6 Serisi'nin diğer fotoğrafları
6 Serisi'nin videosu
BMW’nin spor coupe modeli 6 Serisi, 2008 model yılı için makyajlandı. Yenilenen 6 Serisi'nin ilk olarak Eylül ayında düzenlenecek Frankfurt Otomobil Fuarı’nda tanıtılması bekleniyor.
Piyasaya sunulduğu andan itibaren oldukça başarılı satış rakamlarına ulaşan BMW’nin lüks spor coupe otomobili 6 Serisi, 2008 yılına makyajlanarak giriyor. Hem dış hatlarında hem de için kısımında birçok değişikliğe gidilen yeni 6 Serisi’nin dış tasarımında yenilenen tamponlar, farların üzerinde kullanılan şerit şeklinde LED’ler, değiştirilen arka spoyler ve spoyler üzerine konumlandırılmış 3. stop lambası dikkat çekerken aracın iç mekanındaysa genel olarak malzeme kalitesi ve işçilik konusunda iyileştirmeler yapılmış.
Kaynak: ReformTürk http://www.reformturk.com/showthread.php?p=53362
Motor seçeneklerinde de değişikliğe gidilen yeni 6 Serisi’nin en büyük yeniliği ürün gamına eklenen dizel motora seçeneği. 3.0 litrelik, sıralı 6 silindirli, çift turbolu bir dizel motorla donatılan 635d, 286 HP’lik güce ve 580 Nm’lik torka sahip. Bu yeni dizel motorun 100 km’deki ortalama yakıt tüketimiyse 6,9 lt olarak açıklandı.