"İlk başta şaka gibi gelse de gerçekten böyle bir USB bellek var. Aslında cihazın içinde depolama için ayrılmış bir alan yok. Yani bu bellek tam anlamıyla 0 GB kapasiteye sahip! Peki, sınırsız kapasite nasıl oluyor diyorsanız okumaya devam edin.

Öncelikle Infinitec adlı firmanın ürettiği bu sihirli USB belleğin aslında bir kablosuz ağ adaptörü olduğunu söyleyerek işe başlayalım. Ayrıca cihazı kullanmaya başlamadan önce ortamda kendinize bir konak bilgisayar seçmiş olmanız gerekiyor. Infinite USB bellek ile bu bilgisayarı eşleştirdiğiniz anda konak bilgisayarın sabit diskini sanki USB belleğinizmiş gibi kullanabiliyoruz. İşin bütün püf noktası da burada yatıyor zaten.
Kaynak: ReformTürk http://www.reformturk.com/showthread.php?p=121589

Örneğin, Infinite USB belleği bir dizüstü bilgisayara takıp içine 5 adet film attığımızda aslında bu dosyalar USB belleğin içine değil kablosuz ağ aracılığıyla daha önce eşleştirdiğimiz konak bilgisayarın sabit diskine yazılıyor! Fakat biz ekrana baktığımızda kopyaladığımız filmler sanki USB belleğin içindeymiş gibi görüyoruz.

Bu işlemden sonra USB belleği dizüstü bilgisayardan çıkarıp bir medya oynatıcısının USB girişine takarak filmleri izleyebiliyoruz ya da üçüncü bir bilgisayara kopyallayabiliyoruz. Aynı şekilde USB girişi bulunan televizyonlar, PlayStation ve Xbox gibi konsollar için de bu yöntemi kullanarak dosya taşıma işini son derece kolay bir hale getirebiliyoruz.

Aslında sınırsız dende de Infinite USB belleğin sınırı, konak bilgisayar olarak tanımladığımız bilgisayarın sabit diski ile sınırlı. Tabi konak bilgisayara 1 TB'lık bir harici disk bağlayıp onu da Infinite USB bellek ile eşleştrdiğimizde neredeyse sınırsız bir alana sahip olmuş oluyoruz. Üstelik büyük boyutlu verileri bir cihazdan başka bir cihaza taşıma çilesi de son derece kolay bir iş haline gelmiş oluyor."