Cem Yılmaz'dan son bombalar!"CMYLMZ" adlı stand-up gösterisine tekrar başlayan Cem Yılmaz'dan olay yaratacak espriler..

"Yeni film çekeceğim, para lazım" diyerek "CMYLMZ" adlı stand-up gösterisine tekrar başlayan Cem Yılmaz'ın Anadolu rock'çı tarifi, Haluk Levent ve Kıraç gibi bazı ünlüleri kızdıracak.

1- Şarkınızın içinde tabiat olacak. (Dağ, ova vs...)
2- İkileme yapacaksınız. (Ilgıt ılgıt, buram buram vs...)
3- Mutlaka yerli malı haftasından söz edeceksiniz. (Buğday, başak, elma, armut gibi...)
4- Sözlerinizde asla seksüel bir şey barındırmayacaksınız. Hep ana, gardaş, bacı diyeceksiniz.
5- Bir kahraman bulacaksınız; mesela Dadaloğlu.
6- Toplayıcı, bütünleyici hareketler yapacaksınız.
Ben bu 6 kuralı keşfettikten sonra Anadolu rock'tan soğudum. Çünkü 10 derste Anadolu rock'çı olursun... Bir şey yok ki...
Bu espriler polemik çıkarır
* Armağan Çağlayan, ilk stand-up gösterisini kimsesiz çocuklar yararına yaptı. Keşke parayı kendi tedavisinde kullansaydı.
* Herkes cehennemde yanacak. Bir kişi hariç; Fedon... Onun yanacak yeri kalmadı çünkü!
* Ben Boğaziçi'nde okudum, İngilizcem iyidir yani. Almancamı da Sibel Kekilli dil kursunda ilerlettim.

Cem Yılmaz yeni şovuyla sahnede

Sinema projeleri nedeniyle "CMYLMZ" adlı stand-up gösterisini yaklaşık bir yıl önce askıya alan Cem Yılmaz, şovlarına kaldığı yerden start verdi. Önümüzdeki aylarda yeni filminin çekimlerine başlayacağını, bu yüzden para kazanması gerektiğini söyleyen Yılmaz, önceki akşam Maslak’taki Türker İnanoğlu Gösteri Merkezi’nde sevenleriyle buluştu.
Cem Yılmaz’ı, biletleri haftalar öncesinden tükenen bu ilk gösterisinde dostları da yalnız bırakmadı. Gülben Ergen, Mustafa Erdoğan, Cem Hakko, Ronit Gülcan, Pınar Aylin, Murat ve Hande Başoğlu, Ayhan Bermek, Semiramis Pekkan gibi tanınmış isimlerin izlediği gösteri öncesinde, ünlü şovmenin oldukça heyecanlı olduğu fark edildi. Oyun başlamadan önce sahneye çıkarak salona giren seyircileri karşılayan Yılmaz, sağlık sorunları nedeniyle günde üç paket içtiği sigarayı dört gün önce bıraktığını, bu yüzden çok gergin olduğunu da söyledi.
Yeni şovuna gündemi yakalayan yeni espriler ekleyen Cem Yılmaz, yıllardır olduğu gibi izleyicilerini bir kez daha kahkahaya boğdu. Ünlü komedyenin esprilerinden kimi zaman şov ve sanat dünyasının önde gelen isimleri de nasibini aldı. İşte Cem Yılmaz’ın izleyenleri gülmekten kırıp geçiren esprilerinden birkaç örnek...
4 Ben de ayaktayım: Bana hep "Ağabey bilet var mı, bulamadık" diye soruyorlar. Ben de "Bilmem, ben de ayaktayım" diyorum. 12 yıl oldu, hep kapalı gişe oynuyorum...
4 Ferrari merakım bitti: Ben artık Ferrari kullanmayı bıraktım. O bitti. Onu 20 yaşında kullandım, geçti gitti. Eşekle dolaşsaydım daha ünlü mizahçı mı olacaktım, anlamadım ki... Otobiyografi yaptım, gırgır olsun diye. Bunu bile ciddi zannettiler. Araba aldı diye haber yapmanın bir değeri yok ki. Sattım Ferrari’mi. Ferrari’sini hesaplı satan bilge, benim...
4 Kimseye örnek olmam: Artist örnek olmalıdır. Benim örnek teşkil ettiğim vaki değil... Hiçbir zaman artist olmadım, Allah da yapmasın.
4 Maymunla mı dolaşayım: Gazete almaya gitsem, gecelere aktı diyorlar... Mankenlerle dolaşıyorum, yine bir şey söylüyorlar. Ne yapayım, maymunla mı dolaşayım?
4 GORA için küfürlü dediler: "GORA çok küfürlü, çocuklara kötü örnek oluyorsun" dediler. Sen çocuğunu bu konuda eğitmemişsen, suç komedyenin mi oluyor yani? Çocuk örnek alıyor. O çocuk beni örnek alıyorsa, gitsin film yapsın. 4 Hokkabaz’a cevap: Hokkabaz’ı çektim, "çalıntı" dediler. "O sihirbaz benim babamdı" dediler. Başkası olsa alır başını buralardan giderdi ama hazıra dağ dayanmaz.
Kaynak: ReformTürk http://www.reformturk.com/showthread.php?p=28159
4 Cem Hakko’yla şakalaşma: Cem Bey, siz nerede okudunuz, yurtdışında mı? Ben sizi Saint Bernard’da okudunuz biliyordum. Hani var ya, boynunda konyak taşıyor. Neyse fıtık ameliyatı olmadan önce boyum 1.90’dı. Cem Bey, bu sizi pek ilgilendirmiyor.
Cem Yılmaz’ı izlemeye eşi Mustafa Erdoğan’la gelen Gülben Ergen’in doğum sonrası kilolarını veremediği gözlendi. Özgü Namal ise tuğralı tişörtü ve başına taktığı şapkasıyla dikkat çekti.
Semiramis’le Ajda karıştı: Cem Yılmaz, gösterisini izleyen Ajda Pekkan’ın kardeşi Semiramis Pekkan’a dönerek, "Aaaa Ajda Hanım da buradaymış. Yok siz Ajda değildiniz, Semiramis’tiniz değil mi? Çok benziyorsuz" dedi.