Giriş


REFORMTÜRK 17. YIL


3 sonuçtan 1 ile 3 arası
  1. #1
    soleil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    10 Eylül 2006
    Yer
    konya
    Mesajlar
    4,856
    Tecrübe Puanı
    110

    Sen Baharin Yağmurla Getrdiği

    Sen baharin yagmurla getirdigi ozlemdin icimdeki, sen cig tanesi kadar saf ve ne oldugunu asla anlayamadigim yanimdin benim ve denize dusup de islanmaktan korkutan bir savastin yuregimde...
    Ozlemini her gece koynumda hissettigim ve hicbir zaman seni sevmekten vazgecmedigim icin ozeldin. Sonra gozlerle yuzume baktiginda ya da her kavga edisimizde firtinalar kopardi yuregimde, sen hic bilmezdin. Benim sususum senin kacisini desteklerdi belki de. Belki de gercekten soyleyemedigim sozlerle doldu kalbim ve sen her seferinde gun batisini animsattin bana, onun kadar guzel onun kadar huzur verici. Aslinda hem onun kadar uzaktin bana hem de yakinimda hissettim seni, uzanip tutacak kadar yakinimda.
    Uzaktan sevmeyi hic sevmiyordum ama uzaktan sevmek zorundayim. Kimse bilmemeliydi seni sevdigimi , sonra kopup giderdin benden, arkadas bile kalmazdin bilirdim. Bir sevdigin vardi konusurlarken duymustum. Sonrada sen anlattin bana sevgilini. Hic gormedigim birinden nefret ettim onu sevdigin icin. Ve sonra dayanamaz oldu gonlum bu agirliga. Seni gormekten acimaya kanamaya basladi. Tukenis basladi benim icin omrumun baharinda.
    Cok tatliydin o gulen koskoca gozlerinle ruyalarimda gordum seni. Kumsalda dolastigimizi, ay isiginda dans ettigimizi gordum ve her gercege donusumde hayaller biraz daha uzaklasmaya basladi benden. Artik biliyordum seni benden ayiracak hicbir sey kalmamisti. Yuregimden seni sokup atacak hicbir guc bulamadim.
    Bir sonbahardi hatirliyorum. Sararmis yapraklar caddelerde telasli insanlarla doluydu ve ben ilk kez hatirliyordum yasamanin ne demek oldugunu. Kuslarin ottugunu fark ettim ve denizin mavi oldugunu ve dunyanin senin etrafin altinda donmedigini. Hala seni seviyorum, hala seni gorusumde yuregim kanatlanip ucacakmis gibi hissediyorum. Ama artik biliyorum ask tek kisilikte yasanabilir ve zaten sen bunu anladigim gunden beri daha yakinsin bana. Belki de bekledigim buydu guvenmemdi kendime. Simdi her seyi fark ederek yasiyorum ve her seyin tadina variyorum ama hala bir yerim eksIk biliyorsun. Ama bende biliyorum ki hicbir sey eksIk kalamaz. Elmanin bile iki ayrisi vardir ve benim eksIk tarafim sensin.

  2. #2

    Üyelik tarihi
    12 Eylül 2006
    Yer
    konya
    Yaş
    47
    Mesajlar
    3,709
    Tecrübe Puanı
    65

    Standart --->: Sen Baharin Yağmurla Getrdiği

    teşekkürler soleil,güzel yazı...

  3. #3
    soleil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    10 Eylül 2006
    Yer
    konya
    Mesajlar
    4,856
    Tecrübe Puanı
    110

    Standart --->: Sen Baharin Yağmurla Getrdiği

    NE demek hocam ...

Benzer Konular

  1. yağmurla gelen
    By soleil in forum Aşk - Sevgi ve Evlilik
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 25.Eylül.2006, 20:44

Bu Konudaki Etiketler


Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.