MSN Spaces'e Müzik Koymak



MSN Alanınıza (MSN Spaces), aşağıda sıralanan adımları takip ederek küçük boyutlu bir Windows Media Player koyarak istediğiniz videoları görüntüleyebilir veya şarkıları dinletebilirsiniz.
Kaynak: ReformTürk http://www.reformturk.com/showthread.php?p=58887


1-Öncelikle alanınıza girdikten sonra sayfanızı düzenleyebildiğiniz ana sayfanın adresinin (linkinin) yanına &powertoy=musicvideo kodunu yazın ve ardından Enter tuşuna basın.


2-Sayfa yenilendikten sonra sayfanın sağ tarafında bulunan,Customize tuşuna tıklayın.


3-Bu aşamadan sonra sayfanın sol tarafında bulunan Modüles butonuna tıklayın ve açılacak olan pencereden Power Toy: Windows Media Player yazısının yanında bulunan Add yazısına tıklayın.


4-Bu aşamadan sonra sayfanın sağ tarafında bulunan Save butonuna tıklarsanız oluşturmuş olduğunuz Windows Media Playerın ayar penceresiyle karşılaşacaksınız.


5-Bu aşamada ise URL yazan kısma aşağıda belirtilmiş uzantılardan birine sahip görüntülemek istediğiniz video veya dinletmek istediğiniz parçanın linkini yazın ve ardından Save tuşuna basın.



Not:Windows Media Playerın desteklediği uzantılar şu şekilde; wav, avi, wma, wmv, mpg, mpeg, *** bu uzantılardan başka uzantı desteklemez.