Lise son sınıfta okuyordum. Sosyoloji dersinden sınavımız vardı. Tabii bende çalışmamıştım sınava. Napayım falan derken bari kopya çekeyim dedim. Sıraları duvarları dolduruyorum. Elime de kopya yazayım bari dedim ve doldurdum avuçiçimi. Bu arada hocamızda çok komik birazda saf bir adam. Neyse sınav başladı bende hemen icraate koyuldum.
Kaynak: ReformTürk http://www.reformturk.com/komik-yazilar/25370-kopya.html#post48125

Elimdeki kopyalara falan bakarken hoca geldi yanıma. Elini aç dedi, bende acmam dedim. O aç dedikçe ben diretiyorum. En sonunda açmadım ama sınavdan da olduk yani. Sıfır puan aldım. O dersin 2.sınavına girecektik tabii benim baya bi kasmam gerekiyordu geçmem için. Çok çalıştım sınava .İlk sınavda hoca beni rezil etmişti tüm sınıfa, bende öcümü alayım bari dedim. Sınava çok az kalmıştı.

Elime 1-2 bişeyler yazdım. Hoca sınıfa geldi ve beni öğretmen masasında sınav yapacağını söyledi .Bende eyvallah farketmez hocam dedim. Sınav başladı. Tabi ben bütün soruları hemen bitirdim. Muziplik olsun diye elimi açıp bakıp duruyorum hoca çaksın olayı diye.

Hoca gördü tabi bunu,hemen yanıma geldi aha yakaladım işte seni dedi. Aç elini dedi bende actım tabii. Hoca elimin içine bakıyor ama okuyamadı elimi. Arkadaşı çağırttı ve sesli sesli okuttu. Elimde aynen şu yazıyordu:

HOCAM PAPAZ HER ZAMAN PİLAV YEMEZ!

Biz koptuk o anda.Ne sınav kaldı ne de ders.Ama ben geçtim sonunda o dersten. :))