Askerin müthiş değişimi..

Paraşüt Birliği'nde başarılı bir askeri kariyere aniden nokta koydu ve seksi bir kadına dönüştü.

İngiliz Kraliyet Paraşüt Birliği'nde yıllarca görev yapan ve başarılı bir kariyeri olan Ian Hamilton'ı artık silah arkadaşları da ailesi de tanıyamıyor. Irak ve Afganistan dahil pek çok yerde görev yaptıktan sonra geçen yıl, 43 yaşında aniden erkek olmaktan sıkılan Hamilton, kadın olamak için her şeyi göze aldı. Ama ailesi de, silah arkadaşları da bu
durumunu bir türlü kabullenemedi.

Ailesinin ve arkadaşlarının tepkisine rağmen kararından vazgeçmeyen Hamilton, önce bir psikoloğa, daha sonra da plastik cerrahlara başvurdu. Aldığı hormon ilaçları ve geçirdiği ameliyatlar sonunda Ian Hamilton tanınmaz hale geldi. Seksi bir kadına dönüşen eski maço asker, herkesi şaşkına çevirdi.

İngiltere'de günün olayı haline gelen Hamilton, şimdi kendisini tam bir kadın haline getirecek son ameliyatı için Tayland'a gitmeye hazırlanıyor. Oldukça riskli olmasına rağmen Ian Hamilton, cinsiyet değiştirme ameliyatı için sabırsızlanıyor. Hamilton'ın hikayesini belgesel haline getirmek isteyen Channel 4 televizyon kanalının ekibi de ona Tayland yolculuğunda eşlik edip ameliyatı da kayda alacak ve Hamilton'ın hikayesini mayısta ekranlara getirecek.