CUMA
TERAZİ
Bugün büyük bir başarı kazanabilirsiniz fakat aynı zamanda da ev ya da işinizle ilgili bir konuda yanlış bir karar vererek zor durumda kalabilirsiniz. Her şeyde şanslı ve kalıcı başlangıçlar yapabilirsiniz. Yeni çıkan fırsatları daha çekici bulmanız ve o tarafa meyletmeniz mümkündür. Yapmak istediğiniz fakat bir süreden beri fırsat bulamadığını şeyler için hazırlanmalısınız.

CUMARTESİ
TERAZİ
Kişiliğiniz ve uğraştığınız konulara göre bir çok farklı olayla karşılaşabileceğiniz bir gündesiniz. Çevrenizde farkında olmadığınız bir veya birkaç düşmanınız olabilir ve bunların bazı faaliyetleri size gerçekten de zarar verebilir. Ev ve iş çevrenizde size rahatsızlık veren gelişmeler olabilir. Oldukça acelecisiniz ve bu yüzden de bazı iyi fırsatları kaçırabilirsiniz.
Kaynak: ReformTürk http://www.reformturk.com/burclar-ve-astroloji/50132-hafta-sonu-nasil-gececek-post101819.html


PAZAR
TERAZİ
İş hayatınızda bir ikilem içinde bulunuyorsunuz. Bir yandan harekete geçme arzusuyla yanıp tutuşurken, başarısızlığa uğrama korkusu sizi frenliyor. Bu sonsuza kadar böyle devam edemez. Olayları yeniden gözden geçirin ve artık kararınızı verin. Aynı karmaşayı duygusal hayatınızda da yaşayabilirsiniz. Romantik yaşantınızda sizi hem mutlu hem de huzursuz edebilecek gelişmeler karşınıza çıkabilir.