Gidişinin ardından kim bilir kaçıncı seslenişim bu...
Kim bilir kaçıncı haykırışım..ve kim bilir kaçıncı yazışım sana..
Okumadığını bilsem de özlemimi yılmadan kim bilir kaçıncı kez kağıda döküşüm..
Ve akan kaçıncı gözyaşım..

İçime akıttıklarımı saymazsak..
Aslında doğuşunu hiç anlamadığım gecede yokluğuna sarılıp uyuyacağım yine birazdan, ve her sabahki gibi “bugünden itibaren bitti” deyip kalkacağım yatağımdan..Gün boyu güçlü olup,aslında laf aramızda güçlüymüş gibi yaparak yine kendimi kandıracağım ve gece olacak..

Ve ben..
Yine..
Her yeni şeyi ban sunan her yeni günün, seni bana bir türlü sunmadığını görüp kararlılıkla karamsarlık arasındaki gelgitleri yaşayacağım yine..
Boğaz köprüsünden geçerken arabanın camından elimi dışarı çıkarıp tenime vuran o rüzgarla ve ayaklarımın altındaki o eşsiz manzarayla güç bulup yeni bir hayat kurmam gerektiğinin defalarca fısıldayacağım kendime..

Sonra o sözleri defalarca bozucam.. Beni çok güldüren bir olay olduğunda attığım her kahkahanın tadına sensizde varabileceğimin farkına varıcam,ya sonra?Sonrasını biliyorum..
Kaynak: ReformTürk http://www.reformturk.com/showthread.php?p=108168
Aklıma yine sen geleceksin ve gülmelerimin acısı gözlerimden süzülen yaşlarla çıkacak benden..
Biliyorum..
Ritmi bol şarkıları sırf sana inat bağıra bağıra söyleyeceğim yine..Sıra özlem dolu şarkılara geldimi içimden bir şeyler kopa kopa dinleyeceğim..
Sana inat kapatmayacağım radyoyu.. Adıma gelişen her yeni olayı nimet bileceğim..Tek başıma kazandığım başarıları gururla katacağım hayatıma..

Beni “gerçekten” sevenlerle paylaşacağım kendimi..
Başkalarının bana benzeyen film gibi hikayelerini dinleyip, seni unutmuş gibi yaparak öğüt vericem.Her aklıma geldiğinde anında çıkaracağım seni düşüncelerimden.Düşüncelerime girmeyi bile hak etmediğini defalarca söyliycem kendime.Yeni filizlenen” umut” a doğru bir ömür yol açacağım kalbimde,göreceksin!

İşte o zaman görüp de ne kaybettiğini bileceksin!Kalbimdeki tahtını kaldırıyorum artık,,eskiciye vermeye bile değmezmiş meğer..Gün gelecek bir zamanlar benim yaptığım gibi yapacaksın,,her şey için geç olduğunu anlayacak ve arkana baka baka gideceksin..Öyle yada böyle,, ötesi yok,,yüreğimde biteceksin!

Duydum ki, bensiz kalmak için gönderildiğin yerden yıllar sonra beni bıraktığın yere dönüyormuşsun..
Çok seneler geçti..
Yüreğim ise senden bir türlü geçememişti..Ama seni unutmama az kaldı..İçimdekileri bilsende bir kez olsun bana iyilik yap ve sakın gelme.Ne olursa olsun seni görmemeye alıştım ben.Seni kalbimde yaşadım yıllar yılı..
Sen ise hep bilmemezlikten geldin..Senden ne istediysem yapmadın..
Şimdi ise son bir isteğim kaldı..

Seni ise unutmama ramak kaldı..

Senelerce geri girmeni istediğim kalbimden seni çıkarmama izin ver..
ve sakın gelme!

Beni seviyorsan Gel-Me...