LİSELİ AŞIK TİPLERİ


LİSELİ AŞIK TİPLERİ

1-) Karizmatikler : Bu tip aşıklar genelde her istedikleriyle çıkarlar. En büyük özellikleri sürekli kız değiştirmeleridir. Kızlar tarafından hayranlıkla bakılırlar. Genellikle mekanları okul koridorlarıdır. Okul çıkışıda mutlaka başka bir karizma ile kavgası vardır. Msn lerinde genellikle her ortamda şeklimiz , karizmamız vs tipindeki yazılar mevcuttur.

2-) Yalakalar : Bu tip aşıklar sürekli kızların peşindedirler. Karizmatik ve yakışıklı değillerdir. Ama en büyük hayalleri bir kızla el ele kafelerde oturmak , gezmektir. Bu aşıkların yapışkanlığı o kadar bıktırırki kızları kabul edeceği varsada etmez. Msn lerinde genellikle kader utansın tipinden yazılar mevcuttur.

3-) İdeal Yakışıklılar : Bu tip aşıklar eğleneceği değil evleneceği kızı seçerler öncelikle. Yakışıklılardır ama pek pas vermezler kızlara. Gönlünde tek bir sevdiği vardır. Arada ufak tefek kaçamakları olsada sevdiklerini bırakmazlar. Genellikle takıldığı yerler sevgilisinin yanıdır. Msn lerinde genellikle isimleri veya sevdiklerinin isimleri mevcuttur.
Kaynak: ReformTürk http://www.reformturk.com/komik-yazilar/23484-liseli-asik-tipleri.html#post44713

4-) Utangaçlar : Bu tip aşıklar severler ama kimse bilmez. Platonik takılırlar. Ufak tefek sevdiğinin gözlerine bakarlar ama hemen kaçırırlar. Çok masum bir aşkları vardır. Sevdiğinin başkalarıyla çıkmasını içinde kopan fırtınalarla izler. Genellikle takıldığı yerler arkadaşları ve ders kitaplarıdır. Msn kullanmazlar.