GEZGİNLERE ÖZEL MOBİL AKSESUAR KOMBİNİ






Seyahat etmeyi seviyorsunuz, gittiğiniz yerlerde fotoğraflar çekiyorsunuz ve yolda müzik dinliyorsanız gezginlere özel hazırladığımız bu yazıyı sonuna kadar okumanızı tavsiye ediyoruz. Ama sizin en önemli yardımcılarınız yanınızda bulunmuyor.














Telefonunuzun şarjı erkenden bitiyor, iyi açılardan fotoğraf alamıyor, müzik dinleyemiyorsunuz. İşte biz bu sorunlara engel olmak adına Linktech olarak bir ürün seçkisi hazırladık. Gezginler için özel olarak hazırladığımız bu set ile gezilerinizden daha fazla zevk alacak, güzel anılar biriktireceksiniz.






Gezginlerin En Önemli İhtiyaçlarından ”Powerbank”






Öncelikle, gezerken en büyük problem tabii ki elektriğe her zaman ulaşamamaktır. Telefonumuz veya başka bir mobil cihazımızın şarjı erkenden bitebilir ve yarı yolda kalabiliriz. Bunun için, Linktech powerbank ailesinin en büyük kapasiteli powerbank‘larından birisi olan Strong 20.000 mAh powerbank‘ı sizlere öneriyoruz. Orta düzey bir akıllı telefonu en az 8 kere şarj edebilen bu powerbank ile yarı yolda kalmayacaksınız.






Müziksiz Yapamayan Gezginlerin İhtiyacı ”Bluetooth Kulaklık”






Bir diğer ürünümüz müziksiz kalamayan gezginlere özel. Hem bluetooth teknolojisini kullanan hem de spor bir ürün olmasından dolayı zorluk çıkarmayan HF-620 bluetooth kulaklığı kulağınızdan düşüremeyeceksiniz.


Kalabalıkları Tek bir Karede Toplamak için ”Bluetooth Selfie Çubuğu”


Son olarak, her açıdan güzel fotoğraflar çekmenizi sağlayacak harika bir monopod öneriyoruz. Bluetooth kumandalı bu monopod sadece telefon değil, fotoğraf makinesi de taşıyabiliyor.
Kaynak: ReformTürk http://www.reformturk.com/kisisel-gelisim/70231-gezginlere-ozel-mobil-aksesuar-kombini.html#post134963


Ürünlerimize websitemiz üzerinden sahip olabilirsiniz.










Kaynak: www.linktech.com.tr