TürkOlmaklaGururDuymak

  1. günümüzde bilinçli ve sistematik şekilde yapılan eylem propganda ve hareketlerşe gençliğin uzak durması sağlanan olgudur.

    öncelikle birincisi bu duyguyu faşistlik olarak nitelendirip kardeşilik hümanizm kavramlarını bu fikre göre yorumlayıp üstünü nitelikli gençlerin milletine vatananına olan bağlılığının türünü ve gücünü etkiliyorlar.
    türkülüğünü belirtmek ve bundan gurur duymak faşistlik değildir. eğer faşistlik olsaydı türk gencinin kafasına bunu sokan devletlerin vatandaşları da bundan çekinirdi ne var ki bu uygar sömürü dünyasının ulus kavramını yok etme planlarının bir adımıdır.

    gençliği türk olmakla gurur duymaktan alıkoymaya ilşkin yöntemlerin ikicnisi de devletine milletine olan güven,sevgi saygı, inanç kavramlarını sorgulamasını sağlamak ve çeşitli noktalarda yanlış bilgilere yöneltmektir. tarihsel süreçteki birçok blinin bilginin sorgulanması sağlanır ve sonuç olarak laf aslında bu pek de bizim inadığımız gibi değil sonucuna çekilir. peki neden tarihi her zaman "altını(=zenginliği) çok olan devletler" yazmaktadır? ve "neden her zaman biz yanlış olmak zorundayız?"
    diğer yandan bir diğer şeyde türkün başarısız imajını göstermek ezmek ve aşalığamktadır ki bu büyük yanlışa her zaman hemen hemen hepizmiz de düşüp adam olmayıza bağlamaktayız lafı. peki elin iq seviyesi normalatı olan amerikanı neden adam olmaktadır da bizim olmayacağımız kesindir?

    şimdi hem faşistlik olayına hem de psikolojik olarak türklükten umudunu kesme olayına yöneticilerimiz resmen yardım etmektedir. milliyetçi geçinen seni hayal kırıklığıan uğratmkta, diğeri ajan gibi çalışmakta öbürküsü biz evrenseliz deyip milliyetçliğin her türlüsünü faşizm başlığına taşımaktadır. diğer yandan basiretsiz yöneticilerimiz kendi vatandaşına değer vermemekte bu nedenl kendi ülkesinden bile değer görmeyip aşağılanan halk türklükten umudunu kesmektedir. yöneticilerin yanlış tutumları, yanlış hareketleri ve eylemleri imajımızı kötülemekte ve gizli emelleri türkü türklükten soğutmak olanların ekmeğine yağ sürmektedir.


    yazımı atatürkün bir sözü ile bitirmek istiyorum umarım bu ülkede yasalar bu yazıyı okuyup atatürk de faşistmiş diyecek hainlere karşı bir yaptırım hala uygulamaktadır.

    "Hayattaki yegane üstünlüğüm, TÜRK doğmaktır ! Muhterem milletime şunu tavsiye ederim ki;
    Sinesinde yetiştirerek başının üstüne çıkaracağı adamların kanındaki, cevher-i asliyi (öz mayayı)
    çok iyi tahlil etmek dikkatinden bir an feragat etmesin."


    NOt: yurkarıdaki yazım bu konuyu içeren uzunca bir yazımın bir özeti nitelğinde sitedeki tartışmalar üzerine buraya yapıştırılmıştır...</SPAN>



  1. Türk demek Türkçe demektir; NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE

    ATATÜRK bence açıkça ifade etmiş. Daha üstüne söz söylemeye gerek yok...
  2. ben de Türk olmakla gurur duyuyorum..</SPAN>
  3. Son yıllarda Türk olmamak, Türkçe konuşmamak moda oldu. Aynı moda lale devrinde de olmuş, birşeyler ters gidiyor. İNADINA TÜRKÜM!</SPAN>
  4. ben de Kırım Türküyüm yani has Türk!!!!</SPAN>
  5. atalarım geçmişte ne yaptıysa biz bugün tersini yapıyouz, onlar vatan için yaşadı biz kendimiz için, para için yaşıyoruz.
    Kaynak: ReformTürk http://www.reformturk.com/showthread.php?p=101698
    türklüğümüzle gurur duyabilmemiz için türk gibi yaşamamız gerekiyor</SPAN>
  6. insan geçmişinden utanmamalı ama hatalarınıda kabul etmelidir. türkler dünyanın en asil milletidir lafı tamamen yalandır. milletler arası asillik karşılaştırması die birşey yoktur. bu milli eğitim tarih müfredatından başka tarih bilgisine sahip olmayan insanın edebileceği laftır. ayıptır günahtır üniversite öğrencisine yakışmaz.</SPAN>
  7. hadi türkiyede neyse ama yurtdışına gittin adam sordu sana senin ataların bunları yaptı sen neler yapıyorsun diye. deriz artık hatun yapıyorum, karizma yapıyorum</SPAN>
  8. madem ki türksün göster de ürksün</SPAN>
  9. önce okuduğunu anlama kabiliyeti kazan sonra söylerim en asil milleti.


    0 sen nasıl bır hayvansında kendı milletinle gurur duymaktan acizsin. bu halkın yaptığı hatalardan cok yaptığı onemli seyleri düsün once. sen ve senın gibiler ( yani vatan satanlar ) yusunden iste bisler belkide kötü tanınıyorus</SPAN>
  10. Türk olduğum için gurur duyuyorum. Türk milleti olarak her millet gibi hatalarımız veya yanlışlarımız olabilir (ki yapılan ya da yapılmayan hataların en çok hesabının sorulduğu ve en çok hesabının verildiği millet yine biziz.) ancak bu kendi geçmişinden gurur duymadığını söylemek için asla bir neden deildir... Türkiye olarak sürekli gözümüze sokulan meselelere bakarsak ve dünyada şu anda işlenen cinayetlere tepkisiz kalınması durumunun mukayesesini yaparsak görürüz ki; zaten bizim yaptığımız herşey bire on katılarak abartılmaktadır.

    Kesinlikle millet kavramı içinde bulunduğumuz dünyanın en önde tutulması gereken kavramı. Biz ülke olarak birlik içinde olmaz, üstünde yaşadığımız toprağa saygı duymazsak; bu topraklar üzerinde kurulacak huzurlu bi gelecek yalan olur. İnsan milletini sevmelidir, biz türklüğümüzle onurlanmalıyız. Milletini sevmeyen ailesini sevmez, geçmişini sevmez, ... Yanlış ya da bencilce ya da eşitlikçi bakış açısından uzak gibi adlandırılabilir kimi arkadaşlarca ama gerçekler bunlar... İnsan bencil bi varlıktır ve milletini sevmek de bencilliğin en güzellerinden biridir... Hitler gibi diğerlerini yakarak deil ama, bizim gibi ülkeni savunarak benimsenmeli ve ileriki nesillere de benimsetilmelidir...</SPAN>
  11. 0 benim atalarım coğrafi keşifler adı altında dilini huyunu kültürünü bilmediği insanların vatanına gidip onların kökünü kurutmadı.

    benim atalarım mandacılık yapıp diğer milletleri sömürmedi.

    benim atalarım içine şeytan girmiş diye; diri diri yakmadı insanları.

    benim atalarım sömürgelerinde insanlara işkence yapıp onları asimile etmedi. kaldı ki benim atalarımnın sömürge kavramını karşılayan bir toprak parçası olmadı.

    benim atalarım için çıkıp savaş dönemlerine ait tecavüz suçlaması yapılmadı. arkalarında tecavüz edilip göğüsleri kesilmiş hatunlar bırakmadılar.

    bunlar ırkımı asil saymama yeterdir şu dünya konjektüründe.</SPAN>
  12. türk olmakla gurur duymak ne demektir?aranızdan hangisi türk olma kararını kendisi verdi?itülü gençlerden "türk olduğuna şükretmek" veya "iyi ki türk olmuşum" gibi daha mantıklı başlıklar altına yorum yazmalarını beklerdim.önemli olan önce "türkiyeli olmak"tır.işte siz bunun kararını verebilir ve bu yolda elinizden geleni yaparak haklı bir gurur sahibi olabilirsiniz.zaten atamız da bunun altını çizmek için "ne mutlu türk olana!" değil "ne mutlu türküm diyene!" demiştir.</SPAN>
  13. Zaten türk kökenli olup da türk olmayan bir sürü insan var. ben hem türküm hem de türk kökenliyim. ve bununla da gurur duyuyorum. atalarımla gurur duyuyorum. yarı çerkesim o tarafımla da gurur duyuyorum. bunda yanlış olan nedir?
</SPAN>