Yeni moda yazlık bir çanta almayı planlıyorsanız, oldukça fazla modele hazır olun.. Renklerde kırmızı, beyaz ve siyah moda!


Çanta nadiren kullanılan, her zamana uygun bir aksesuar değildir.. Elegan, zarif, süslü veya büyük her ne özellikte olursa olsun, mükemmele yakın stilleri vardır.. Her mevsim farklı modellerle moda severlerin beğenisine sunulan çantalardan birini veya bir kaçını almadan önce tavsiyelerimize göz atmanızı öneririz.


Madeni aparatlarla süslü, cafcaflı çantalar..
Sade çantaların yerini bu yaz metal halkalarla süslemiş, dikkat çekici çantalar aldı.. Kımızı, siyah ve beyaz rengin egemen olduğu çanta dünyası, dikkat çekici tokalarla ve iri başlı çivilerle birleştirilmiş. Deriden kesilmiş parçalarla yükseltilmiş ve süslenmiş omuz ve sırt çantaları metal yerine deri yumuşaklığını tercih edenler için ideal.. Meraklılarının da gördüğü gibi çantalarda, 60'lı yıllardaki deri montlu ve motosikletli gençlerin kullandıkları tarz hakim olmaya devam ediyor. Bu nedenle toka, kopça, mini fermuarlar, küçük para kesesi şeklinde bölümler, deri püsküller, pirinçten
yapılmış süslemeler ağırlık kazanıyor.

Baskı ve derinin renginin açılması modası..

Çantalar bu yıl detaylarla dikkat çekiyor. Elbisenizin, pantolonunuzun üzerinde dikkat çekici bir yılan baskısı olmasını istemezsiniz fakat çanta gibi aksesuarlarda bu vurgulayıcı bir moda olayı olabilir. Dikkat çekici renkler ve kombinasyonlarda tasarlanan ufak para çantaları, sportif büyük desenler, antik çiçekler ya da siyah beyaz baskılarla oldukça şık duruyor. Daha büyük çantalar için de zebra, leopar gibi hayvanların baskıları oldukça favori.. Tatlılıktan daha çok seksilik mi istiyorsanız o halde timsah stili ince saplı ya da piton desenli çantanızı kolunuza takın. Daha uygun
çantalar almak istiyorsanız derinin PVC yapımını arayın.. Eğer deriden vazgeçemiyorsanız daha ufak kesimli çantaları tercih edebilirsiniz.

Çantada popüler kültür; Renk, parlaklık ve kızıllık
Parlak renkleri kullanma korkusu ve cesaretini bir arada hissediyorsanız iyi bir haberimiz var.. Çantada neon renkler etkisi kaybetmeye başladı.. Gelecek yıl çanta modasında çok daha farklı tasarımlar bizi bekliyor olacak. Marka ve
Kaynak: ReformTürk http://www.reformturk.com/kadinlar-kulubu/26741-cantalar-goz-kamastiriyor.html#post51247
büyüleyici metallerin etkisini gös ardı etmemelisiniz. İş için görüşmeye gittiğinizde omuzunuza, derin ve ışıltılı bir kırmızı çanta ya da yılan desenli, orman yelişi salaş bir sırt çantası ya da kumaştan yapılmış beyaz bir çanta alın.. Tüm modellerde metal saltanatı tüm dikkat çekiciliği ile devam ediyor.. Şeffaf ya da çok yumuşak, ağ gibi çanta modellerini tercih ediyorsanız, bu tür gösterişli çantalarda bulabilirsiniz.

Ufak çantaları tercih edenler için..

Alçakgönüllülük bazen en iyi politikadır. Her şeyi taşıyabileceğiniz büyük çantalar oldukça dikkat çekici, şık ve moda olsa da, kısa boyluysanız bedeninize ve kullanımınıza uygun çantalar size daha çok yakışacaktır. Tasarımcıların yolundan sapmanız için bir neden yok. Sert kumaşlar, çerçeve tarzı madeni süslemeler ve yeni baskılar ufak boyutlu çantalarda oldukça moda.. Omuzda taşınan çantalar daha ince bir görünüme sahip olsalarda, dış kısımlarında para gözleri, farklı amaçlar için kullanılan iç bölmeleri, cep telefonu yerleri ve sağlam sapları ile oldukça kullanışlılar.. Mini olarak adlandırılan çantalardan mutlaka edinin..