özlüyoruMM..
Neden olduğunu bilmeden garip bir duygu saplanıyor yüreğime.. Kendim bile anlam veremiyorum sahipsiz bakışlara.. Herşeyin sonunu getiren ben, o eskiyi özleyen gene ben oluyorum. Garip...
Farklı duygular besliyorum hayata karşı.. "O" ne düşünürse ben tam tersini düşünüyorum. Bu fark çekiyo birbirimize.. Sonra gene kafam karışıyo. Dalıyorum maziye. . .

..özlüyoruMM..
Bakışlarını özlediğimi fark ediyorum yokluğunda. Bir başkasıyla görünce içim acıyo,yüreğim kanıyor. KaL demeyi ne çok isterdim oysaki.. Ama diyemedim..Zavallı yüreğim acıya yatkın nasıl olsa. "Git" desemde, git-meseydin ya sen.. Acıyı yaşatmasaydın ya bana.. Düşünemeseydim keşke seni..

..özlüyoruMM..
Bir tutam sevgiyi özlüyorum. Bana verdiğin bir sevgi cümlesiyle hayata bağlanmayı özlüyorum. Gidişini hatırlıyorum.Oysaki ben yollamıştım seni. Ben istemiştim bu acıyı.. Dayan yüreğim! 'Gelip geçici bir heves' de geç.. Bu da geçicek !

özlüyoruMM..
Seni görebilmek için verdiğim çabayı.. Buralar buram buram hasret kokuyor. Yine eski ben..Yine aynı ben..Yine sen'siz ben.. Buralarda aynı.. Gidişlerde bir 'sen'..

Şimdi öyle garip bir haldeyimki.. Kimse çözemiyor bu halimi. Susuyorum, çatışma oluyor. Oysa, sadece susarak özlüyorum seni. . .