Giriş


REFORMTÜRK 17. YIL


1 sonuçtan 1 ile 1 arası
  1. #1

    Üyelik tarihi
    12 Nisan 2017
    Yaş
    39
    Mesajlar
    9
    Tecrübe Puanı
    7

    Standart koç burcu

    Koç burcu kadını fiziksel olarak oldukça çekici özelliklere sahiptir. Genel olarak ne uzun ne de kısa boyludur. Zayıf ve ince bir bedene sahiptir. Kıvırcık, parlak ve güneşte kızıla dönen saçlara sahiptirler. Çekici ve sağlıklı bir tene sahiptirler. Oldukça güzeldir ve herkes tarafından dikkat çekici bir yanı vardır.


    Koç burcu
    kadını tıpkı erkeği gibi güçlü kollara sahiptir. Geniş omuzlar, Koç burcu kadınında da dikkat çeker. Öne eğik bir şekilde yürürler. Ağızları oldukça küçük, çeneleri ise genel olarak çıkıktır. Giyim konusunda her zaman modayı takip eder. Marka giyinmek isterler. Kıyafet için gereğinden fazla para harcayabilirler. Son olarak, fiziksel açıdan da herkesi etkilemeyi başarabilirler.


    Bir şeyi istiyor veya arzuluyorsa mutlaka elde eder. kadınının belki de en olumsuz özelliği lükse aşırı derece düşkün olmasıdır. Kazandıkları her parayı da neredeyse bunun için harcar. Bu nedenle para konusunda tutarsız olduğunu söylemekte mümkündür. Koç burcu kadını son derece hareketlidir. Enerjisi her zaman üst düzeydedir. Konuşmayı, sohbet etmeyi sever. Atılgan ve girişimcidir. Espri yetenekleri gelişmiştir. Çevrelerinde cazibesi ve çekiciliği ile dikkat çekmeyi başarır. Koç burcu kadını duygusal olarak da hassas bir yapıya sahiptir. Bu konuda kolayca kırılabilir. Ev hayatına fazla olmasa da düşkündür. Hemen her konuda her şeyin iyisi, güzeli olsun ister. Mükemmeliyetçidir. Sempatik ve eğlenceli yapısı ile herkes tarafından sevilir. Ancak bazı Koç burcu kadını içten içe huzursuzluk çekebilir.


    Koç burcu kadını oldukça akıllı bir kişiliğe sahiptir. Entelektüel ve son derece kültürlüdür. Dışadönük bir yapıdadır. Her zaman neşelidir. Eğlencelidir. Hayatının her alanında başarılı olmak isteyen bir kadındır. Arkadaşlarına özellikle önem verir, arkadaş canlısıdır. Koç burcu kadınları her zaman, herkes tarafından beğenilmek ister. Bu konudan da oldukça zevk alır. Herkes tarafından beğenilen ve aranılan bir kadın olmasına rağmen, kendilerine olan güvenleri çokta üst düzey değildir. Her zaman eksik bir yanlarının olduğu düşüncesindedir. Genel olarak kendinin ilgilendiği alanların peşindedir. Koç burcu kadınlarının sosyal olarak hayatları oldukça yoğun geçer. Her zaman güzel ve kalabalık bir ortama sahiptir. Arkadaşları ile iyi vakit geçirmekten keyif alır.


    Arkadaşlarının onlar için önemli olduğunu söylemiştik. Bu nedenle değer verdiği kişilerin asla ama asla özel günlerini unutmaz ve yanlarında olmaya çalışır. Koç burcu kadını bir konuda kendisinin fikrinin alınmasından büyük zevk alır. Özellikle insanlara yardım etmekten hoşlanır. Koç kadını eveleyip, gevelemekten hoşlanmaz. Düşüncesi ne ise, olduğu gibi karşısındaki insana aktarır. Bu kadının biraz asi olduğunu söylemek mümkündür. Koç burcu kadını biraz şüpheci davranır. Karşısındaki insana hemen güvenmez. Sürekli sorgulayıcı olabilir. Kimi zaman sadece kendisini düşünen bir bencil olabilir. Dünyayı sadece durdukları yerden değerlendirebilir. Koç burcu kadını tam anlamıyla tuttuğunu kopartır.
    Konu astrolog1 tarafından (19.Haziran.2017 Saat 17:07 ) değiştirilmiştir.

Benzer Konular

  1. koç burcu
    By astrolog1 in forum Burçlar ve Astroloji
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 08.Mayıs.2017, 17:37
  2. YAY BURCU ve ÖZELLİKLERİ
    By Mustafa Uyar in forum Burçlar ve Astroloji
    Cevaplar: 1
    Son Mesaj: 23.Nisan.2008, 13:22
  3. BALIK BURCU ve ÖZELLİKLERİ
    By Mustafa Uyar in forum Burçlar ve Astroloji
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 19.Nisan.2008, 20:07
  4. Koç Burcu özellikleri
    By Mustafa Uyar in forum Burçlar ve Astroloji
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 19.Nisan.2008, 19:52
  5. Koç Burcu Aylık Yorumu
    By Always in forum Burçlar ve Astroloji
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 02.Haziran.2007, 10:43

Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.