Giriş


REFORMTÜRK 17. YIL


2 sonuçtan 1 ile 2 arası

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
  1. #1
    soleil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    10 Eylül 2006
    Yer
    konya
    Mesajlar
    4,856
    Tecrübe Puanı
    110

    BenciL !!

    Artik yapayalnizdi.

    Hayati kuculmus anilara donusmus kafatasinin icine hapsolmustu. O kendince muhakeme mahkemesini kurmus kendini suclu, hakim, avukat, savci yapmis sallanan sandalyesinde yasaminin hesabini goruyordu.

    Zaman zaman sinirleniyor dislerini sIkiyor, sandalyesinde deli gibi bir ileri bir geri sallaniyor, zaman zaman biyik altindan hakliliginin onaylandigi muhakeme mahkemesinde kazandigi zaferler icin guluyordu. Hayati boyunca asabi mizacli biriydi. Bu sebeple ilerlemis yasina ragmen hic dostu yoktu. Sudan sebeplerle kim bilir kac kalp kirmisti. Kirilamayan bir tek kalp kalmisti geriye, hayatindan arta kalan. O da kendi kalbiydi.

    O kadar duygusuzlasmisti ki adeta tastan bir kalp gogsunun ortasinda belli belirsiz atiyordu. Yuzunde bircok yaslinin yuzunde olan tatli bir tebessum ve atmis olduklari kahkahalarin mutluluk cizgileri yerine omru hayati boyunca sebepli sebepsiz yere astigi suratinin acuze cizgileri vardi. Her sey etrafindan birer birer yok olmustu. Dostlari , esi , cocuklari.

    Bu yok oluslarin tek suclusu vardi o da kendisi. Herkesten kacmayi basarmis bir kendinden kacamamisti. Kendi tek basinaydi ama kafasinin ici bir dunyaydi. Firtinalar , kopuyor, simsekler cakiyor, savaslar oluyor, kafatasi catlayacak bir hale burunuyordu. Var olmasinin tek sebebi vardi o da bencilligi.

    Bu neyin kini neyin isyaniydi ?
    Dostluklara tutunamamanin aci bir sonucu mu ?
    yoksa kendine yasami zehir etmenin ic hesaplasmasi mi ?
    Her ne halt olursa olsun yapilmis, yikilmis, yakilmis kirilmis bir seyler vardi anilarinin satir aralarinda. Kirilanlari onarmak icin bir omur gerekli idi, yanlislari ve nerede yapildiklarini tespit edip duzeltmek pismanliklarindan siyrilmak icin tek lazim olan sey bir omurdu. Ama tek bir omur vardi elinde o da yasanmis son demlerine yaklasmisti.

    Bu karmasIk duygular cozumlenemeyen hesaplasmalar geriye kalan omrunun son kirintilarini da silip supuruyordu.

    Birden kaskati kesildi ,
    tastan kalbi durdu,
    Kaynak: ReformTürk http://www.reformturk.com/showthread.php?p=36846
    mahkeme bitti...

  2. #2

    Üyelik tarihi
    12 Eylül 2006
    Yer
    konya
    Yaş
    47
    Mesajlar
    3,709
    Tecrübe Puanı
    65

    Standart --->: BenciL !!

    eline sağlık,iç muhasebesi mükemmel...

Bu Konudaki Etiketler


Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.