Sevgi Ispata Nasil Gelir ?


Sevenler arasındaki özel sevgi belirtileri beş yerden ispatlanır...

1-) Konuşmak : Konuşurken içten ve cidden büyük bir samimiyetle konuşulur. Şaka dahi olsa... Seven, sevdiğine önem vererek konuşur.

2-) İkram : Seven, sevdiğini hiç unutmadığı için yerken, giyerken, içerken ne olursa olsun, daha iyisini sevdiğine yedirmek, daha iyisini sevdiğine giydirmek ister. Her şey bunun gibidir. Her şeyin en güzelini, en iyisini kendisine değil sevdiğine layık görür.

3-) Uymak : Seven sevdiğinin arzularına uyar. Sevdiğinden ayrı bir arzu gütmez. İkiside birbirini seviyorsa ikisindeki ispatlarda aynı olur.
Kaynak: ReformTürk http://www.reformturk.com/ask-sevgi-ve-evlilik/47321-sevgi-ispata-nasil-gelir.html#post96265

4-) Tercih : Dünyadaki her şeye karşılık, sevdiğini tercih eder. Seven için sevdiğinden kıymetli hiç bir şey olamaz. Sevdiğinden yücede bir şey olamaz.

5-) Güven Duymak : Seven sevdiğine öyle inanır, öyle güvenir ki... Güvendiği sevgilisinden zararda gelse yine güvenir. Çürükte çıksa yine güvenir. Sevenin sevdiğine olan inanması ve güvenmesi, çok acayip bir durumdur.
İşte akılların alamayacağı acayiplikte buradadır. Seven, sevdiğini tercih edip inandığı ve güvendiği kadar hiç bir şeye inanıp güvenmez ve tercih edemez.
Bu beş ispatın beşide açık açık belli olur. Bu beş belirtiden biri eksik cereyan ediyorsa, daha özel, yani hususi sevgi başlamamış demektir