Giriş


REFORMTÜRK 17. YIL


2 sonuçtan 1 ile 2 arası
  1. #1
    Always - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    25 Eylül 2006
    Yer
    istanbul
    Mesajlar
    1,679
    Tecrübe Puanı
    45

    Spider'ın satışına başlandı


    2006 yılının cabrio modeli seçilerek "Cabrio of the Year" ödülünün sahibi olan Alfa Spider, Haziran ayından itibaren Türkiye'de satışa sunuldu.
    Kaynak: ReformTürk http://www.reformturk.com/araba-hastalari/27729-spiderin-satisina-baslandi.html#post53367

    Alfa Romeo'dan yapılan açıklamaya göre, Alfa Spider'ın Alfa Romeo bayilerinde satışına başlandığını bildirildi. Yeni Alfa Spider'da da gerçek spor otomobillerin gerekli 'basit temeli' ile 'yeni nesil Alfa'nın' teknik üstünlükleri bir arada bulunuyor. İlk örneği 1990'lı yılların başında tanıtılan ve üretildiği günden bugüne büyük ilgi gören Alfa Spider, Alfa Romeo'nun bu alandaki görkemli geleneğini yansıtıyor.

    Yandan bakıldığında kısa aks aralığı, uzun motor kapağı ve kompakt, arkaya doğru yerleştirilmiş kabin aracın sportif, dinamik görünümünü artırıyor. Uzatılmış arka lambalar ve dört egzoz çıkışının büyük bir ölçülülük hissi verdiği yeni Spider'ın tasarımında katlanılabilir hafif tavan ve doğrudan, ünlü Giuletta Spider'dan alınan arka omuz gibi bazı 'romantik' unsurlar, Alfa Romeo geleneğindeki en iyi biçimleriyle bulunuyor.

    Alfa Romeo tasarım merkezi ve Pininfarina'nın ortak çalışması olan tasarımı, akıcı, birbirini tamamlayan ve Spider'ın sportif ruhunu göz önüne seren şık çizgileriyle olduğu kadar, yüksek performansıyla da adından söz ettirecek olan yeni Alfa Spider'ın kalbinde 2.2 litre 185 HP ve 3.2 litre 260 HP benzinli motorlar yatıyor. Her iki motor tipinde 6 kademeli düz ve otomatik vites seçeneği sunuluyor. Alfa Spider, 63 bin Euro'dan başlayan fiyatlarla Alfa Romeo bayilerinde satılıyor.

    Alfa Spider, önde çift salıncaklı, arkada ise çok bağlantılı süspansiyon sistemleri sayesinde ölçülülüğü ve mükemmel bir dinamik performansı garanti ediyor. Sahip olduğu gelişmiş elektronik sistemler ve 3.2 motorlu versiyondaki sürekli dört tekerlekten çekiş özelliği ise aracın dinamik karakterini her zaman kontrol altında tutarak güvenli sürüşü garanti ediyor.

    Yenilikçi teknoloji
    Dünyanın en gelişmiş ses sistemlerinden Bose ses sistemi ve *** çalar seçenekleri de opsiyonel olarak sunuluyor. Microsoft ile ortak geliştirilen, 5 cep telefonuna kadar Bluetooth bağlantısı sağlayabilen, ve aynı zamanda tüm *** çalarlarla uyumlu sesle komut teknolojisine sahip Blue&Me® sistemi de geniş opsiyon seçenekleri arasında yer alıyor. Bu sistemle, arama geldiği anda otomatik olarak müziğin sesi kısılıp arayan kişinin sesi hoparlöre veriliyor. Kullanıcı, cep telefonu cebinde veya çantasında bile olsa rehberindeki numaraları kontrol panelinde görerek direksiyondaki kontrol düğmeleri ile bu numaralar arasında ilerleyebiliyor. Sistem, şu an pazarda olan tüm bluetooth özellikli cep telefonları ile uyumlu olup, gelecekte uygulanacak yeni standartlara ve gelişen teknolojiye paralel olarak güncellenebilme özelliğine sahip. Telefon özelliklerinin yanı sıra sürücünün *** çalar veya USB belleğine kaydedilmiş olan şarkılar arasından istediğini sesli komut vererek çalmasına fırsat veren Blue&Me, eğlenceli yolculukları garanti ediyor. Bu dijital cihazlar, USB girişine bağlandıktan sonra elektronik panel üzerinde albüm, şarkı adı gibi detaylar görüntülenebiliyor ve kullanıcı direksiyon üzerindeki kumandalar vasıtası ile de istediği parçayı seçebiliyor.

  2. #2
    Bölüm Sorumlusu RüZGaR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    15 Eylül 2006
    Yer
    Konya
    Yaş
    28
    Mesajlar
    1,185
    Tecrübe Puanı
    41

    Standart --->: Spider'ın satışına başlandı

    eline sağlık abla:p


Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.