BİRAZ UZUN OLABİLİR AMA OKUYUN SÜPPER DUYGUSAL

Seni tanıdığım gün, güneş doğdu içime..Gözlerim her zamankinden daha çok parlıyor ve daha bir umutla bakıyordum hayata...

Sen gittikten sonra karanlık çöktü içime, Yokluğunda ağladım bir kat daha karanlığa büründüm... Sensiz geçen gelerde isyan ettim bir kat daha karanlığa bürümdüm... Başkasıyla olduğunu duydum bir kat daha karanlığa büründü yüreğim..

Artık karanlıklar içindeyim..Kendi karanlığımda, sensiz geçen her saniyemde bin kat daha boğuluyorum bu karanlıkta..Ne zaman iki sevgili görsem sen geliyorsun aklıma, ne zaman bir sevgi sözü duysam sen geliyorsun aklıma... Ne zaman okulun önünden geçsem sen geliyorsun aklıma...Her yerde sen, her şeyde sen, her sözde sen geliyorsun aklıma..

SESSİZLİK İSTİYORUM
SADECE SENİNLE OLMAK
HAYAT BANA ÇOK ZOR GELİYOR
ANLAMIYORUM...

Ve... bir kat daha bir kat daha bin kat daha karanlığa bürünüyor yüreğim.. Öyle bir hale geldim ki sensiz geçen günlerde ne yüreğim görünüyor karanlıktan , nede gözlerim... İçimi aydınlatan, yaşama sebebim olan güneşimi kaybettim ben.. Seni kaybettim!!

HATA DEĞİL BİLİYORUM
AMA SENSİZ YAPAMIYORUM
NE OLUR DÖN BANA
SENSİZ OLAMIYORUM

Ne zaman ki yanıma gelirsin, ne zamanki bana sevdiğini söylersin, işte yüreğimdeki karanlık o saniyede yok olur..Ama biliyorum ki hiç bir zaman yanıma gelmeyeceksin, hiçbir zaman bana sevdiğini söylemeyeceksin..Peki ben bu karanlığın içinde daha ne kadar yaşarım?? Sensiz bu hayata ne kadar katlanırım?? Sensiz geçen ve geçecek olan günlerimin hesabını kimden sorarım??

SENSİZLİK ÇOK ZOR OLDU
YAŞAMA SEVİNCİM SOLDU
HAYATIMIN ANLAMI SENSİZ
DÖN BEBEĞİM..

Ne kadarda güzel anlatıyor şarkılar seni.. Orda da dendiği gibi yaşama sevincim soldu,..Şu yalan dünyada belkide beni hayata bağlayan tek neden sendin.. Şimdi sen gittin, ellere yar oldun.. Bu karanlıktan beni kim kurtaracak??Benim başka bir güneşim olacak mı??

GEL GİTME
BEBEĞİM BENİ TERK ETME
ÖLÜRÜM SENSİZ BENİ
BİR KÖŞEYE İTMEE....

Sana desem ki beni sev, imkansız bir dua olacak..Çünkü sen başlı başına imkansızsın..Belki bir gün bu yazımı okursun...

Kimbilir!!

Gitme...Yanımda kal...
Güneşim ol...
Hayatım ol...
Herşeyim ol....
....
...
..
.



ELiN eKMeğiYLe YaşaYan KuRt KahRolSun,
Kaynak: ReformTürk http://www.reformturk.com/garip-ama-gercek-olaylar/40090-sensiz-karanliktayim.html#post85937
BoYNuNDa TaSma izi TaşıYan KuRt KaHRoLsuN,
KaR YağMış DağlaRına,üşüYen KuRt KahRoLsuN,
KahRolSuN KuRt posTunu Giyen yaLanci Kuzu,
DağıTanLaR KahRolSun KuRt sesli oRduMuZu..