Giriş


REFORMTÜRK 17. YIL


1 sonuçtan 1 ile 1 arası
  1. #1
    Gezgin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    12 Eylül 2006
    Yer
    istanbul
    Yaş
    51
    Mesajlar
    1,372
    Tecrübe Puanı
    43

    Kaspersky 2006 Nihayet Resmi Olarak Çıktı



    nasıl Kurulur
    Arkadaşlar Türkçe yama paketini nasıl etkinleştireceğiniz konusunda birkaç tane screenshot hazırladım. Türkçe yama paketini bilgisayarımıza kurduktan sonra kaspersky ana menüsünü açıp "settings" sekmesine tıklıyoruz.



    Açılan pencereden "Appearance" sekmesine, ordan da yandaki "Browser" sekmesine tıklayıp Türkçe yama paketinin harddiskteki konumunu buluyoruz.



    Eğer kurulumda bir değişiklik yapmadıysanız dosyanın konumu "C:\Program Files\Kaspersky Lab\Kaspersky Türkçe Yama\Skin"Browser'dan bu konumu bulup "Skin" klasörünü seçiyoruz ve "Ok" diyoruz. Daha sonraki pencereden de önce "Apply" daha sonra tekrar "Ok" e tıklıyoruz ve artık Kaspersky tamamen Türkçe...







    Arkadaşlar ayrıca görüyorum ki birçok arkadaşımız keyin süresinin biteceği hakkında sorunlarını dile getirmişler. Şayet elimizde key varsa bunu nasıl aktif edeceğimiz konusunda birkaç screenshot hazırladım. Umarım işinize yarar.

    İlk olarak hala kullandığımız bir key i iptal edip yeni bir key yüklemek için yapmamız gereken işlem: Kaspersky ana menüsünden "Service" sekmesine, ordan da yan taraftaki "Licence Info" sekmesine tıklıyoruz.



    Daha sonra karşımıza aşağıda gördüğünüz gibi başka bir pencere açılacak. Ordan mevcut kullandığımız key in üzerini işaretleyip "Delete" e tıklıyoruz.



    Kullandığımız mevcut key i sildikten sonra Kaspersky devre dışı kalacak ve bizden yeni bir key girmemizi isteyecek. Bunun için de aşağıda gördüğünüz pencereden "Apply existing licence key" sekmesini işaretleyip "Next" e tıklıyoruz. "Next" e tıkladıktan sonra karşımıza key i eklememiz için bir browser çıkacak. "Browse" sekmesini kullanarak daha önce masaüstüne almış olduğumuz key i seçiyoruz ve tekrar "Aç" sekmesine tıklıyoruz. [Bu işlemi kaspersky ı ilk yüklediğinizde de şayet elinizde geçerli bir key varsa uygulayabilirsiniz.]






    "Aç" sekmesine tıkladıktan sonra aşağıda gördüğünüz gibi key i eklemiş bulunuyoruz ve son kez "Next" e tıklıyoruz.



    Ve sonunda key i girdik.

    Ayrıca arkadaşlar Kaspersky Internet Security ile ilgili bazı şikayetler oldugunu Dosya paylaşım programlarında download yapamadıklarını ve internet bağlantılarının kesildiğini belirtmekteler. Bu gibi durumlarda sorun büyük bir ihtimalle Anti-Hacker 'dadır. Bu sorunu gidermek için ana menüyü açıyoruz, Anti-Hacker sekmesine tıklayıp daha sonra yandaki Firewall sekmesine tıklıyoruz. Açılan menüden güvenlik seviyesini en düşük konuma getirip ayarları kaydediyoruz. Yine aşağıda daha iyi anlamanız için hazırlamış olduğum screenshotlar var, umarım yardımcı olabilmişimdir.




    Kaynak: ReformTürk http://www.reformturk.com/resimli-program-anlatimlari/3933-kaspersky-2006-nihayet-resmi-olarak-cikti.html#post5456


    Konu Mustafa Uyar tarafından (27.Ekim.2006 Saat 23:44 ) değiştirilmiştir. Sebep: hemenpaylas linki silindi

Benzer Konular

  1. Nihayet kelimesinin eş anlamlısı nedir?
    By Mustafa Uyar in forum Eş Anlamlı Sözcükler
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 26.Mayıs.2013, 12:31
  2. Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 29.Ekim.2007, 15:30
  3. Kaspersky Anti-Virus Personal 2006 (720 KB) Türkçe Yaması
    By Mustafa Uyar in forum Türkçe Yama
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 13.Eylül.2007, 02:52
  4. Kaspersky Anti-Hacker 1.8 (549 KB) Türkçe Yaması
    By Gezgin in forum Türkçe Yama
    Cevaplar: 2
    Son Mesaj: 25.Mart.2007, 20:53
  5. Cevaplar: 1
    Son Mesaj: 02.Mart.2007, 22:40

Bu Konudaki Etiketler


Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.