Kaynak: ReformTürk http://www.reformturk.com/araba-hastalari/15199-yeni-fabiaya-tam-not.html#post27859
Cenevre Motor Show‘da dünya lansmanı yapılan yeni Fabia Hatchback tüm otomobil medyası ve ziyaretcilerden tam not aldı.

Yeni Fabia, Cenevre‘de farklı, birbirinden şık renk kombinasyonları ile boy gösteriyor. Bu renk kombinasyonlarının en etkileyicilerinden biri ise, inci efektli siyah gövde ve gümüş renkte tavanı olanı. Fuarda Yeni Fabia’nın çeşitli gövde renkleri ile birleştirilmiş beyaz tavanlı kombinasyonları da
oldukça ilgi görüyor. Beyaz tavanın dışında Yeni Fabia ayrıca siyah ve gümüş olarak farklı renkli tavan kombinasyonlarına da sahip .

Yeni Fabia Hatchback’in tasarımı, eski dizaynına göre çok daha genç ve dinamik. Yolcu ve bagaj bölümleri ise artık daha geniş ve ferah. Yeni Fabia‘da 4’ü benzinli 3’ü dizel olmak üzere 60-105 beygir arasında 7 farklı motor seçeneği bulunuyor. Bunun yanında Yeni Fabia rakiplerine göre düşük CO2 emisyon seviyeleri sunuyor.

Skoda, ayrıca Cenevre Motor Show’da WRC’nin yerine geçmesi planlanan Super 2000 Serisi için hazırlanan Yeni Fabia Ralli konsept otomobilinin de ilk sunumunu gerçekleştiriyor. Bu konsept araç, Skoda‘nın motor sporlarına yöneleceğinin bir göstergesi sayılabilir.