği yer ve zamanda kendinizi durdurmayı bilmelisiniz.
    AKREP
    Bu günler size şanssız olduğunuzu düşündürebilir. Ama bu gelişmelerden deneyim kazanacak ve umduğunuzun altında bir zararla kurtulacaksınız. Böyle olunca biraz daha rahatlayacaksınız yanlız kişisellikten vazgeçmelisiniz. Çünkü sonuçta başarının büyük bir bölümü sizin çabalarınız sonucunda olacaktır. Nasıl olsa her şeyi yoluna koyarım diyerek umursamaz tavırlardan kaçının.
    YAY
    Hareketliliğiniz azalıyor. Bazı başarıların keyfine vermek isteyeceksiniz. Bu da sizi biraz tembelleştirebilir. Hatta kaprisleriniz dostlarınızı gücendirebilir. Bunun yanısıra enerjinizi boşa harcama eğilimlisiniz. Özellikle de sevdiğiniz kimseye karşı huysuz davranmayın. Bu nedenle önemli bir gerginlik yaşayacaksınız. Yapacağınız kısa yolculuklar sizi rahatlatacaktır.
    OĞLAK
    Bugün manevi dünyanız ağırlık kazanabilir. Daha romantik, daha mistik ve hayalci olabilirsiniz. Manevi fikirlerinizi başka insanlara aktarma isteğiniz de bugün yoğunlaşabilir. Bir dost bir konuda güvende olmanızı sağlayacak ve onunla çalışmalarda bulunacaksınız. Ayrıca ilgi alanınız oturduğunuz evi ve aileyi de kapsayacak. Aileden kimselerin sorunlarıyla ilgilenecek, yardımcı olmak isteyeceksiniz. Toplumla olan ilişkilerinizde ise, sezgilerinizi kullanın.
    KOVA
    İş ve güncel yaşamınızda yenilikler olacak. Evde bazı kimselerle bu sebeple tartışabilirsiniz fakat ikna kaabiliyetinizin devam etmesi ile olayları tatlıya bağlayacaksınız. Yanlız iş ve özel ilgi alanlarınız arasında bir dengesizlik görülüyor, birinden birisi ağır basacaktır. Sizi engelleyen şeylerden birisi de yarattığınız olumsuz düşünceler ve isteksizlik. Yaşadığınız ortama aşırı bağımlılığınız bunu engelliyor olabilir.
    BALIK
    Bugün genelde kadınlarla olan ilişkileriniz gerilimli gibi. Özellikle de anneniz veya eşiniz ya da kız kardeşinizle. Beklenmedik gelişmeler ve davranışlarınızdaki olumlu değişiklikler güncelliğinizi korumanızı sağlayacaktır. Olayların dengesini kurmakta biraz zorlanabilirsiniz ama genelde verimli bir gün geçireceksiniz. Duygusal yönünüz yeniden canlanıyor, oldukça heyecanlı maceralar yaşayabilirsiniz. Sağlığınız iyi ve düzenlisiniz.
    07
    KOÇ
    Bugün hayatınıza daha sonra önemli olacak birisi girebilir. Ancak karşılaştığınız bu kişi, sizin gibi başına buyruk yaşamak isteyen ve bağımsızlığına çok düşkün birisi. Yani, sorunsuz anlaşabilmeniz için ikinizden birinin özveride bulunması gerekecek. Bu kişi sayesinde yaşamınız olumlu yönde değişebilir. Kararınızı tüm bunları düşünerek vermelisiniz.
    BOĞA
    Bugün yeni flörtler ve romantizm dolu ilişkiler yaşamanız olası. Yaşamın her alanında şansınız yüksek. Bu şansınızı duygusal bağlamda kullanırsanız yalnızlığınıza son verebilirsiniz. Bir toplulukta veya bir grupta bulunan insanlarla tanışma olasılığınızın yüksek olduğu bir gündesiniz. Değişik ortamlarda bulunabilir ilginç insanlarla tanışabilirsiniz.
    İKİZLER
    Yoğun bir iş temposu sizi bekliyor. Arkadaşlarınızla birlikte ekip çalışmaları gündemde. Zamanınızın çoğunu işinize ayıracaksınız. Bunun sonucunda maddi ve manevi açıdan rahatlık kazanacaksınız. Uzaktan gelen biriyle tanışacaksınız. Bu insanla aranızda bir yakınlaşma olacak. Fakat seviyor ve seviliyorsanız bu ilişkiyi sınırlandırmalısınız. Bu kişiyle iş ilişkisine de girebilirsiniz.
    YENGEÇ
    Duygularınızla beraber mizacınızın da sık değişeceği bir gündesiniz. Enerjinizi yanlış kullanabilir ve sizin için fazla önem taşımayan konularla gereksiz yere zaman harcamak zorunda kalabilirsiniz. Bugün maddi konularda yeni yatırımlar yapmaktan ve atılımda bulunmaktan kaçınmalısınız. Aşk hayatınızda bir huzursuzluk olabilir. Bir yakınınızın bir sorununa çözüm getireceksiniz.
    ASLAN
    İş yerinizde yeni düzenlemeler yapmak isteyebilir, farklı düşüncelerinizi uygulamaya koyabilirsiniz. Duygularınızı anlatmakta zorlanmayacaksınız. Ailenizle yakınlaşmanız ve birbirinize anlayış göstermeniz olasılığı hayli yüksek. Bu durum, evinizde kendinizi duygusal bakımdan güvende hissetmenizi sağlayabilir. Günlük işlerinizde yeni sorumluluklar üstlenebileceğiniz bir gün.
    BAŞAK
    Aşk konusunda bir gerilim yaşayabilirsiniz. Karşınızdaki insanın beklentileri sizin beklentilerinizle uyuşmayabilir. Bunu normal karşılaşmanız gerekiyor. Parasal konularda yeni bir yatırım ya da girişim yapmamanız gereken bir gündesiniz. Bir arkadaşınızla ya da sosyal çevrenizden biriyle bir anlaşmazlık olabilir. Olaylara daha sakin yaklaşmayı denemelisiniz.
    TERAZİ
    Duygusal ilişkilerinizde çok dikkatli davranmalısınız. Birlikte olduğunuz kişiye yönelteceğiniz küçük bir sözünüz bile çok yanlış anlaşılabilir ya da en azından bir anlaşmazlığın temelini atabilir. Böyle bir durumda da her şeyi eski haline getirebilmeniz uzun süre uğraşmanızı gerektirir. İşyerinizde hareketli bir gün yaşayabilirsiniz. Sorumluluk almanız gereken konular daha da fazlalaşabilir.
    AKREP
    Karşı cinsten, çok beğendiğinizi birisinin ilgisi çekmeniz olasıdır. İstediğiniz takdirde uzun süreli bir ilişki ve beraberliğin ilk adımlarını atabilirsiniz. Ancak şimdilik sadece hoşça vakit geçirmeyi düşünmelisiniz. Üzerinde çalıştığınız önemli projelerinizden de olumlu sonuçlar elde edebilirsiniz. Bugün özellikle etkilemek istediğiniz kimselerle görüşmelisiniz. Kimse size karşı duramayacaktır.
    YAY
    Bugün oldukça eskilerde kalan ve artık neredeyse unutmuş olduğunuz bir para konusu açılabilir ve ummadığınız bir anda elinize bu para geçebilir. Aslında insanların, isteklerinize fazla direnemeyecekleri bir gündesiniz. Yani her istediğinizi yaptırabilecek durumdasınız. Bu etkinizden mutlaka yararlanmalısınız. Bugün çok sevdiğiniz bir kimse uzun bir yoldan gelebilir.
    OĞLAK
    Karşı cinsle olan ilişkilerinde şansınız oldukça açık. Bugün özellikle, bu konulardaki bir hayalinizi gerçekleştirmeniz de olasıdır. Eğer süregelen bir beraberliğiniz varsa ki, bu bir aşk ilişkisi de olabilir, evli de olabilirsiniz, bu durumda sizin için, birlikte olduğunuz kimseyle olan durumunuz önem kazanacak. Sonuç olarak, basit ve sonu olmayan maceralardan kaçının.
    KOVA
    Duygusal hayatınızı karışık bir duruma sokma eğilimindesiniz. Eğer evliyseniz bugün bir aile içi kavga ya da anlaşmazlığa hazır olmalısınız. Birlikte olduğunuz kimselerin düşüncelerini dinlemeniz sizin için çok daha uygun ve doğru bir yaklaşım olabilir. Kendi inatçılığınız yüzünden ilişkilerinizi tatsızlaştırmayın. Uyumlu olmanız ve küçük sorunları büyütmemeniz, ilişkilerinizi olumlu yönde geliştirecektir.
    BALIK
    Önemli kararlar alabilir, her şeyden yeni bir fikir çıkartabilirsiniz, bu bir avantaj ama tabii ki yeri geldiğinde. Fiziksel olarak da oldukça güçlüsünüz. Bazı teklifler alabilir ve teklifi getiren kimseyle birlikte oldukça yorucu şeyler yapabilirsiniz. Kendinizi zorlamaktan ve olumsuz düşünceler üretmekten vazgeçin. Üzerinizde otorite sahibi olan kimselerle karşılıklı olarak gerilimleriniz olabilir.

Benzer Konular

  1. Mart'ta neler olacak?
    By soleil in forum Burçlar ve Astroloji
    Cevaplar: 3
    Son Mesaj: 09.Mart.2008, 14:49
  2. Bilinmesede Olacak Şeyler
    By soleil in forum Konusuz Konular
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 09.Şubat.2008, 16:00
  3. İnsan Beyni neler yapıyor neler!!!
    By Gezgin in forum Konusuz Konular
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 25.Nisan.2007, 16:49
  4. MAKYAJ / Neler demode, neler moda?
    By soleil in forum Kadınlar Kulübü
    Cevaplar: 1
    Son Mesaj: 03.Kasım.2006, 23:44
  5. Adam olacak cocuk :)
    By soleil in forum Konusuz Konular
    Cevaplar: 2
    Son Mesaj: 01.Kasım.2006, 01:32

Bu Konudaki Etiketler


Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.