Bu olay 28 ocak 1996 senesinde Ingiltere'de Kuzey Londra'da yasanmistir. Arkadaslar ben kuzey Londra'da yasamaktayim. Bu olay benim en yakin arkadaslarimdan olan Suleyman Ozkaya'nin basindan gecmektedir.

Suleyman'in dayisi yeni evlidir ve dogal olarak karisini cok sevmektedir. Bu nedenle karisinin bir dedgini iki etmezdi fakat durumlari da fazla iyi degildi. Parasal yonden sikintilari vardi. Yasadiklari ev eve benzemiyordu, karisi da ondan yeni bir ev istiyordu. kirada kalmaktan sikilmisti kadin cunku. Bir gun karisi bir ev buldugunu kocasina mujdeleyerek emlakcinin yolunu tuttular. Alacaklari ev cok pahaliydi ve kredi almak zorundaydilar. Adam donerci dukkanini ve arabasini hipotek ettirerek krediyi alir ve evi alirlar.
Kaynak: ReformTürk http://www.reformturk.com/garip-ama-gercek-olaylar/23291-mezardaki-kadin.html#post44263

bir zaman adam bu krediyi odemis ama bu sure icerisinde kadin kumara musallat olmus. 26 ocak gecesi adam eve tomar tomar para getirip ertesi gunu kredinin odenecegi zaman oldugunu paraya dokunmamasini soyler karisina. Ama kadin kumarbaz bu parayi gizlice alir ve paranin hepsini kaybeder. daha sonra yaptiklarindan pisman olur ve zehir icerek yasamina son verir. Kadin memlaketine getirilir. mezar basinda gomulecegi zaman adam derkiben karimi seviyorum ben de birkac kurek toprak atacagim der. topragi atarken adamin cuzdani habersizce mezara duser. Adamda hocadan rica ederek o cuzdani karisinin hediye ettigini mezari acmalarinin mumkun olup olmadigini sorar. Mezari acarlar ve cemaatin birkac kisi duserek bayilir. kadinin kefeni yok olmustur eceliyle oldugu halde agzindan kan gelmektedir, tirnaklari simsiyah olmustur kotu kirmizi bir ruj vardir kadinin dudaklarinda. hicbirsey degilde asil sey kadin adamin cuzdanini iki eline arasina almistir ve kalbinin uzerine siki siki bastirmistir. Imam bile cuzdani kadinin elinden alamaz. Adam bunun nedenini sordugunda imam da derki karin buyuk bir suc islemis ve su anda bundan pisman...
alıntıdır...