Sevgi dolu , ancak sevginin yurekte saklandigi bir ailede yetismisti genc kiz. Sevginin dile vurulmasi gerektigini dusunmemisti hic... Seviyorum demeye ihtiyaci var miydi ?
Babasi zaten biliyordu,minik kizinin kendini sevdigini. Kendisi de duymamisti hic babasindan. Sevgisi hep icindeydi, hareketlerindeydi ama dilde degil.
Bunun eksIkligini duydugunda ise cok gec kalmisti.Utaniyordu artik. Insan babasina seni seviyorum diyemezdi. SENI SEVIYORUM ;bu aileden olmayan birine ,belki de hakmeteyen birine kolayca soylenebilirdi ama insanin babasina soylemesi utanilacak birsey diye dusunuyordu.
Utaniyordu ; ah bir kere deseydi babasina ,gerisi gelecekti biliyordu...
Seni seviyorum dedikleri tek tek yok olmustu hayatindan. Haketmemislerdi bu sevgiyi,hatta seni seviyorum kelimesini.
Anlami bile basitlesmisti bu kelimenin .Oysa hep yaninda olan cani gibi sevdigi babasina soyleyememisti.
Sirf soyleyememek degildi hirsi.Dokunamiyordu babasina, sarilamiyordu. Sadece bir kere elini tutmustu babasi.Cok aci cekiyordu genc kiz,ufak bir operasyon sirasinda babasini yaninda istemisti.Elini tutmustu babasi,sIkica. Sanki eli kuvveti olmustu kizin.Acisini hafifletmisti. ..
Bir kez tutmustu elini... Her gece dua etti genc kiz; _Tanrim babamin elini tutmam icin,ona sevgimi haykirmam icin yardim et.Onun kolunda,gururla yurumek istiyorum.
Kaynak: ReformTürk http://www.reformturk.com/hikayeler-yazilar/10755-ben-gec-kalmiyorum-ya-sen.html#post16698
Kimi zaman unuttuguda oluyordu bu duayi ama Tanri biliyordu,ve bir firsat yaratacakti onun icin.Buna emindi... Ve bir gece babasinin hastalanmasina sahit oldu genc kiz. Birden bire degil yavas yavas hastalanmasinin her anini gordu. Babasinin kolunun uyustugunu farketti once,hastaneye goturene kadar yavas yavas gelen felcin her dakikasina sahit oldu.
Hickirarak aglarken,babasinin koluna girdigini ve onun elini tuttugunu hatirliyordu. .. Hastaneyi inletircesine aglamalari engellememisti felci. Neden Tanrim ,neden simdi,neden boyle bir zamanda ?
Haykirislarini duyanlar ettigi duayi bilemezlerdi ki... Gunler boyu aglamalari dinmedi. Seni seviyorum demesini duymadi babasi belki ama Tanri duymustu ve babasini genc kiza bagislamisti belli ki...
Bundan sonra babasina ,hakeden kisiye soyledi genc kiz sevdigini.Utanmadan ,gururla soyledi.
Babam bu duygularimi belki hic bilmedi .Ama ben herkesten cok hakediyordum ona sevgimi soylemeyi. Ve en cok O hakediyordu benim sevgimi.
SENI SEVIYORUM BABACIGIM SONSUZA KADAR DA YALNIZ SENI BU KADAR COK SEVECEGIM