Koton 2006/7 Sonbahar-Kış
KOTON 2006 2007 Sonbahar Kış Koleksiyonu

Yaz mevsiminin heyecanı usul usul azalırken, doğanın en güzel renklerinin bir araya geldiği sonbaharda, KOTON ürünleri, gardıroplarınızda modanın baş döndüren rüzgârını estiriyor.

KOTON 2007 Sonbahar-Kış Kadın Business koleksiyonunda, diz altı kapriler, mini ceketler, kısa kollu yelek tarzı ceketler zincirlerle, nakışlarla, taşlarla ve baskılarla süslenerek sunuluyor. Armürlü gabardinler, ekose desenler, metalli kumaşlar ve yünlü kumaşlar takımları oluşturan kumaşlar. Takımların içini victorian tarzı fırfırlı gömlekler, dantellerle kombinlenmiş örmeler süslüyor.

KOTON City, daha casual giyinmeyi seven kadınlara hitap ediyor.
City koleksiyonunda temel olarak 3 tema göze çarpıyor;



Bizans, Etnik Şair ve Modern Minimalism
Nakışlarla, varaklarla, altın ve gümüş renkli aksesuarlarla ve broşlarla süslenen kıyafetler, Bizans döneminin desenlerini yansıtan iç gruplarla tamamlanıyor.

Etnik Şair dediğimiz tema, duruluğu ve sadeliği temsil ediyor. Bu temada aynı zamanda yöresel etkiler de göze çarpıyor. Bu temanın en belirgin grubu Uzakdoğu esintileri taşıyan blüzler, tunikler, elbiseler ve etekler.

Modern Minimalism ise, basit ve yalın çizgiler minimal detaylarla süsleniyor. Çizgiler çok sade olmasına rağmen, detaylar çok fark edilir şekilde ön planda.



KOTON city'de hakim olan renkler antrasit ve gri, siyah ve ekru, kış indigosu, bordo, haki, ve kırmızı. Özellikle gri ve antra tonlarında belirgin bir kirlilik var. Telli, yünlü ve sık dokulu kumaşların yer aldığı koleksiyonda şifonun payı da yadsınamaz. Yaza hakim olan elbise kupları farklı yorumlarla yine koleksiyonda büyük bir paya sahip.
Kaynak: ReformTürk http://www.reformturk.com/kadinlar-kulubu/4755-koton-2006-7-sonbahar-kis.html#post7021

KOTON Erkek Koleksiyonu'na baktığımızda geçen senelere göre daha bir soft yaklaşımla karşılaşıyoruz. Taşlarla ve parlak baskılarla yorumlanan tişörtler vücuda oturan kuplarla tamamlanmış. Dar kuplu pantolonlar bu tişörtleri tamamlıyor. Gri- pembe, haki-mor, siyah-gri renklerin ağırlıkla kullanıldığı erkek koleksiyonunda yıkamalı gabardinler, balıksırtı pamuklu kumaşlar, metal kumaşlar ve ekoselerle dokuma grubunda. Baskılarda kuru kafalar, ejderler ve rock tarzı ön planda. Erkek business koleksiyonunda hakim renkler siyah ve gri. Canlı renklerde gömleklerle hareketlendirilen bu grupta mor, pembe, fuşya, mavi öne çıkan gömlek renkleri.

2006/07 Sonbahar-Kış KOTON kadın ve erkeğinin şıklığıyla tüm dikkatleri üzerinde toplayacağı bir sezon. KOTON yine modayı tüm renkleri ve çizgileriyle en güzel şekilde yansıtıyor ve aksesuarlarıyla baştan aşağıya bir bütünlük sergiliyor.
__________________