Giriş


REFORMTÜRK 17. YIL


2 sonuçtan 1 ile 2 arası
  1. #1
    janjan
    Misafir

    En komik tüketici şikayetleri

    1)Erzincan'da aşırı sıcaklardan bunalan bir ev hanımı raflarını çıkardığı buzdolabının içine minder koyarak oturmuş. Kapısı açık kalan buzdolabının kompresörü bozulunca "İyi soğutmuyor" diyerek üründen şikayetçi olmuş.
    Kaynak: ReformTürk http://www.reformturk.com/komik-yazilar/39300-en-komik-tuketici-sikayetleri.html#post84973
    2)Diyarbakır'da fritöz alan bir müşteri, ürünün ilk kullanımda eridiğini görünce Arçelik bayiinin yolunu tutmuş. Büyük bir hırs ile içeri giren müşteri, elindeki erimiş fritözü göstererek kendisine arızalı mal satıldığını söylemis. Fritözü gören satış görevlisi nasıl kullandığını sorunca adam anlatmış; "Ocağı yaktım, fritözü üzerine koydum. İçine yağ koydum. Ama yanmaya, erimeye başladı." Satış görevlileri müşteriyi kusur kendisinde olduğu için ürünü değiştiremeyeceklerine ikna etmekte oldukça zorlanmış.
    3)Bulaşık makinesi her işe yarar. Servis elemanları Türkiye'nin dört bir yanından gelen "Bulaşık makinem tabakları, bardakları çiziyor yada şu boşaltmıyor" şikayetlerini incelemek için gittikleri evlerde müşterilerin ıspanak,lahana gibi yıkanması zor sebzeleri bulaşık makinesinde yıkadıklarını, hatta salça yapmak için domatesleri bulaşık makinesinde yumuşatanlar olduğunu görünce şoke olmuşlar. Sebzelerdeki kumun, şu çıkış borularını tıkadığı ya da makinenin içinde kalarak bulaşıkları çizdiği, bunun da arızaya yol açtığı ortaya çıkmış.
    4)Mersin'de son model bir ütü alan tüketici, elektrikler kesilip işi yarım kalınca elektriksiz ütü yapmanın yöntemini keşfetmiş! Ütüyü ocakta ısıtarak işine devam etmek isteyen ev hanımı, ütünün gövdesinin yanması üzerine bayiye başvurarak, ütünün değiştirilmesini istemiş.
    5)Şanlıurfa'da bir müşteri, satın aldığı mikrodalga fırında yumurta kaynatmayı denemiş. Deneme başınç nedeniyle yumurtanın patlamasıyla sona ermiş. Mikrodalga fırının infilak etmemesi şans olarak değerlendirilirken müşteri, "Yumurta bile kaynatamıyor. Bu fırını ne yapayım? Paramı geri verin" diyerek bayiye fırını iade etmeye kalkmış.



    tüm bunlar gercekkkkkkkk

  2. #2

    Üyelik tarihi
    15 Şubat 2007
    Yer
    ILGIN
    Mesajlar
    340
    Tecrübe Puanı
    24

    Standart --->: En komik tüketici şikayetleri

    Burasi Turkiye .....

Benzer Konular

  1. Tüketici Hakları
    By Mustafa Uyar in forum Konusuz Konular
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 09.Nisan.2013, 20:51
  2. fıkra gibi tüketici şikayetleri
    By giyotin in forum Komik Yazılar
    Cevaplar: 2
    Son Mesaj: 21.Haziran.2007, 14:07
  3. Erkeklerin Eşlerinden Şikayetleri
    By soleil in forum Komik Yazılar
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 03.Kasım.2006, 16:28
  4. tüketici şikayetleri
    By PeRfeCT in forum Komik Yazılar
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 17.Ekim.2006, 13:25
  5. erkeklerin eşlerinden şikayetleri
    By soleil in forum Konusuz Konular
    Cevaplar: 3
    Son Mesaj: 02.Ekim.2006, 11:48

Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.