Şöyle bir gerçek var: Erkeklerin düşünce mekanizması, kadınların bazı davranışlarını anlamalarına uygun değil. Hangileri mi? İşte ana hatlarıyla erkeklerin bir türlü anlayamadığı olaylar...

Küçük çanta

Kadınlar genelde ufak çantaları tercih edip, çantalarına sığdıramadıkları eşyaları erkeklere taşıtırlar. Erkekler ise bu tercihi bir türlü anlamazlar. Hatta açıklanamayan bir sır daha var: Beraber katıldıkları partide olur da herhangi bir sebepten dolayı ayrılırlarsa ve sevgilileri dudak parlatıcısından daha fazla bir şey almayan çantalarıyla ortada kalırsa ne olur?

Cevapsız sorular

Neden kadınlar aslında cevap istemedikleri soruları ısrarla sorarlar? Örneğin, kız arkadaşlarımız hakkında sevgilimizin fikrini sık sık sorarız. Olur da yanlışlıkla "Çok seksi bir kadın" veya "Çok etkileyici biri" cevabını alırsak, kıyamet kopar. Yani, gerçeği bir türlü kabul edemeyiz. O zaman neden soruyoruz?

Jean pantolon takıntısı

Bir poponuz olmasına rağmen 20 tane jean'iniz var. Üstelik her birinde poponuz aynı duruyor. İşte bunu erkekler kesinlikle anlamazlar.

Salata işkencesi

Aç olmadığımızı söyleyip, kendimize salata alırız sonra da sevgilimizin yemeğinin yarısını afiyetle yeriz. Hatta onun yediği patates ve burgerle yetinmeyip, tatlısından da mutlaka bir iki çatal alırız. İşte bu davranışımızı bir türlü anlamazlar zavallı erkekler. Acaba kendimizin değil de başkasının tabağından yersek daha mı az kalori aldığımızı zannediyoruz?
Kaynak: ReformTürk http://www.reformturk.com/showthread.php?p=129178

Kaliteli zaman geçirme fikri

Sevgilimiz bizimle alışveriş maratonuna katılsa da, istediğimiz filmleri seyretse de, manikür yaptırırken bizi sabırla beklese de, şikayetimiz aynı: "Beraber hiç vakit geçiremiyoruz." Erkekler "Daha nasıl birlikte vakit geçireceğiz?" diye düşünürken, kadınlar bunu saymazlar, kaliteli zaman geçirmekten bahsederler.

Ufacık yaratıklardan aşın korku

Suşi yeriz, kalamar da, istiridye de, ama gel gelelim banyoda en ufak bir örümcek görmeye dayanamayız. Çığlık çığlığa, köşe bucak kaçarız.

Aşk oyunları

Kadınlar, erkeklerin kötü olduklarını, kadınlara nasıl davranmaları gerektiğini bilmediklerini söylerler. Ama olur da, birisi buluşmadan hemen sonra ararsa. bu davranışının gizli sebeplerini araştırırız. Yani ne istediğimizi aslında biz de pek bilmeyiz.

Tuvalete toplu olarak gitmek

Grup olarak dışarı çıkıldığında, mutlaka masadaki bütün kızlar aynı anda tuvalete giderler. Erkeklerin merak ettiği olay şu: Bu durum grup psikolojisinden kaynaklanıyor, yoksa gözlerden uzak arkadaşlarla bir şeyler paylaşma isteğinden mi?

Soğuğa karşı koyamamak

Mevsim ne olursa olsun, kadınlar ince giyinir ve çok üşürler.

Saç takıntısı

Erkeklere göre, kadınlar her aynanın önünde birer saat harcayıp, türlü saç spreyleri ve jöleleri kullandıktan sonra saçlarının yataktan yeni kalkmış gibi görünmesini sağlarlar. Erkekler, neden bu kadar uğraştığımızı anlamazlar.
cosmopolitan